Bu akıntı ve ağrı hamilelik belirtisi mi ???

Kizlar bir güncelleme daha...
Benim bat tarihim 25 mart normalde bu sabah tek çizgi görünce acaba erken mi davrandim diye de düşündüm ama azonce akıntım geldi açık pembe sanırım adet oluyorum☹️☹️☹️
Yaaaa umudu kaybetmiyoruz. Yerleşme olabilir bu test bende aldim gecen sene yaptim cikmadi ama hamileydim gec dollenmeydi umud yitirmeyelim

Ya cok teşekkür ederim umut oldunuz bana 🥹 inşallah dediğiniz gibi benimde öyledir kendimi uzmemeye çalışıyorum 🙏🏻 bende şaşırdım aslında hic gününden önce olmam 4-5 gun önce gelmesine şaşırdım
Adetin zaten düzenliyse şüphelen bence benimde adetim düzenli olduğu için geçerse anlıyorum hamile olduğumu🙂 birde kızımda 3 gün kala çok silikti yani kaset testte moralini bozma testlerde hemen çıkmyr

Adetin zaten düzenliyse şüphelen bence benimde adetim düzenli olduğu için geçerse anlıyorum hamile olduğumu🙂 birde kızımda 3 gün kala çok silikti yani kaset testte moralini bozma testlerde hemen çıkmyr
Evet duzenli suan 4 gun once pembe akıntı gelmesi cok ilginc geldi bana ama bakalim bekleyip gorecegim artik 🥹

Evet duzenli suan 4 gun once pembe akıntı gelmesi cok ilginc geldi bana ama bakalim bekleyip gorecegim artik 🥹
Haber ver cnm ins dönmez. Zaten gün içinde kırmızya dönmezse bence adet gününde kan ver test daha hiç yapma

Yaa cok samimisinizz 💖💖 rabbim her ikimiz içinde hayırlısını versin inşallah.. benim normalde daha sarımsı ve yapışkan olurdu adet öncesi o yuzden suan farkli geldi seffaf ve sıvı olmasi 🥲 bilmiyorum cok umutluyum bu ay keske gebelik olsa 🥹
Benim yumurtlama olduğu zaman geliyor bu akıntı 🤭

Canım merhaba. Benimde reglime 7-8 gün var. Kasıklarım ince ince iğne batmaları oluyor,kabızlığım var. İki gün önce iğne ucu kadar Opak renkte beyaz içinde pembemsi kahverengimsi bir lekelenme oldu. İkinci gün devam etti. 1 peçetelik. Bugün henüz herhangi bir lekelenmem olmadı. Bilmiyorum inşallah vardır bizde de. Test yaptım böyle çıktı. Üstteki ovulasyon. Reglime daha var olduğu için umutlanmak istemiyorum

Eklentiler

• IMG_20240321_112647_766.webp
    328 KB · Görüntüleme: 184
  • IMG_20240321_112529_218.webp
    328,6 KB · Görüntüleme: 78
Canım merhaba. Benimde reglime 7-8 gün var. Kasıklarım ince ince iğne batmaları oluyor,kabızlığım var. İki gün önce iğne ucu kadar Opak renkte beyaz içinde pembemsi kahverengimsi bir lekelenme oldu. İkinci gün devam etti. 1 peçetelik. Bugün henüz herhangi bir lekelenmem olmadı. Bilmiyorum inşallah vardır bizde de. Test yaptım böyle çıktı. Üstteki ovulasyon. Reglime daha var olduğu için umutlanmak istemiyorum
Canim senin regle daha epey varmis hayırlısı olsun inşallah bence beklemeye devam et sende umudunu yitirme😊

Bugun takvimdeki yumurtlama günümün üzerinden tam 11 gün gecti , 11-12 gun sonra bebek rahme yerlesiyor deniyor ya gerçekten umutlandim şuan ya 🥹
Ovulasyon testi yapıyor musun kuzum. Çünkü benim genelde takvimdeki yumurtlama tarihleriyle ovulasyon da çıkan bir olmuyor. O yüzden soruyorum. Takvimler bende yanlış gösteriyor 🥰

Ovulasyon testi yapıyor musun kuzum. Çünkü benim genelde takvimdeki yumurtlama tarihleriyle ovulasyon da çıkan bir olmuyor. O yüzden soruyorum. Takvimler bende yanlış gösteriyor 🥰
Yok ovulasyon hic yapmadım, onlarda hatalı olabiliyor dedikleri icin bilemedim ama yumurtlama ihtimalim olan gunleri iki gunde bir degelendirdik 💖

Yok ovulasyon hic yapmadım, onlarda hatalı olabiliyor dedikleri icin bilemedim ama yumurtlama ihtimalim olan gunleri iki gunde bir degelendirdik 💖
Siz tabi günlerinizi daha iyi bilirsiniz. İnşallah vardır♥️ Ama bazen geç yumurtlama,erken yumurtlama söz konusu olabiliyor. O yüzden takvim her zaman doğru sonuç vermeyebilir. Hakkında hayırlısı olsun 🥰🙏🏻

Siz tabi günlerinizi daha iyi bilirsiniz. İnşallah vardır♥️ Ama bazen geç yumurtlama,erken yumurtlama söz konusu olabiliyor. O yüzden takvim her zaman doğru sonuç vermeyebilir. Hakkında hayırlısı olsun 🥰🙏🏻
Teşekkür ederim amin inşallah, olmazsa diger aylar ovulasyon testi de deneyecegim..

Benimde şimdi cnm hafif peçeteye açık renk kanama geldi dahada gelmedi. Orucumu bozdum yerlesmemi acaba benimki yldr yaof

Benimde şimdi cnm hafif peçeteye açık renk kanama geldi dahada gelmedi. Orucumu bozdum yerlesmemi acaba benimki yldr yaof
Aaa senin bekledigin regl tarihin neydii? Neden boyle oldu bugün bu kanamalar 🥺🥺 benimde birdaha gelmedi henüz sık sık kontrol ediyorum ama gelecek gibi de hissediyorum

X