Bu akıntı ve ağrı hamilelik belirtisi mi ???

Test hep ne gatif bugun silik cikti
Aa gerçekten mi ? Resmi var mı testin peki benim de adete 3 gün var bugün olmazsam 2 gün erken gebelik testinde böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_1381.jpeg
    IMG_1381.jpeg
    158,8 KB · Görüntüleme: 331
  • IMG_1380.jpeg
    IMG_1380.jpeg
    191,6 KB · Görüntüleme: 212
  • IMG_1376.jpeg
    IMG_1376.jpeg
    180,5 KB · Görüntüleme: 190
  • IMG_1375.jpeg
    IMG_1375.jpeg
    70,2 KB · Görüntüleme: 205
Canim bilirti asiri gaz ve kasık agrisi kabizlik baska belirti yoktu birde gunumde geçti birde
Merhabaaa benimde 11 gün günüm geçti akıntı bendede var sarı ve şeffaf gibii ayrıca kasıklarımda batma ve gaz sancısıda oluyor ama adet olcakmışım gibi ağrıda geliyor arara bazısında kan geliyoemuş pembe sizde oldumu herkesde oluyormu bu kan

• Beğen
Reactions: 76a
Ay ben hamileyim 55 cikti kanda acaba kac haftalik oluyo .insallah sende hamilesindir bütün duam seninle
Hayırlı olsun, Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸 bana da dua eder misiniz? Bat 21 Mart 🥲 bende de yumurtlama haftasından beri geçmeyen göğüs hassasiyeti ve sol kasık ağrısı var. Birkaç gündür belim ağrıyor ve regl olacakmışım gibi sancı giriyor 5-10 saniyelik 🥲🥲🥲

Merhaba kizlar , bat tarihim 25 mart yani 1 hafta gibi bir süre kaldi. Bu ay iki günde 1 iliski oldu. Yumurtlama haftasi daha sık oldu. Bir iki gündür rahimde arasira giren bi sızı sancı ve batma hissi oluyor birde sıvı, akışkan ve renksiz bir akıntım var ? Sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ? Döllenme gerçekleşmiş ve yerleşiyor olabilir mi? Boyle bi durum yasayaniniz var mi acaba
Merhaba bende femara kullanıyorum suan 3 gündür çok fazla kask ağrım var gaz problemide var ve akıntı çoğaldı sizin bu belirtiler dongunuzun kaçıncı günü başladı acaba

Merhabaaa benimde 11 gün günüm geçti akıntı bendede var sarı ve şeffaf gibii ayrıca kasıklarımda batma ve gaz sancısıda oluyor ama adet olcakmışım gibi ağrıda geliyor arara bazısında kan geliyoemuş pembe sizde oldumu herkesde oluyormu bu kan
Bende büyük bi umutla güzel haberi bekliyorum

• Beğen
Reactions: 76a
Hayırlı olsun, Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸 bana da dua eder misiniz? Bat 21 Mart 🥲 bende de yumurtlama haftasından beri geçmeyen göğüs hassasiyeti ve sol kasık ağrısı var. Birkaç gündür belim ağrıyor ve regl olacakmışım gibi sancı giriyor 5-10 saniyelik 🥲🥲🥲
Bence hamilesindir belirtiler gore 😍😍hepiniz dua edicem insallah

Ayy insallah herkez hamile kalır beni yalniz bırakmayın. Bu surec beraber gecirelim. Sonra cinsiyet tahmini yapalim insallaj ama bana sanki hepimis oglu olacakmış gibi geliyo 💙💙💙💙💖💗

Herkes te olmuyo .ama benim bi once gebelikte oldu 2 aya kadae kanama normal ama yerlesme kanamasi.

Ayy insallah herkez hamile kalır beni yalniz bırakmayın. Bu surec beraber gecirelim. Sonra cinsiyet tahmini yapalim insallaj ama bana sanki hepimis oglu olacakmış gibi geliyo 💙💙💙💙💖💗
Ayyy aminnn lütfeenn banada dua edinn sizce varmıdır benm testime bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_9459.jpeg
    IMG_9459.jpeg
    99,3 KB · Görüntüleme: 401
X