Canim bilirti asiri gaz ve kasık agrisi kabizlik baska belirti yoktu birde gunumde geçti birdeMerhaba testleriniz nasıl çıkıyordu ? Belirtileriniz var mıydı hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bilirti asiri gaz ve kasık agrisi kabizlik baska belirti yoktu birde gunumde geçti birdeMerhaba testleriniz nasıl çıkıyordu ? Belirtileriniz var mıydı hiç
Aa gerçekten mi ? Resmi var mı testin peki benim de adete 3 gün var bugün olmazsam 2 gün erken gebelik testinde böyle çıktıTest hep ne gatif bugun silik cikti
Bende de gaz sorunu var göğüslerim bugün bi tık acımaya başladı tuvalet sorunu bende de var ekstra sabahları midem bulanıyor ve belim ağrıyorCanim bilirti asiri gaz ve kasık agrisi kabizlik baska belirti yoktu birde gunumde geçti birde
Hadi inşallah hamis olcaz hepimizzBende de gaz sorunu var göğüslerim bugün bi tık acımaya başladı tuvalet sorunu bende de var ekstra sabahları midem bulanıyor ve belim ağrıyor
Ay tez zamanda AllahımHadi inşallah hamis olcaz hepimizz
Merhabaaa benimde 11 gün günüm geçti akıntı bendede var sarı ve şeffaf gibii ayrıca kasıklarımda batma ve gaz sancısıda oluyor ama adet olcakmışım gibi ağrıda geliyor arara bazısında kan geliyoemuş pembe sizde oldumu herkesde oluyormu bu kanCanim bilirti asiri gaz ve kasık agrisi kabizlik baska belirti yoktu birde gunumde geçti birde
Hayırlı olsun, Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bana da dua eder misiniz? Bat 21 Mart bende de yumurtlama haftasından beri geçmeyen göğüs hassasiyeti ve sol kasık ağrısı var. Birkaç gündür belim ağrıyor ve regl olacakmışım gibi sancı giriyor 5-10 saniyelikAy ben hamileyim 55 cikti kanda acaba kac haftalik oluyo .insallah sende hamilesindir bütün duam seninle
Merhaba bende femara kullanıyorum suan 3 gündür çok fazla kask ağrım var gaz problemide var ve akıntı çoğaldı sizin bu belirtiler dongunuzun kaçıncı günü başladı acabaMerhaba kizlar , bat tarihim 25 mart yani 1 hafta gibi bir süre kaldi. Bu ay iki günde 1 iliski oldu. Yumurtlama haftasi daha sık oldu. Bir iki gündür rahimde arasira giren bi sızı sancı ve batma hissi oluyor birde sıvı, akışkan ve renksiz bir akıntım var ? Sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ? Döllenme gerçekleşmiş ve yerleşiyor olabilir mi? Boyle bi durum yasayaniniz var mi acaba
Bende büyük bi umutla güzel haberi bekliyorumMerhabaaa benimde 11 gün günüm geçti akıntı bendede var sarı ve şeffaf gibii ayrıca kasıklarımda batma ve gaz sancısıda oluyor ama adet olcakmışım gibi ağrıda geliyor arara bazısında kan geliyoemuş pembe sizde oldumu herkesde oluyormu bu kan
Gecen ay 29 cekmis ben 31 biliyodumadet 1 önce yaptim .bugun 2 gun gecti yaptim pozitif .allahim ınş hamilesinizdirNe zaman test yaptınız reglden ne kadar önce yaptınız ve hangi testiniz pozitif çıktı ben de öğrenebilir miyim
Bence hamilesindir belirtiler gore hepiniz dua edicem insallahHayırlı olsun, Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bana da dua eder misiniz? Bat 21 Mart bende de yumurtlama haftasından beri geçmeyen göğüs hassasiyeti ve sol kasık ağrısı var. Birkaç gündür belim ağrıyor ve regl olacakmışım gibi sancı giriyor 5-10 saniyelik
Adet bekleyin 2 gun gecsin sonuc cikarBende de gaz sorunu var göğüslerim bugün bi tık acımaya başladı tuvalet sorunu bende de var ekstra sabahları midem bulanıyor ve belim ağrıyor
Ben goremedim tek çizgi var sankiAa gerçekten mi ? Resmi var mı testin peki benim de adete 3 gün var bugün olmazsam 2 gün erken gebelik testinde böyle çıktı
Ayyy aminnn lütfeenn banada dua edinn sizce varmıdır benm testime bakarmısınızAyy insallah herkez hamile kalır beni yalniz bırakmayın. Bu surec beraber gecirelim. Sonra cinsiyet tahmini yapalim insallaj ama bana sanki hepimis oglu olacakmış gibi geliyo