Amin inşallahbana da dua et bu mübarek günlerde bol bol dua edelim birbirimze rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahbana da dua et bu mübarek günlerde bol bol dua edelim birbirimze rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amin
allahım inşallah yerleşmedir rabbim sana ve beim gibi isteyen herkese bu bayram çifte bayram nasip etsin çok amin meryem süresi dinleyin bol bolHayırlısı olsun inşallah bekleyin bakalım benim cok az pembe akıntım oldu o yuzden regl bekliyorum belki yerleşme olabilir ama bilmiyorum
Yaa anası kurban olsun onaaDiyorki annecigim ben burdayım merhaba diyor
İnşallah yerleşme kanamasıdır canımHayırlısı olsun inşallah bekleyin bakalım benim cok az pembe akıntım oldu o yuzden regl bekliyorum belki yerleşme olabilir ama bilmiyorum
Cok cok teşekkür ederim hepimize nasip olsun insallah en büyük duamallahım inşallah yerleşmedir rabbim sana ve beim gibi isteyen herkese bu bayram çifte bayram nasip etsin çok amin meryem süresi dinleyin bol bol
İnşallah....İnşallah yerleşme kanamasıdır canım
amin tüm güzel müjdeli haberi bekleyenleri rabbim bu ayda sevindirsin amin çok çok aminAllah bu mubarek gunde hepinizi sevindirsin
Bilemedim canim yaniltmak istemem senii en iyisi kan testi vermek sanirim bu durumdaKizlar merhaba inşallah isteyenlere Rabbım sağlıkla evlatlar verir benimde günüm geçti 3 4 gun falan takvime göre 2 gun gecikme gösteriyor yaklaşık 1 haftadirda adet sancısı çekiyorum bacaklarim agriyor dün akşam afedersiniz yumurta akı gibi akinti içinde acik kahverengi akinti vardi serçe parmak kadar 2 kere oldu devamı yok son zamanlarda da uykuya doyamıyorum mide yanması falan oluyor kendimi çok dinlemek istemiyorum ama sanci bariz var test yaptım bu sabah çok silik sadece benmi goruyorum
Kizlar merhaba inşallah isteyenlere Rabbım sağlıkla evlatlar verir benimde günüm geçti 3 4 gun falan takvime göre 2 gun gecikme gösteriyor yaklaşık 1 haftadirda adet sancısı çekiyorum bacaklarim agriyor dün akşam afedersiniz yumurta akı gibi akinti içinde acik kahverengi akinti vardi serçe parmak kadar 2 kere oldu devamı yok son zamanlarda da uykuya doyamıyorum mide yanması falan oluyor kendimi çok dinlemek istemiyorum ama sanci bariz var test yaptım bu sabah çok silik sadece benmi goruyorum
Normal bence önemli olan guzel artmaya devam etmesi zaten hamilesiiin şuanKızlar hcg 39 çıktı sizce nasıl az mı bata bir gün var
Yaa inşallah düzenli artar allah'ım isteyen herkese nasip etsinNormal bence önemli olan guzel artmaya devam etmesi zaten hamilesiiin şuan
Tebrik ederiimm inşallah sağlıkla kucağına alirsin minik bebegini canimmm aminnYaa inşallah düzenli artar allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Canım eğer yerleşme kanamasıysa idrara 2-3 gün içerisinde düşüyor diye okumuştum bir yerde. Birkaç gün sonra testi tekrarla istersen ya da pazartesi direkt kan verKizlar ne yapiyorsunuz benim akıntım hala regle dönmedi öyle ki ped bile takmiyorum , gün içinde gunluk pedi doldurmuyor bile çok açık pembe olarak devam etti hatta gunde bir kez falan geldi. İlk olarak Perşembe sabah başlamıştı, cuma yani dün bir kez geldi bugunde sabah bir kez peceteye sildim..
Ayni zamanda gaz gibi kramp devam ediyor ara ara artiyor. Bakalim ne olacak cok umutlandım yerleşme kanamasi mi acaba diye umarim bu saatten sonra regle dönmez persembe sabah idrar testinde negatif çıkmıştı o yuzden korkuyorum test yapmaya sadece bekliyorum... Bat 25 Mart. Bu sekilde yerlesme kanaması yaşayan var mi?
Bende pazartesi gününe kadar beklemeyi düşünüyorum eger gelmezse o gün hem idrar hem kan veririm hayırlısıyla inşallah öyledir ister istemez aklim hep bundaCanım eğer yerleşme kanamasıysa idrara 2-3 gün içerisinde düşüyor diye okumuştum bir yerde. Birkaç gün sonra testi tekrarla istersen ya da pazartesi direkt kan ver
Belirsizlik daha zor haklısın. İnşaAllah gönlündeki kolayı ve hayırlısıyla olur benim de regl günüm geçti, sancım oluyor hâlâ bazen ama gelen giden yokBende pazartesi gününe kadar beklemeyi düşünüyorum eger gelmezse o gün hem idrar hem kan veririm hayırlısıyla inşallah öyledir ister istemez aklim hep bunda
Test yaptinizmiiBelirsizlik daha zor haklısın. İnşaAllah gönlündeki kolayı ve hayırlısıyla olur benim de regl günüm geçti, sancım oluyor hâlâ bazen ama gelen giden yok