- 1 Eylül 2023
- 1.666
- 468
- 26
İnşallahAdet bekleyin 2 gun gecsin sonuc cikar
Gözüküyor aslında ana bilemedimBen goremedim tek çizgi var sanki
Ya cok tatlisnizzzAyy insallah herkez hamile kalır beni yalniz bırakmayın. Bu surec beraber gecirelim. Sonra cinsiyet tahmini yapalim insallaj ama bana sanki hepimis oglu olacakmış gibi geliyo
İnşaAllah öyledir, çok istiyorumBence hamilesindir belirtiler gorehepiniz dua edicem insallah
Kan verin kanda cikar .insallah kanda adet gecikmesi beklemiyorlar. Kabda hemen cikiyo yarin kan ver .ya merak ettim şimdi .bendeYa cok tatlisnizzzbende eger gebeligim olursa oğlum olacakmis gibi hissediyorum cok hevesle bekliyorum kasıklarımda hep bi hafif sızı sanci var ama regl sancısı gibi degil farkli bi sancı daha sızı şeklinde, karin alt bolgemde gaz sıkışması gibi
Sizde de mi adet olacak gibi sancı var?Bende öyle senin gibiydim. Adet olcak miş gibi .allah bize hayirlisini versin .istersen bi kan ver kanda cikiyo .1 hafta da olsa
Evet hâlâ öyleyim canimSizde de mi adet olacak gibi sancı var?
Ama daha regle 5 gün var cok erken olmazmiKan verin kanda cikar .insallah kanda adet gecikmesi beklemiyorlar. Kabda hemen cikiyo yarin kan ver .ya merak ettim şimdi .bende
Ay o zaman inşaAllah bende de bebiş vardırEvet hâlâ öyleyim canim
Insallah bize haber etAy o zaman inşaAllah bende de bebiş vardır
Eşim erken gebelik testi almaya gitti yarın sabah yaparimm umarimm silikte olsa çizgi görürüm yoksa cok modum düşecekBenim bildigim kandaa 5 gunde olsa cikiyo yanlis bilmiyosam. Sende benim gibi cok takiyosun belli.ins vardir
Canım bekle kırmızıya dönmezse yerleşme olabilir benim kızımda öle olmuştu moralini bozma 5gün varken erken gelmesi yerleşme olablrKizlar bir güncelleme daha...
Benim bat tarihim 25 mart normalde bu sabah tek çizgi görünce acaba erken mi davrandim diye de düşündüm ama azonce akıntım geldi açık pembe sanırım adet oluyorum
Ya cok teşekkür ederim umut oldunuz banaCanım bekle kırmızıya dönmezse yerleşme olabilir benim kızımda öle olmuştu moralini bozma 5gün varken erken gelmesi yerleşme olablr