Merhaba benim bebeğim 5 aylık oldu. Sezeryan ile doğum yaptım. Bir dönem ağrılarım çok fzlaydı sonra geçti. İki gün önce oğlumu çok kucağımda taşıdım. Bir de yatağından kucağıma alırken dikiş yerime bir acı girdi. O zamandan beri de ağrım var. sezeryanın üzerinden zaman geçse de ağır kaldırınca veya zorlayınca ağrı oluyor mu? Bu ağrılar ne zaman tamamen bitecek? Biliyor musunuz? Benim gibi sorun yaşayanlar var mı?
senin gibi sorun yaşayanlar çok yaklaşık 1 sene kendini kollaman lazım daha sonra ise bu şikayetlerin giderek azalacak.Şöyle düşün doğurmadın ameliyat oldun.Bu yüzden kendini koru...
bende bir hafta önce bebeğimi kucağıma bile alamadım bir anda sağ tarafıma acıyla karışık ağrı saplandı kıpırdadıkca acıdı... emzirirken bile çok zorlandım zaman zaman dikiş yerleri acıyor umarım uzun sürmez bu sıkıntılar..
8 katımıza dikiş atıldı, kolay değil eski halimize dönmemiz. benim de bazen kız tekmeleyince sızlıyor, hatta bu sıra fazla tekme attı sanırım normalde de sızlıyor, ameliyatlıyız arkadaşın dediği gibi
kişilere görede değişiyormuş arakdalar soruyorum da bende bazıları hiç haberim bile olmuyor diyor bazıları da azıcım soğuk alsam nezle olsam hemen orası acıyor diyor inşallah kolayca geçer zaten dikiş yerimiz hissiz dimi benimki öyle değişik bişiy
sonuçta o bölgedeki sinirler kesildi o yüzden hissiz sanırım ama benim hissiz bölgem daha genişti sanki daha önceleri. yok gerçi aynı galiba CADIARZU gerçekten üşütmeyle alakası da var, havalar biraz serinledikten sonra başladı benim acıma
1 yıl sürüyormuş hissizlik kızlar. ayrıca benim bebeğim 4 aylıkken ağır kaldırdığım için dikiş yererim ağrıdı uzun süre. hatta çamaşırıma kan bulaştı doktora gittim ama dikişlerin tertemiz hiçbir sorun yok demişti. kiloluysanız da gerginlikten dolayı ağrı-sızı oluyor. oğlum 7 aylık şimdi
dokununca dikişlerimde hissizlik ve acı var.