Bu adamın amacı ne?Kafamı karıştırıyor?Yardım lütfen..

Senin ondan hoşlandığını çok iyi anlamış. Bakışmışsınız falan ilk sen konuşmuşsun sonra faceden mesaj atmışsın. İlk adım tamam ama ikincisi olmamış. Seni cepte görüyor tamam ya tavladım kolayca diyor sanki. Duyguları varmış sana karşı ama depreşmemiş uğraşmasına gerek kalmamış çünkü. Seni biraz aceleci bulmuş güvenemiyor bir de tabi bu kendiyle ilgili bir sorun yaşadıkları vs.

Karakterli bir insansa derken karakterli olsa böyle davranır mi. Herkes söylemiş ben de söyleyim sevgilisi var net. Bazı Erkekler her ortamda flortlesmeye bayılır heyecan işte. Uzun da bir ilişkisi varsa tam aradıgi. Senin onunla Bir ilişkin yok ortada. bence her hareketinden anlam çıkarma aklindan cikar çocuğu yoluna bak. Hiic taktiğe gerek yok. Sen ona değil kendine odaklaninca olay çözülür.
Tüm kızlara söyleyim hareketlerine anlam vermek için ugrastiginiz , küçük şüpheler duyduğunuz , öyle mi böyle mi dediginiz adamdan uzak durun. Ondan bir cacik cikmaz tecrübeyle sabit

Arkadaşım tabiki gerekeni yaptı ama çocuk inanılmaz yüzsüz hiç umursamadı. Kıza da anlattık tabi. Kızın söylediği laf şu "Defalarca aldattı ben alıştım artık ayrılamıyorum kopamıyorum vs. ama bu sefer bitti." Aradan 1 yıl geçti yani bundan 7 8 ay öncesi oluyo arkadaşım yol da kızı görmüş selam vermiş napıyosun demiş kız o çocukla nişanlanmış. Yani bazı insanlar iflah olmuyor. Bile bile kabul ediyorlar

Okudum hepsini.
Bence adim atma.
Belkide dedigin gibi gercekten ask acisi cekiyor, ask acisi ceken erkeklerden uzak durulmali.
Eger senle bi iliskide hazirsa zaten yazar sana.
Yazmazsada anlaki hayir gelmezdi bu iliskiden.

cok heyecanlıydı hepsını okudum
bence sizin hoslandıgınızı anladıgı an oda baska alımlı kız gorunce cıddı bı ılıskıye baslayamayacagını kendınde hıssettı
oyuzden gerı adım attı
sız bı adım atarsanız ılerde daha cok uzuleceksınız gıbı gelıyor

Dün gece 1. mesajı okudum şimdi de 2. mesajı okudum.
Artık siz adım atmayın bence. Birde bana nedense çocuğun sallantıda olan bir beraberliği var gibi geldi. Tam iplerin kopmadığı bir birlikteliği olabilir.

Upuzun konu yazma da liderlik sizde.. Okuyamadım.. Konu sahibi ve ya okuyanlar kısa özet geçebilir mi?

katılıyorum..
bir de bana, mesafeli ilişki yürütecek kadar bi duygusu oluşmamış gibi geldi.. zaten gidecekmiş, bi ilişki vey bağlanma istememiş de olabilir, ordak, flört hoşuna gidip o ladarla kalmış da olabilir.. en iyisi bşy yapmamak

Upuzun konu yazma da liderlik sizde.. Okuyamadım.. Konu sahibi ve ya okuyanlar kısa özet geçebilir mi?

Kiz spor Salonuna gidiyor..erkek ikide bir kiza bakiyor bir sure sonra konusuyorlar.. Iste kiza ikide bir neden evlnmedin anlamli cumleler kuruyor...
Kizda erkek ten hoslanmis faceden bulmus Mesaj atmis Ama okumamis kizin bak Attim demesine ragnen be eklemis me donmus me Telin nosunu istemis...
Konu sahibide soruyor neden Boyle yapiyor anlamiyorum falan ... :)

Çok teşekkür ederim.

Konu sahibi uzak durun.. Kendinizi geri çekin.. Hatta yüz bile vermeyin.. Belki de o yaklaşımı siz yanlış anlamış olabilirsiniz..Her' niye evlenmedin 'diyeni kafaya takarsak işimiz is.. Siz hoslanmissiniz.. Dedigim gibi Kendinizi geri çekin. Uzak durun. O zaman belli olur. Üstüne düşmeyin.

Okudum ve Üzgünüm ama o çocuğun öylesine takılan biri olduğunu düşündüm. yani yaptığı paylasimlari da düşünürsek geçmişte kazık yemiş olup artık ciddi olmayan ilişkiler yaşamayı düşünen birisi olabilir. tabiki aşık olunca ciddi düşünür de yanlış anlamayın siz biraz üstüne düşünce onun ilgisini kaybetmişsiniz.kisacasi takılmayi düşünen bir bence. fazla kendinizi kaptirmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…