- 12 Mart 2011
- 934
- 17
- 68
- Konu Sahibi toscanatoscana
-
Hoşlandığını düşünüyordum ben de.. çektim kendimi,spor slaonuna bir gelse daha net anlaşılacak herşey de işte..
Teşekkür ederimEğer düzgün karakterli bir insansa mutlu olamk isterim kendisini bir an önce belli etsin,şu an çok uyuz oldum ona
Arkadaşım tabiki gerekeni yaptı ama çocuk inanılmaz yüzsüz hiç umursamadı. Kıza da anlattık tabi. Kızın söylediği laf şu "Defalarca aldattı ben alıştım artık ayrılamıyorum kopamıyorum vs. ama bu sefer bitti." Aradan 1 yıl geçti yani bundan 7 8 ay öncesi oluyo arkadaşım yol da kızı görmüş selam vermiş napıyosun demiş kız o çocukla nişanlanmış. Yani bazı insanlar iflah olmuyor. Bile bile kabul ediyorlarAy inanamıyorum yaresmen yara bandı olarak kullanmış kızı karaktersiz pislik..Ya arkadaşın bu laftan sonra ağzına etmemiş mi peki?Aşık izlenimi verip kardeşimsin diye kıvırmak nedir?Ay 2 kat sinir oldum şimdi..
Peki kız arkadaşına durumu anlattınız mı?bilsin bari sevgilisinin nanelerinikendimi düşündüm bir an yıkarım gibi geliyor
katılıyorum..Hepsini okudum
Bence siz bir adım atmayın yeterince atmışsınız biraz sessiz kalın bakalım okula dönene kadar bir girişimde bulunacakmı? Bence sizin geçmişinizi kurcalaması insanlara güvenmediğini gösteriyor. ona verdiğiniz yanlış izlenim onu biraz uzaklaştırmış. Aslında sizde hata yok da o almak istediği gibi almış. dediğim gibi bence bir süre sessiz kalın izlemede olun. Ama açık konuşmak gerekirse aşık olduğunu düşünmüyorum özellikle sonlara doğru anlattıklarınızdan. Geçici heves gibi gördüm üzgünüm...
Upuzun konu yazma da liderlik sizde.. Okuyamadım.. Konu sahibi ve ya okuyanlar kısa özet geçebilir mi?
Çok teşekkür ederim.Kiz spor Salonuna gidiyor..erkek ikide bir kiza bakiyor bir sure sonra konusuyorlar.. Iste kiza ikide bir neden evlnmedin anlamli cumleler kuruyor...
Kizda erkek ten hoslanmis faceden bulmus Mesaj atmis Ama okumamis kizin bak Attim demesine ragnen be eklemis me donmus me Telin nosunu istemis...
Konu sahibide soruyor neden Boyle yapiyor anlamiyorum falan ... :)
Çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?