Bu adamın amacı ne?Kafamı karıştırıyor?Yardım lütfen..

Cocuk belli ki ask acisi cekmis ve herkese supheyle yanasiyor. Ayrica o salondaki sari kizla falan muhabbet etmesinden cocugun takilacak kadin arama derdinde oldugunu dusunuyorum kusura bakmayin. Artik spor salonlari da bu is icin kullaniliyor maalesef.
cok ustune dusmussunuz ayrica cocuk bunalmis kacmis. Cocuk su an bi iliski degil de takilmalik kiz ariyor bence. Siz de 2 gundesevgililik triplerine girdiginiz icin ccocuk topuklamis daha ne diyelim.

eğer takılmalık birisini arıyorsa kendimi açık ederek bir yerde iyi yapmış,bu işlerde bezim olmayacagını göstermiş oldum o zaman ne diyeyim.ya abartıldığı kadar çok üstüne düştüğüm yok aslında, şurda kendi kendimi yiyorum ama en başta dediğim gibi bana kapı açma rahatlığını o verdi.pişman mıyım? epeyce..en azından niyetini sizlerin sayesinde çözmüş oluyorum

Aynen öyle.. Çok güvenilir kendisi. Bence başka bir boşlukta falan sesi çıkabilir.
Bana fazla geldi açıkçası biraz, kısa sürede, hoşuma gitmedi..

dengesiz erkekler cok benımde karsıma cıktı aynen bunun gibi... en iyisi geri cekılmek.. bızı cok yorar bunlar

duygusal tatmin arıyorlar sanırım..Şimdiki dengesizliği de şöyle;
Dün en son mesajımda ona "spordayım" diye yazıp "mesajlarımın iletildiğini biliyorum,görüldü ibaresi düştü.Mesajı alınca bir ulaşır mısın?" diye de eklemiştim.Niyetim ona bazı şeyleri açıkça sormaktı.Allahtan buraya başlık açmak aklıma geldi sonradan.
Az önce bana facebooktan cevap verme zahmetine girmiş,aynen şöyle;

"Senın de bayramın kutlu olsun.görmemstm artı spora gelemedim. ızmırden kuzenım geldı, cıkamadm ne bı yere ne spora :S:s, dün de bugün de"

İyi de ben bunun bayramını falan kutlamadım ki,kafası bulandı herhalde.Cevap olarak ben de "Senin de bayramın kutlu olsun.Anladım." yazdım 1 saat sonra.Aslında hiçbir şey yazmayacaktım ama uyanmasın spora gelince ki buz gibi hareketlerimi görünce şok olsun istedim.

Ay hoşuma gitti siz bayan etkilenmisiniz..hakkınızda hayırlısı biraz geri durun..ama öyle naz falan değil belliki çabuk usanan biri.hoşlanmış sizden ama açılacak kadar değil gibi belkide gidicemde olmasida etkilidir

Bende bu konuyu takipteyim :) şuan doğru bi karar verdiniz bence , o adım atsın atacaksa.. inşallah mutlu olursunuz samimiyetinizi sevdim :)

Buna çok benzer bir olay en yakın arkadaşımın başına gelmişti hatta aynı sizin gibi spor salonun da tanışmışlardı. Ama bu çocuk biraz daha ileri gidip çay kahve içmeye çağırmıştı arkadaşımı. Kızı iyice kendine bağlamasına rağmen hatta hoşlanıyor değil aşık izlenimi vermesine rağmen hiç bi açıklamada bulunmadı. Arkadaşım da çekiniyor heralde diye kendisi açılma kararı aldı. Ve çocuğun şu lafı bizi şok etti "Ben seni kardeşim gibi görüyorum, beni yanlış anlamışsın". Tabi arkadaşım yıkıldı bu lafın üstüne. Aradan aylar geçti birgün tesadüfen bi ortam da bi kızla tanıştık laf lafı açtı öğrendik ki bu kız çocuğun sevgilisiymiş 3 yıldır beraberlermış. Sürekli ayrılıp barışan tiplerden. Muhtemelen bu çocuğun da durumu öyledir sallantıda bi ilişkisi vardır.

Hoşlandığını düşünüyordum ben de.. çektim kendimi,spor slaonuna bir gelse daha net anlaşılacak herşey de işte..

Bende bu konuyu takipteyim :) şuan doğru bi karar verdiniz bence , o adım atsın atacaksa.. inşallah mutlu olursunuz samimiyetinizi sevdim :)

Teşekkür ederim Eğer düzgün karakterli bir insansa mutlu olamk isterim kendisini bir an önce belli etsin,şu an çok uyuz oldum ona

Ay inanamıyorum ya resmen yara bandı olarak kullanmış kızı karaktersiz pislik..Ya arkadaşın bu laftan sonra ağzına etmemiş mi peki?Aşık izlenimi verip kardeşimsin diye kıvırmak nedir?Ay 2 kat sinir oldum şimdi..
Peki kız arkadaşına durumu anlattınız mı?bilsin bari sevgilisinin nanelerini kendimi düşündüm bir an yıkarım gibi geliyor

Bence geldiğinde soğukta davranmayın nötr olun, bu sefer bozulduğunuzu düşünür çünkü.Gayet ağırdan alın,sporunuzu yapın,öteki arkadaşlarla sohbet edin,hocalara sorular sorun.Halinizden memnunmuş gibi gayet doğal davranın.Bırakın sorgulamayın onu,neden gelmedin neden cevap yazmadın gibi gibi sormayın.Merhaba merhaba yani sıradan biriymiş gibi davranın.İnanın gerçekten niyeti ciddi olan ve hoşlanan erkek ( siz onu tersleyip kötü davranmadığınız sürece ) size açılır,telefonunuzu ister,birşeyler içmeye çağırır,sizinle zaman geçirmek için fırsat kollar,böyle saçma sapan davranmaz.Aksi halde çok üstüne düşüp,ilginizi fazlasıyla belli edip hatta açılırsanız,bir arkadaşın yazdığı gibi " ben seni kardeşim gibi görüyorum" cevabı alma ihtimaliniz çok yüksek.

yo yoo açılmayı hiçbir zaman düşünmedim beceremem de zaten öyle birşeyi ben.en fazla hareketlerimle böyle belli ediyorum işte.haklısınız aslında, soğuk davranmak da bir duygu belirtisi..bu sefer de bu kendini sanıyor,neyin tribi bu diye düşünebilir.sizce hayatında birisi mi var?ben bana karşı hisleri oldugunu düşünmüştüm ama büyük bir engel var gibime geliyor ya da bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…