• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamın amacı ne?Kafamı karıştırıyor?Yardım lütfen..

Bana çocuğun sevgilisi zaten var gibi geldi. Spor salonunda farklı bağyanlarla flört edip biraz değişiklik yaratıyor kendine sanki. Hoşlanan adam evli, çoluklu çocuklu, gururlu, manyak egolu filan bile olsa ne yapar eder yanaşır. Fırsat yaratır. Kendinizi kandırmayın kızlar ufak tefek bakışma ve konuşmalarla. İlerlemiyorsa, ilerlemiyordur. Adama yetmiş. Senle bu kadar mesafe yeter demiş işte.

Senin ondan hoşlandığını çok iyi anlamış. Bakışmışsınız falan ilk sen konuşmuşsun sonra faceden mesaj atmışsın. İlk adım tamam ama ikincisi olmamış. Seni cepte görüyor tamam ya tavladım kolayca diyor sanki. Duyguları varmış sana karşı ama depreşmemiş uğraşmasına gerek kalmamış çünkü. Seni biraz aceleci bulmuş güvenemiyor bir de tabi bu kendiyle ilgili bir sorun yaşadıkları vs.

o 27 ben 26 yaşındayım.Böyle oyunlar için yaşlı oldugumuzu düşünüyorum, ben onunla acaip ilgileneyim o da karşılık verirse ilgimi kaybedeyim falan..Ben de kendi cephesinde br takım sıkıntıları oldugunu düşünüyorum.Ama çok pişman oldum,kendime güvendiğim nadir olaylardandı çünkü..

hic bir fikrim yok amaa sizzz yazin bende okuyum , harika bir kabiliyet ustunde calis yaz bolcaaa ask i anlat :))

Teşekkür ederim :KK69::KK54:

kendını gerı cek mutlaka..zaten fazlasıyla on plana atmıssın daha dogrusu adım atmıssın...ıstese olumlu bır sekılde gerı donerdı....
zaten hanı demıssınya "zamanın varmı" dıe...oda afallamış ..hoşlanan ınsan yada sevgılı olmak ısteyen ınsan bu soz karsısında çok sevınırdı atlardı dırek
ya hayatında bırı var ya bırıne aşık...umutlanmayın derım

Okudum hepsini.
Bence adim atma.
Belkide dedigin gibi gercekten ask acisi cekiyor, ask acisi ceken erkeklerden uzak durulmali.
Eger senle bi iliskide hazirsa zaten yazar sana.
Yazmazsada anlaki hayir gelmezdi bu iliskiden.
cok heyecanlıydı hepsını okudum :KK70:
bence sizin hoslandıgınızı anladıgı an oda baska alımlı kız gorunce cıddı bı ılıskıye baslayamayacagını kendınde hıssettı
oyuzden gerı adım attı
sız bı adım atarsanız ılerde daha cok uzuleceksınız gıbı gelıyor
Dün gece 1. mesajı okudum şimdi de 2. mesajı okudum.
Artık siz adım atmayın bence. Birde bana nedense çocuğun sallantıda olan bir beraberliği var gibi geldi. Tam iplerin kopmadığı bir birlikteliği olabilir.

Keşke benim için de sonu heyecanlı olsaydı ama gördüğünüz gibi bir kopukluk oluştu..
Artık adım atacak bir yanım kalmadı,o da herşeyin farkında ama ciddi bir engeli olduğunu düşünüyorum.
Hatta bana da ayrıldıgı uzun soluklu bir ilişkisi oldugu,fakat benimle tam yakınlaşmaya başladığı anda bu eski sevgilinin tekrar devreye girdiğini düşünüyorum.Ya da kendimi kandırıyor da olabilirim;zira biz daha bakışma evresindeyken 2-3 akşam spor salonunda telefonuyla çok ilgilendiğini görmüştüm.Öyle ki yazışmaktan sporunu bile tam yapamıyordu.İlk o zaman aklıma gelmişti,acaba bir sevgilisi mi var diye.. Fakat sonradan bir daha öylesine birşey görmediğimden şüphelerim geçmişti.Belki de o gece ayrılıyordu/kavga ediyordu vs..

Konu sahibi uzak durun.. Kendinizi geri çekin.. Hatta yüz bile vermeyin.. Belki de o yaklaşımı siz yanlış anlamış olabilirsiniz..Her' niye evlenmedin 'diyeni kafaya takarsak işimiz is.. Siz hoslanmissiniz.. Dedigim gibi Kendinizi geri çekin. Uzak durun. O zaman belli olur. Üstüne düşmeyin.

sevgili bourgeon; belli ki konumu merak ediyor ve yorum yapmak istiyorsunuz.Fakat keşke üşenmeyip konuyu okusaydınız hatta size özet geçen arkadaş da daha dikkatli okusaydı.Zira spor salonunda bana bakan ve neden evlenmedin diye soran adama tutulmuşum gibi bir sonuç çıkmış.Aslına bakarsanız beyefendinin bana bakışları sonrasında,çeşitli zamanlarda konuşurken elime,koluma hatta yüzüme dokunması,çeşitli iltifatlarda bulunması,zaman zaman hoşlandığını düşünderecek şeyler sorup konuşması,kimse birşey dememişken spor salonu çıkışında beni bekleyip eve falan bırakması vb.. gibi durumlar neticesiyle bana ilgi duydugunu düşündüren hal ve hareketleri oldu..Ben onun yaklaşımını yanlış anladığımı düşünmüyorum.yani bunlar da değilse ne o zaman?değil mi..Fakat sorun şurda evet ilgili ve hoşlanmış gibi yaparak yaklaştı fakat sonrası ne demek oluyor?..niyeti mi kötüydü,hayatında mı biri vardı..problemler burada başlıyor.

azmettim ve okudum canım :) bence sen çok bile yapmışsın erkekler detaycı değildir pata küte varlıklardır eğer net bir düşüncesi olsaydı sana açılacak çok vakti varmış çünkü sen hep ona bir kapı aralamışsın o yüzden kendini geri çek.belkide çok ilgi duyduğunu hissettiği için çekilmiştir.sessiz kalmanı öneririm.

Bence spor salonunda karşılaşırsınız son derece normal davranın. Ama yuruyelim filan derse gerek yok diyip gelerek uzaklasin. O da sının onunla sadece spor salonundan tanıdık biri olarak muhattap olduğunuzu dusunsun. Çünkü dokunmalar iltifatlar hoşlanma anlamına geliyorsa sizin mesajlarınızı da öyle algılanması gerekir

Bir gelişme var mı diye soran arkadaşlar;

En son cuma günü facebook üzerinden kurduğumuz kısa,tuhaf iletişimden sonra ( 3-4 sayfa önce bir mesajda yazmıştım detayını) bir daha konuşmadık o da mesaj falan atmadı zaten.
Spor salonuna gittiğimde de onu görmedim,gelmedi.Şu an da okuduğu şehre dönmüş olabilir mi diye düşünüyorum kendi kendime..Çünkü son görüşmede beni eve bırakırken "kafam çok karışık, pazartesi (28 eylülü kastediyor) de olabilir 5 ekim de olabilir bilmiyorum her an gidebilirim" demişti.Kafası karışıkmış..
Kendi açımdan bu olaydaki akışı durdurdum,kesinlikle mesaj vs. atmam.gitmediyse eğer spor salonunda da gördüğümde gayet normal ve merhaba merhaba deyip kendi köşeme çekileceğim.Ona soru sormak,sorgulamak vs. de yok.Fakat bu olayı kendi açımdan kapatamadım henüz ve bazılarınız bana kızacaktır belki ama yine kendi açımdan olayı çözebildiğim kadar çözmeye karar verdim.
Kendime facede sahte bir erkek profili açtım :KK22::KK45: 3 gündür onunla uğraşıyorum.normal,dikkat çekmeyen basit bir profil haline getirmeye çalışıyorum.Gerçi fotoğraflar biraz avrupai ama ne yapayım :KK22:Ve kendisini bu hesaptan ekledim.Beni kabul ederse profilinde detaylı bir tur atacağım,bulabileceklerimi bulup görüp sonra da profili dondurucam.
Bu bana yapılır mı ula şeklinde takıntılarım olmadı pek.Ama bu bana yapılmamalıydı diye düşünüyorum.Konuma yorum yapan bazı arkadaşlar biraz kırıcı bir şekilde basit bir gülüşe,2 muhabbete fazla anlamlar yüklediğimi söylemişler.Fakat inanın karşıdan belki okuyunca basit gibi görünebilir.Emin olabilirsiniz 26 yaş böyle "bana baktı kesin beni seviyor kikiki.."durumlarının çoktan atlatıldığı ve bu tarz durumlara hep en başında mantık çerçevesinde yaklaşıldığı yaşlardır.Konumun hepsini okuyanlar zaten 1 bakış,2 muhabbetten çok daha fazlasının yaşandığını gördüler.Konuyu daha da uzatmamak adına daha yazmadığım detaylar var.En önemlisi yanındayken hissettiğim o enerji,o çekim..Yerimde kim olsa aynı hislere kapılırdı.Bazen kelimelere gerek olmadan yanyana durdugunuzda o kişiden yayılan enerjiyi hissedersiniz havada aşk kokusu var dedikleri şey de böyle durumlarda sanırım.Benim açımdan bilinçli/bilinçsiz,iyi niyetli/kötü niyetli bu şekilde flörtöz bir hava yaratıp,işler ciddileşince garip davranmak gibi bir dünya yok.Şimdilik beklemedeyim,gelişme olursa direk kayda geçireceğim buralara :KK51:

Hepsini okudum.Ve bana daha çok sizin kurduğunuz mantığın tam tersine,zaman kısıtlı olduğu için ve artık döneceği için araya mesafe koymuş.Belliki uzak ilişkilerden hoşlanmıyor bu yüzdende alt yapı kurmayarak aklının sende kalmamasını sağlamaya çalışıyor.Sarışın kızın çok etkili olduğunu düşünmüyorum çünkü.Bence o anlık bir parazitti.Bana kalırsa bütün mesele bu.

Çoook üstüne düşmüşsünüz. Sadece yeni birini tanımak istemiş ve siz abartmışsınız. Belki de bir flört olacakmış ama fazla ilginizden dolayı kaçmış. Unutun gitsin bence.

Back