- Konu Sahibi toscanatoscana
Çocuk biraz eğlenmek istemiş seninde bağlandığını farkedince kaçmış :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin ondan hoşlandığını çok iyi anlamış. Bakışmışsınız falan ilk sen konuşmuşsun sonra faceden mesaj atmışsın. İlk adım tamam ama ikincisi olmamış. Seni cepte görüyor tamam ya tavladım kolayca diyor sanki. Duyguları varmış sana karşı ama depreşmemiş uğraşmasına gerek kalmamış çünkü. Seni biraz aceleci bulmuş güvenemiyor bir de tabi bu kendiyle ilgili bir sorun yaşadıkları vs.
hic bir fikrim yok amaa sizzz yazin bende okuyum , harika bir kabiliyet ustunde calis yaz bolcaaa ask i anlat :))
Canim bir seyi merak ettim aranizda yas farki var mi
Okudum hepsini.
Bence adim atma.
Belkide dedigin gibi gercekten ask acisi cekiyor, ask acisi ceken erkeklerden uzak durulmali.
Eger senle bi iliskide hazirsa zaten yazar sana.
Yazmazsada anlaki hayir gelmezdi bu iliskiden.
cok heyecanlıydı hepsını okudum
bence sizin hoslandıgınızı anladıgı an oda baska alımlı kız gorunce cıddı bı ılıskıye baslayamayacagını kendınde hıssettı
oyuzden gerı adım attı
sız bı adım atarsanız ılerde daha cok uzuleceksınız gıbı gelıyor
Dün gece 1. mesajı okudum şimdi de 2. mesajı okudum.
Artık siz adım atmayın bence. Birde bana nedense çocuğun sallantıda olan bir beraberliği var gibi geldi. Tam iplerin kopmadığı bir birlikteliği olabilir.
Konu sahibi uzak durun.. Kendinizi geri çekin.. Hatta yüz bile vermeyin.. Belki de o yaklaşımı siz yanlış anlamış olabilirsiniz..Her' niye evlenmedin 'diyeni kafaya takarsak işimiz is.. Siz hoslanmissiniz.. Dedigim gibi Kendinizi geri çekin. Uzak durun. O zaman belli olur. Üstüne düşmeyin.
Çapkın biri herkese mavi boncuk dagıtıyor gibi.Haksız mıyım?