• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamın amacı ne?Kafamı karıştırıyor?Yardım lütfen..

Başlarda güzel gidiyordu ama sonradan sen yakinlasmana rağmen kendini naza çekmesi anlamzliktan gelmesi filan tipik başka sevgilisi olan ama karşıdaki kızı da kaçırmak istemeyen çapkın erkek tavırları.altında hiic başka bişey arama.bir erkek gerçekten istiyorsa asla nazlanmaz.

ya inanın şu an salonda olsak yine normal davranır,ne olduysa dışarda eve kadar yürümeye başlayınca oldu.yabancı gibiydi resmen.iyi de beraber yürüme de sözsüz de olsa ilk ondan çıktı.ben dışarı cıktığımda beni bekliyordu resmen.
haklısınız,bir erkek gerçekten istiyorsa bu kadar ilgiye mutlaka bişeyler yapardı..o facebook olayı kafamı bozdu zaten.

canım ya öyle deme acemiliğine denk gelmiş .senin aklına girmiş işte .
üzülmene gerek yok bayram benimde içinde pek iyi geçmiyor bu arada bu erkeklere ne diyeyim durup duruken aklımıza girip sonra ortadan kayboluyorlar işte .
boşver bak tweetlerie yani demek ki onuda üzüyorlar

haklısın çok haklısın :KK42::KK42:

bir sene önce yazmışsa aslında sevgilisi oduğunu göstermez bu . bir sene geççmiş ama msjına cevap vermememsi kötü olmuş . boşver ya amann ne olucak attıysan attın . bu erkeklere yüz vemryee gelmiyor kendini birşey sanıyorlar işte .senin telini istememesi zaten başta olay . okadar yakınlaşmışsınız konuşmuşsunuz yani neden telini istemesin . demek ki spor salonunda flörtleşeceği bir kız aramış .maalesef bu erkekler böyle yapıyor . her yerde kendilerine hayran bir kız olsun istiyorlar .

canım profilinin çok az bir kısmı dışarıya açık.geçen yıl aşk acısı çektiği belli ama bu yıl nele roluyor bilmiyoruz kapalı çünkü..twitterında da en son 21 eylülde ayrılıkla ilgili bir şarkı paylaşmış..
ay aman of..ne kadar da kibar biri gbi gösterdi kendini bilsen..

Bana sevgilisi varmis gibi geldi, evli bile olabilir diye dusundum hatta, yoksa numarani falan isterdi. Bence yeterince adim atmissin, bundan sonra karsilastiginizda bir adim geride dur ve gozlemle o zaman daha iyi gorursun bazi seyleri

yok yok evli olduğunu sanmıyorum, evli olsa salonda çevresinden tanıdıkları da var benle yanyana gelmeye cesaret edemezdi heralde bir de bana evlilikle ilgili soraraken ben de ona sormuştum."söz ya da nişan olmadı şimdiye kadar" demişti. geride durucam canım bu akşam ya da yarın akşam salona mutlaka gelecek biliyorum..yüzüne bile bakmıycam

canım profilinin çok az bir kısmı dışarıya açık.geçen yıl aşk acısı çektiği belli ama bu yıl nele roluyor bilmiyoruz kapalı çünkü..twitterında da en son 21 eylülde ayrılıkla ilgili bir şarkı paylaşmış..
ay aman of..ne kadar da kibar biri gbi gösterdi kendini bilsen..
21 eylülse bir kaç gün önce dimi ?
amann boşver yaa . değmezmiş . bende sevgilimle ayrılma aşamasındayım galiba aramıyor aramıyorum . bu erkekler böyle işte .

aman boşver o yaşa gelmiş hala bir düzeni yok ne yapıcaksın o adamı canım daha iyileri çıkar .
erkekler üstüne düştüğünde kaçmaya başlıyor bu kız elimde diyor işte . eğer sevgilisi varsa ve senle bu şekilde görüştüyse oda onun ayıbı . sen bilemezsin . dedektif gibi bu çocuğun sevgilisi bilmem nesi var mı diye araştırmaya giremeyeceğimize göre . onların dediklerine inanıyoruz işte . kendimizce araştırıyoruz tabi ama ne kadar sağlıklı bilemeyiz .

çok haklısın yine.. bu yaşa gelip de bir düzen kuramamış adam ilişkilerinde çok sağlıklı olur mu bilmiyorum..
hayır hayır, dedektiflik yapacak yaşı geçtim.Sadece salak durumuna düşürüldüm hayallere kapılıp bunu temizlemem lazım

21 eylülse bir kaç gün önce dimi ?
amann boşver yaa . değmezmiş . bende sevgilimle ayrılma aşamasındayım galiba aramıyor aramıyorum . bu erkekler böyle işte .

evet canım.oradan zaten aşk hayatında kötü giden bişeyler var o tarafta diye düşündüm.yoksa başkasına bakıp ilgilenmek o kadar kolay mı?..
senin sıkıntın nedir canım çok özel değilse

çok haklısın yine.. bu yaşa gelip de bir düzen kuramamış adam ilişkilerinde çok sağlıklı olur mu bilmiyorum..
hayır hayır, dedektiflik yapacak yaşı geçtim.Sadece salak durumuna düşürüldüm hayallere kapılıp bunu temizlemem lazım
ya saçmalama senin ne suçun var . hoşlanmışsın sadece .
öyle beni salak durumuna düşürdü rezil oldum diye düşünme . salak olan kendisi . önce hayatını netleştirsin . baksana herşeyi tuhaf adamın . 26 yaşındasın niye evlenmedin diyor . 27 yaşında kendisi peki niye hala sgk lı bir işe girmiyor a hala okuyor . sende deseydin okudum ettim ekmeğimi elime aldım o yüzden evlenmedim kapak olurdu ona . 6 yaşta ne var ki sanki 36 yaşındaymışsın gibi konuşmuş . ayrıca herkes evlenicek diye birşey yok ne demek neden evlenmedin . bunun niyeti mi başkaydı acaba . olur olur yani . boşver sil at kafandan .

evet canım.oradan zaten aşk hayatında kötü giden bişeyler var o tarafta diye düşündüm.yoksa başkasına bakıp ilgilenmek o kadar kolay mı?..
senin sıkıntın nedir canım çok özel değilse
bizde atıştık . bir haftadır konuşmuyoruz . sürekli ilgi istiyor kendi ilgilenmiyor . peşinde olmamı istiyor . her dediği yapılcak . en ufak bir itiraz kabl etmiyor .sıktı beni gerdi . zaten şu an iş icabı başka bir ülkede . aramıyorum inada bindi oda aramıyor . benden bekliyor

Tutarsız, dengesiz insanlardan hoşlanmıyorum, soğurum genelde, güvensizliğimi tetikler.
Sağlam bir duygu ve mantıkla yaklaşmamış size, takılmış kendince, ne istediğini bilmiyor. Ruh hali iyi gelmedi.
O iltifatları da zaten biraz fazla geldi bana...

Sanki bi ilişkisi varmışta heyecan aramak istemiş gibi geldi bana.. İş biraz ciddiye yol alınca tırsıp yol almış.. Yoksa ilgi duyan bi erkek numarayıda alır, sosyal medyadanda ekler. Maalesef erkek milleti işte. Umut verip verip sonrada kursakta bırakıyorlar.

ya saçmalama senin ne suçun var . hoşlanmışsın sadece .
öyle beni salak durumuna düşürdü rezil oldum diye düşünme . salak olan kendisi . önce hayatını netleştirsin . baksana herşeyi tuhaf adamın . 26 yaşındasın niye evlenmedin diyor . 27 yaşında kendisi peki niye hala sgk lı bir işe girmiyor a hala okuyor . sende deseydin okudum ettim ekmeğimi elime aldım o yüzden evlenmedim kapak olurdu ona . 6 yaşta ne var ki sanki 36 yaşındaymışsın gibi konuşmuş . ayrıca herkes evlenicek diye birşey yok ne demek neden evlenmedin . bunun niyeti mi başkaydı acaba . olur olur yani . boşver sil at kafandan .

bir yandan ufak bir sahiplenme durumuna geçti sanırım özel hayatımı falan sorarak.ya da kendince ben ikili oynuyorum ama ikili oyuna kendim de gelmiyim diye mi düşündü nedir :KK45:

bizde atıştık . bir haftadır konuşmuyoruz . sürekli ilgi istiyor kendi ilgilenmiyor . peşinde olmamı istiyor . her dediği yapılcak . en ufak bir itiraz kabl etmiyor .sıktı beni gerdi . zaten şu an iş icabı başka bir ülkede . aramıyorum inada bindi oda aramıyor . benden bekliyor

aa çocuk gibi resmen sürekli benle ilgilen haha bunu genelde kadınlar bekler ama :p:KK22:aramaz, zatn benle ilgilenmiyordu bahanesi oldu deyip haklı da görüyodur kendini şimdi.

Tutarsız, dengesiz insanlardan hoşlanmıyorum, soğurum genelde, güvensizliğimi tetikler.
Sağlam bir duygu ve mantıkla yaklaşmamış size, takılmış kendince, ne istediğini bilmiyor. Ruh hali iyi gelmedi.
O iltifatları da zaten biraz fazla geldi bana...

tamamen dengesiz ve ne istediğini bilmeyen bir portre çizdi son görüşmedeki tavrıyla zaten..
kendisi twitterda güven-güvenmekle ilgili atıp tutuyor bir sen kendine bak yazasım geliyor ama yazmam asla..
iltifatları beni şaşırtıp içten içe hoşuma gidiyordu.sizce abartmış mı?

Sanki bi ilişkisi varmışta heyecan aramak istemiş gibi geldi bana.. İş biraz ciddiye yol alınca tırsıp yol almış.. Yoksa ilgi duyan bi erkek numarayıda alır, sosyal medyadanda ekler. Maalesef erkek milleti işte. Umut verip verip sonrada kursakta bırakıyorlar.

keşke bir kız varsa yakalasa bunu da.. ne ben o kız haketmiyoruz bunu aslında.
Aynen facebooktan mesaj atınca ben resmen sarpa sardı o tarafta bişeyler..nefret ediyorum ya resmen hevesim kursağımda kaldı..bi de ben son zamanlarda daha bi özenli gitmeye başlamıştım spora..off ne kadar aptalım ya :KK42::KK42:

keşke bir kız varsa yakalasa bunu da.. ne ben o kız haketmiyoruz bunu aslında.
Aynen facebooktan mesaj atınca ben resmen sarpa sardı o tarafta bişeyler..nefret ediyorum ya resmen hevesim kursağımda kaldı..bi de ben son zamanlarda daha bi özenli gitmeye başlamıştım spora..off ne kadar aptalım ya :KK42::KK42:

Bence kendine haksızlık etme. Hislerin ne dediyse onu yapmışsın. Haketmeyene denkgelmiş sadece. Erkekler bi acayip zaten. Yazmasak ilgisiz, ruhsuzsun derler; yazsak kendilerini geri çekerler.. Bio'na baktım diş hekimisin.. Salla gitsin onu. Onun gibiler anca sinir ederler işte.. Vaktini daha fazla onun için harcama hiç..

bir yandan ufak bir sahiplenme durumuna geçti sanırım özel hayatımı falan sorarak.ya da kendince ben ikili oynuyorum ama ikili oyuna kendim de gelmiyim diye mi düşündü nedir :KK45:

aa çocuk gibi resmen sürekli benle ilgilen haha bunu genelde kadınlar bekler ama :p:KK22:aramaz, zatn benle ilgilenmiyordu bahanesi oldu deyip haklı da görüyodur kendini şimdi.
galiba . adam ben sakata gelmeyeyim diye düşündü . yada hoşlandı gerçekten ama adım atmak istemedi ilginç karekter . yarın msj falan atarsa şaşma bence .
benim olayda canım benim hatalarımda var . çocuğa çok parlıyorum birden . kavga ettim durup duruken .sonuç bu oldu . :KK31:

Bence kendine haksızlık etme. Hislerin ne dediyse onu yapmışsın. Haketmeyene denkgelmiş sadece. Erkekler bi acayip zaten. Yazmasak ilgisiz, ruhsuzsun derler; yazsak kendilerini geri çekerler.. Bio'na baktım diş hekimisin.. Salla gitsin onu. Onun gibiler anca sinir ederler işte.. Vaktini daha fazla onun için harcama hiç..

teşekkür ederim ,çok haklısınız böyle karşılıklı kurlaşmalar hoşlarına gidiyor sonra da hayatlarında birisi varsa vicdan mı yapıyorlar nedir..neyse bundan sonra görmezden geliyorum kendisini.

galiba . adam ben sakata gelmeyeyim diye düşündü . yada hoşlandı gerçekten ama adım atmak istemedi ilginç karekter . yarın msj falan atarsa şaşma bence .
benim olayda canım benim hatalarımda var . çocuğa çok parlıyorum birden . kavga ettim durup duruken .sonuç bu oldu . :KK31:

ya ben mutlaka hoşlantı demesek bile bir ilgisi oldugunu biliyorum.sadece sözlerden değil,bakışları ve gözlerinden.ama işte kendisi kaynaklı bir engeli var çekiyor kendisini,aptala yatıyor.sinir etti..
canım madem sne hatalısın,neden aramıyorsun?yazık etme eğer değecek biriyse tüm bunlara boşu boşuna kalbini kırma seni sevenin..

ya ben mutlaka hoşlantı demesek bile bir ilgisi oldugunu biliyorum.sadece sözlerden değil,bakışları ve gözlerinden.ama işte kendisi kaynaklı bir engeli var çekiyor kendisini,aptala yatıyor.sinir etti..
canım madem sne hatalısın,neden aramıyorsun?yazık etme eğer değecek biriyse tüm bunlara boşu boşuna kalbini kırma seni sevenin..
bende hatalıyım ama oda hatalı kesinlikle . benim hatam fevri davranmam . ama asıl konuda ben haklıyım . bilmiyorum öyle bir rest çektim ki şimdi arasam aptal durumuna düşerim . oda aramayarak beni cezalandırıyor işte . bakalım hayırlısı ya . çok isterse beni arar zaten duramaz .
hoşlanmıştır seninki ama dediğim gibi ya unutamadığı biri var aklı onda .bir keresinde biri vardı benden hoşlanıyordu ama eski sevgilisindeydi aklı .bunu anlayıp uzaklaşmıştım . gerçekten haklıydım çünkü aam eski sevgilim dediği kızla şu anda evli . yani erkeklerde böyle kafa karışıklıkları oluyor . senden hoşlanıyorum çok güzelsin diye yaklaştı bana aklı ondaydı yani . bende saldım gitti keyifleri bilir ya koşamam onların peşinde . zaten doğru erkek er geç bulucaktır beni .

Back