Nolduysa dün akşamdan sonra oldu.Enteresan bir akşamdı benim açımdan.Bir önceki akşam çıkışta beni bekleyeceğini söylemişti.Hatta evine bırakabilirim vs.diye espri yapmıştı falan.Burayı çok uzatmıyayım ama bir yanlış anlama sonucu o gelmeyeceğimi düşünerek evine gitmiş bende çıkışta göremeyince allak bullak oldum bozuldum falan.Dün akşam bunun bir duygusal gerilimi oluştu bende ister istemez salonda bana baktıkça yüzümü astım bakmadım falan.Bir ara yine bu sarışın hatunla konuştuklarını gördüm kahretsin önce kim yanaştı gene göremedim.Gerilimim arttı bir anda.Yanlarına gittim sarışın hemen uzaklaştı.Sonra yine bi şekilde normal konuştuk ve çıkışta beklemek üzere anlaştık.
Kızlar çıkışta görüştük ve yürümeye başladık.Ama nasıl anlatsam,o kadar normaldi ki..Yani sanki salondan sıradan bir erkek arkadaşıyla yürümüyormuş gibi.Sıradan konular falan..Kadınlar hisseder ya,salonda sıradan konulardan da konuşsak ben bazı hareketlerinden hoşlanıyor hissine kapılıyor,o enerjiyi alıyordum.Ama dün gece yürürken resmen birşeyler kapalı gibiydi.O enerji yoktu,sanki komşu cevat amcayla yürüyormuş gibiydim,öylesine sıradan.Baktım bizim eve yaklaşıyoruz,bir anda şöyle bir diyalog geçti aramızda:
ben: zamanın var mı X?
O: nasıl yani zamanım var mı? (çok şaşkındı bunu sorarken,bir de tuhaf bir tarzda sordu.kendimi asılıyor gibi hissettim kızlar)
Ben:Zamanın var mı gibi zamanın var mı?yani diyorum ki zamanın varsa şöyle caddeyi bir turlayalım hemen eve gitmek gelmedi içimden.
O duraksadı,yağmur da atıştırmaya başlamıştı.Yok ya ben gideyim dedi önce.Sonra sustugumu görünce ,"ya üstüm başım müsait değil baksana yürümek iyi olur aslında çay falan da içilir oturulup ama yağmur var neyse biraz yürüyelim o zaman " diye geveledi.Yürüdük biraz. Sonra birden "Eee anlat bakalım sen şu evlilikten dönen ilişkini" dedi bir anda.. Ben şok!?"O nerden çıktı yok öyle birşey "dedim önce.Meğer salonda açınca benim de bunun yeri burası mı diye düşünüp de değiştirdiğim evlilik konusunu suskunluk olarak algılamış,böyle bir çıkarımda bulunmuş.Bi de üstüne "bazen susmak da bir yanıttır" diye yorum yapıverdi!Sonra açıkladım,sen yanlış anlamışsın dedim.Eve iyice yaklaşınca yağmur da çoğaldı ben bir çatının altında duralım diyorum yağmur biraz dinsin ıslanma falan..Maksadım onunla biraz daha vakit geçirmek,belki bana güzel birşey söyler beklentisi..Yok diyor geç oldu geç kalmadiye diye durmadı bi türlü.En son bizim sokağın başında ayrılırken "yarın salona gelecek misin" diye sordum.Bilmiyorum deyince bana mesaj at dedim facebooktan.Tamam dedi.Bayramdan sonra okuduğu şehre dönecek.Ne zaman döneceksin dedim?"Bilmiyorum her an da gidebilirim 5 kasımda da gidebilirim.Aslında hiç gitmek istemiyorum" dedi.Sonra ayrıldık,üst üste sizin sokak burası mı diye sordu gülerek. giderken arkama baktım.dönmüş bana bakarak yürüyordu.
Dün akşamdan sonra beni facebooktan ekler herhalde diye düşünmüştüm.Bir yandan da düşünüyorum mesajlar diğer klasörüne nasıl gitmez,bu onu da görmemiş mi,görmemiş olamaz pc den baktıysa vs. diye..
Sonra twitterına girdim,kabul etmiş beni.(ben oldugumuzu bilemez dediğim gibi profilin kime ait oldugu belli değil).Dolaştım kızlar görseniz,hep böyle özlü sözler ama atarlı giderli.Sürekli kimseye güvenilmeyeceğinden ,yalancı aşklardan,güvenmekle alakalı vs.bahseden sözler.Oraya bakınca ilk defa aklıma "bir sevgilisi olabilir mi ya da aşk acısı çekiyor olabilir mi" diye geldi.Sonra bugün ben tekrar bir mesaj atmaya karar verdim bilirsiniz direk gelen kutusuna gitsin diye yaklaşık 89 kuruşluk bir ücret bile ödedim.1 saat sonra "görüldü" ibaresi düştü bana.Ama hiçbir cevap gelmedi..Kimse de eklemedi beni.
En son bu akşam spora gittim ve o yoktu.Son olarak ben salondayım, diye mesaj attım.O mesaj atacağını söylediği halde atmamıştı.Görüldü ibaresi düşmedi ve cevap gelmedi..
Kızlar çok uzun oldugunun farkındayım.Anlaşılması açısından detay da vermek istedim.Kusura bakmayın nolur.Okuyan herkese çok teşekkür ederim.Şimdi şunu sormak istiyorum bu akşam düşüne düşüne kafayı yedim.Galiba ben aşık oldum 3 sene aradan sonra.Ama bu cocugun ayrılmak üzere oldugu falan bir sevgilisi mi var ya da aşk acısı mı çekiyor..Yani çok garip değil mi neden cep telefonumu istemiyor ya da sosyal medyadan eklemiyor,cevap dahi vermiyor?Bayramdan sonra okuduğu şehre dönecek yani bu kısıtlı zamanda daha çok üstüme düşmesini beklerdim.Sizce ben buna bir sonraki karşılaşmamızda pat diye "senin hayatında biri mi var?" gibisinden sorular sorsam mı?..
Of nolur bana bir akıl verin..Ben mi yanlış anlıyorum,ne bu?