• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamın amacı ne?Kafamı karıştırıyor?Yardım lütfen..

Kesinlikle öyle ama senin bir suçun yok burda.Sonuçta sevgilisi varsa da sen bunu bilmiyordun,bilmeden konuştun.Çocuğun hatası yani.Kaç yaşlarında peki bu çocuk? Nerede oturuyormuş,hangi şehirde okuyormuş,ne yapıyormuş hiç bilgi verdi mi sana?

Evet öyle.Ne zamanki bu facebook konusunda bugün çark etti,o zaman aklıma geldi "sevgili" fikri.
Bu çocuk 27 yaşında.Ne tarafta oturdugunu aşağı yukarı söylemişti, eğitim bilgileri ve şehri hakkında da konuşmuştuk bunarı söylemişti.
Aslında ben twittera ;
"sağı solu belli olmayan, naptığını bilmeyen, bir öyle bir böyle olan insanlardan korkun"
"Beni mahveden şey; bana yalan söylemiş olman değil, sana bir daha inanmayacak olmamdır."
"bir varsin bir yoksun, yavas yavas fark etmıyorsun"
vb.tarzda yazdıklarından ayrıldığı ya da ayrılmak üzere olduğu biri var diye düşünmüştüm.

Evet öyle.Ne zamanki bu facebook konusunda bugün çark etti,o zaman aklıma geldi "sevgili" fikri.
Bu çocuk 27 yaşında.Ne tarafta oturdugunu aşağı yukarı söylemişti, eğitim bilgileri ve şehri hakkında da konuşmuştuk bunarı söylemişti.
Aslında ben twittera ;
"sağı solu belli olmayan, naptığını bilmeyen, bir öyle bir böyle olan insanlardan korkun"
"Beni mahveden şey; bana yalan söylemiş olman değil, sana bir daha inanmayacak olmamdır."
"bir varsin bir yoksun, yavas yavas fark etmıyorsun"
vb.tarzda yazdıklarından ayrıldığı ya da ayrılmak üzere olduğu biri var diye düşünmüştüm.
Bir şeyler olduğu kesin zaten.Ama nedir tabi ki orasını bilemeyiz.Bence bir kız muhabbeti var ortada ama ayrıldımı,ayrılacak mı bilemedim şuan.Ayrılmış olsaydı sanıyorum ki senin numaranı alırdı yada facebooktan falan eklerdi.Üzgünüm ama geriye diğer seçenek kalıyor.O yüzden sen en iyisi bundan uzak dur,sevgilisi falan varsa da hiç aralarına girmiş gibi olma.Eğer o ayrılırsa ya da seni ekleyip,konuşursa falan o zaman bir şeyler düşünürsün.Şimdilik beklemekten başka çare yok,beklemede kal.

“sen ne kadar güzel bakıyorsun öyle, çok şekersin,tatlısın vs. gibi söylemler..

sen niye evlenmedin ki şimdiye kadar” diye abuk bir soru

yoksa evlenmek üzereyken bu iş olmadı mı” şeklinde alakasız bir soru

Eee anlat bakalım sen şu evlilikten dönen ilişkini"
BU cümleleri kuran erkeklerı seviyesiz bulurum.Niyetleri her zaman farklı oluyor.Ve bu niyet hiç de iyi olmuyor.Zaten cevabı alınca uzaklaşıp giTmiş senden.Hiç uğraşma bence yakınlaşma için umursamI yor seni. ZAten gidecekmiş.

bir kere kimseye güvenmiyorum o yüzdeen ilişkilerden uzağım ayaklarını geçiniz
bunlar olsa olsa bahane
kimse aşık oldğu kadından bunlardan dolayı uzak durmaz..
okudum hepsini ve doğrusu biraz ilgisiz davranın kendinzi çekin
çünkü siz mesaj filan attıkça ilgisi kaçmış
gizemliyi oynamanız her daim daha iyidir bırakın o size gelsin..

Canım çocuğun uzun süreli bi ilişkisinde ayrılık olmuş. Sen de o döneme rastlamışsın. Ama muhtemelen çocuğun okuduğu yerde bu kız ve barışır gibi olmuşlar ki seninle ilgilenmiyo. Sen de aşık falan değilsin. Klasik kaçan kovalanır durumu olmuş. Hiç kendini üzme hayırlısı olsun. Arkadaşlara da katılıyorum bi daha da mesaj atma. Gez dolaş kafanı dağıt.

Çocuğun tavırlarından anladığım bence bir sevgilisi var. Facebooktan vs eklememesi bunu gösteriyor. Telefon numarını da almaması ya da kendininkini vermemesi aynı kapıya çıkıyor. Okuduğu şehirde bir sevgilisi var muhtemelen.

valla hepsini bir çırpıda okudum . hayır uzun muzun yazanlar okumasın yani buraya gelip çok uzun off amann yazmanın ne anlamı var anlamıyorum çoğu konuya bu yapılıyor .
neyse konuya dönelim . senin telefonunu istememesi garip . istemesi gerek . bir erkek istiyorsa bir kızı önce telini ister benim bildiğim . yok facebook yok twitter bunlar daha genel şeyler . misal bir sürü arkadaşım facebookta ekli ama telim herkeste yoktur . yani telefon daha kişisel birşeydir . özel bir ilişki kurmak istiyorsa neden telefonunu istemedi hala ki epey zaman ve konuşma geçmiş .
bence gidicek diye bir beklentiye sokmak istemiyor seni . eğer öyleyse neden özel hayatını merak ediyor . ne bileyim dengesiz biri gibi . bence artık üstüne düşme .

Çocuğun tavırlarından anladığım bence bir sevgilisi var. Facebooktan vs eklememesi bunu gösteriyor. Telefon numarını da almaması ya da kendininkini vermemesi aynı kapıya çıkıyor. Okuduğu şehirde bir sevgilisi var muhtemelen.
olabilir bak telefonunu vermemesinin nedeni bu olabilir . kız arar msj atar diğeri görür falan iş açmayayım başıma diye düşünüyordur .

Bence de daha fazla üstüne düşmeyin. Bir konuşma ortamı daha olursa o paylaştıklarını sorarsınız belki, çok dertli gördüm seni gibilerinden. Ama direkt onun ilgisine yönelik hareket etmeyin artık havalara girmiş gibi çünkü.

aa öyle msjlar yazdıysa bu terk edilmiş ama hala o kızı bekliyor . senlede vakit geçirmiş . kızı beklediği için seni eklememiş o kız görmesin diye . üff bu erkeklerden nefret ettim ya . gerçekten kendine ilgi duyana değil hiç onları sallamayanları severler . canım sakın birşey yapma sen beklemede kal . sana dönebilir hoş dönsede kalbini kırdıktan sonra ne işe yarar . eğer seni gerçekten istese bu adam önce telini alır kendinikini sana verirdi . senin onu faceden arayıp tarayıp bulman da hoş değil . yani adam benim telimi bile istememiş olsa neden onu faceden bulup üstüne msj atayım . hayır faceden bulurum bakarım profili açıksa sevgilisi falan var mı çözmeye çalışırım okadar .yoksa msj atmam yani . sen çok büyütmüşsün bence olayı dediğim gibi artık birşey yapma . sana cevap yazmaması çok çirkin bir davranış .

İnanın salonda da dün akşam eve bırakırkenki gibi mesafeli olsa asla böyle şeyler düşünmez muhabbet dahi kurmazdım fazla.Çok şaşırdım.
Aklıma şu geldi, görüştüğüm bi cocuk vardı yazısırken muhabbetler espiriler kahkahalar ilgiler, ne zaman dışarda buluşsak bir yabancılık hissi. Tuhaf bişey. Bu değil mi o dedirtiyordu. Hatta aynen sizin gibi uygun ortamlarda iki çift kelime bekledim hep. Sonra ben o ikileme dayanamayip bağımi kopardim. Ama aklımda takılı kalmıştı. Dünya işi ya, uzun zaman sonra onunla ortak bi arkadasim evli olduğunu söyledi, belki araları kötüydü bilmiyorum ( çünkü arkadaşlarıyla yaşıyordu ) ama taşlar yerine cuk oturmuştu. Bu derece olmasa da sevgilisi falan olabilir, ya da eski sevgili, dışarda, facebookta görmemesi gereken biri

Bence büyük ihtimalle sevgilisi vardır okuduğu şehirde, zaman ayırması bu yüzden.
Ve gelmişken egomu tatmin edeyim ama bağlanmayayım kafasında düşünüyor olabilir.
Yani bence kendinizi çok kaptırmayın ben pek güvenilir bulamadım bu çocuğu.
Sorduğu sorular da kendisi gibi tuhaf.

Belki su sira bir iliskisi var, bitmek uzere ya da yeni bitmis.
Bence sizden hoslanmis fakat bir engel var size yakinlasip, sonrada uzaklasiyor.
Artik mesaj da atmayin cunku davranislari tutarsiz.
Birakin kendi haline,hic ilgilenmeyin, eger aklina takildiysaniz o sizi merak edecektir.
Siz artik biraz daha mesafeli ve ilgisiz olun.

Okul dışında öylesine biraz takılmak istemiş gibi bence bu durumda geri çekilin mesaj göndermeyin ilgilenmeyin çocuk bana samimi gelmedi

Uzatmali belirsiz ne durumda oldugu bilinmeyen bir sevgilisi olabilir kiz bundan ayrilmis olabilir ama bu hala unutamamistir okulda basladiginda geri barisiirz die dusunur yoksa birisi opmasa hadi teli birakin o zaten sizi faceden eklerdi mesaji gorurudu gormedim gelmedi demesi yalan gormustur ama okunmadi olarak isaretleyip silmiste olabilir her sey beklenir bu erkeklerden kesinlikle mesafeli dur faceden falan sakin yazma goruncede o gelip konusmadiktan sonra hic orali olma zaten gidecekmis bu cocuk seni uzer bos ver kendini kaptirmamamya calis kaptirimca cok zor oluyo toparlanmak.

Nolduysa dün akşamdan sonra oldu.Enteresan bir akşamdı benim açımdan.Bir önceki akşam çıkışta beni bekleyeceğini söylemişti.Hatta evine bırakabilirim vs.diye espri yapmıştı falan.Burayı çok uzatmıyayım ama bir yanlış anlama sonucu o gelmeyeceğimi düşünerek evine gitmiş bende çıkışta göremeyince allak bullak oldum bozuldum falan.Dün akşam bunun bir duygusal gerilimi oluştu bende ister istemez salonda bana baktıkça yüzümü astım bakmadım falan.Bir ara yine bu sarışın hatunla konuştuklarını gördüm kahretsin önce kim yanaştı gene göremedim.Gerilimim arttı bir anda.Yanlarına gittim sarışın hemen uzaklaştı.Sonra yine bi şekilde normal konuştuk ve çıkışta beklemek üzere anlaştık.
Kızlar çıkışta görüştük ve yürümeye başladık.Ama nasıl anlatsam,o kadar normaldi ki..Yani sanki salondan sıradan bir erkek arkadaşıyla yürümüyormuş gibi.Sıradan konular falan..Kadınlar hisseder ya,salonda sıradan konulardan da konuşsak ben bazı hareketlerinden hoşlanıyor hissine kapılıyor,o enerjiyi alıyordum.Ama dün gece yürürken resmen birşeyler kapalı gibiydi.O enerji yoktu,sanki komşu cevat amcayla yürüyormuş gibiydim,öylesine sıradan.Baktım bizim eve yaklaşıyoruz,bir anda şöyle bir diyalog geçti aramızda:
ben: zamanın var mı X?
O: nasıl yani zamanım var mı? (çok şaşkındı bunu sorarken,bir de tuhaf bir tarzda sordu.kendimi asılıyor gibi hissettim kızlar)
Ben:Zamanın var mı gibi zamanın var mı?yani diyorum ki zamanın varsa şöyle caddeyi bir turlayalım hemen eve gitmek gelmedi içimden.
O duraksadı,yağmur da atıştırmaya başlamıştı.Yok ya ben gideyim dedi önce.Sonra sustugumu görünce ,"ya üstüm başım müsait değil baksana yürümek iyi olur aslında çay falan da içilir oturulup ama yağmur var neyse biraz yürüyelim o zaman " diye geveledi.Yürüdük biraz. Sonra birden "Eee anlat bakalım sen şu evlilikten dönen ilişkini" dedi bir anda.. Ben şok!?"O nerden çıktı yok öyle birşey "dedim önce.Meğer salonda açınca benim de bunun yeri burası mı diye düşünüp de değiştirdiğim evlilik konusunu suskunluk olarak algılamış,böyle bir çıkarımda bulunmuş.Bi de üstüne "bazen susmak da bir yanıttır" diye yorum yapıverdi!Sonra açıkladım,sen yanlış anlamışsın dedim.Eve iyice yaklaşınca yağmur da çoğaldı ben bir çatının altında duralım diyorum yağmur biraz dinsin ıslanma falan..Maksadım onunla biraz daha vakit geçirmek,belki bana güzel birşey söyler beklentisi..Yok diyor geç oldu geç kalmadiye diye durmadı bi türlü.En son bizim sokağın başında ayrılırken "yarın salona gelecek misin" diye sordum.Bilmiyorum deyince bana mesaj at dedim facebooktan.Tamam dedi.Bayramdan sonra okuduğu şehre dönecek.Ne zaman döneceksin dedim?"Bilmiyorum her an da gidebilirim 5 kasımda da gidebilirim.Aslında hiç gitmek istemiyorum" dedi.Sonra ayrıldık,üst üste sizin sokak burası mı diye sordu gülerek. giderken arkama baktım.dönmüş bana bakarak yürüyordu.
Dün akşamdan sonra beni facebooktan ekler herhalde diye düşünmüştüm.Bir yandan da düşünüyorum mesajlar diğer klasörüne nasıl gitmez,bu onu da görmemiş mi,görmemiş olamaz pc den baktıysa vs. diye..
Sonra twitterına girdim,kabul etmiş beni.(ben oldugumuzu bilemez dediğim gibi profilin kime ait oldugu belli değil).Dolaştım kızlar görseniz,hep böyle özlü sözler ama atarlı giderli.Sürekli kimseye güvenilmeyeceğinden ,yalancı aşklardan,güvenmekle alakalı vs.bahseden sözler.Oraya bakınca ilk defa aklıma "bir sevgilisi olabilir mi ya da aşk acısı çekiyor olabilir mi" diye geldi.Sonra bugün ben tekrar bir mesaj atmaya karar verdim bilirsiniz direk gelen kutusuna gitsin diye yaklaşık 89 kuruşluk bir ücret bile ödedim.1 saat sonra "görüldü" ibaresi düştü bana.Ama hiçbir cevap gelmedi..Kimse de eklemedi beni.
En son bu akşam spora gittim ve o yoktu.Son olarak ben salondayım, diye mesaj attım.O mesaj atacağını söylediği halde atmamıştı.Görüldü ibaresi düşmedi ve cevap gelmedi..
Kızlar çok uzun oldugunun farkındayım.Anlaşılması açısından detay da vermek istedim.Kusura bakmayın nolur.Okuyan herkese çok teşekkür ederim.Şimdi şunu sormak istiyorum bu akşam düşüne düşüne kafayı yedim.Galiba ben aşık oldum 3 sene aradan sonra.Ama bu cocugun ayrılmak üzere oldugu falan bir sevgilisi mi var ya da aşk acısı mı çekiyor..Yani çok garip değil mi neden cep telefonumu istemiyor ya da sosyal medyadan eklemiyor,cevap dahi vermiyor?Bayramdan sonra okuduğu şehre dönecek yani bu kısıtlı zamanda daha çok üstüme düşmesini beklerdim.Sizce ben buna bir sonraki karşılaşmamızda pat diye "senin hayatında biri mi var?" gibisinden sorular sorsam mı?..
Of nolur bana bir akıl verin..Ben mi yanlış anlıyorum,ne bu?
Ben hepsini okudum.
Bence o önce hoslanmis,sonra sizden elektrik alinca kacmis.
Klasik kaçan kovalana dondurmus isi.
Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah

Back