bu ne biçim bi adam ya insan karısına böle davranır yat zıbar dermi ah canım benim bu adamın hasta olduğunu biliyormuşsun ne demeye kendini ateşe atarsınki anlamadım bak işte sonucu böle oluyor benim eşim benden 16 yaş büyük ama böle senin dediğin gibi seyler yasatmadı bana sizinki yaş sorunu değil adam senin 300 liralık borcunu bile ödememiş demekki adam seni hala eşi olarak falan görmüyor peki sen mesajları falan okuduğunda tavrını koymadınmı bu adama ama sen ayrılamam elalem ne der annem ne der falan dersen bunuda karşındaki adam hissederse işin zor senin ona mecbur olduğunu asla belli etme ona oda ben her ne yaparsam yapıym bu benle kalmak zorunda demesinn kazayada çok üzüldüm ayrıca allah kalanlarınıza uzun ömür versin inşallah ama olan olmuş artık diyecek bişey yok onlar için çocuk konusuna gelince kaç yaşına gelmiş adam neden istemiyo anlmadım ha belki şöle düşünüyordur evliliğimiz biraz otursun diye ama bunuda sana sölemesi senden biraz zaman istemesi lazım ama bence ne yap biliyormusun sen düğününden beri çok kargaşalar yaşamışın bence biraz zaman verin birbirinize allah yardımcın olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?