merhaba arkadaslar.icimi dökmek istiyorum umarim uyanik olan tek ben degilim.gecenin bu saatinde esim yatakata uyurken ben mutfakta aglamakla geciiriyorum geceyi. nasilsa kimseye anlatamiyorum en azindan buraya dökeyim icimi belki bir nebze olsun rahatlar 2aylik evliyim esimle konunusarak anlasarak evlendim evlenmez olaydim. ne büyük bir hata allahim..ilk basta ailem kabul etmedi çünki arada 13 yas fark var.ben 83 lüyüm esim 71 li. zar zor ikna ettim. evlendiğimiz gün facialar basladi. düğün günüm yani bir genc kizin en mutlu günü öyle değilmi?ama benim öyle olmadi. düğün konvoyoyunda kkaza oldu ve ailemden 5 kisiyi kaybettim.teyzem kizi,gelini,torunu,ve benim dügünümden 3 gün sonra düğünü olacak erkek ku kuzenim.hepside kazada öldüler. ben ilk 10 gün ölü gibiydim.ne yedim ne İctim.esim apar topar getirdi beni buraya yani ailemden kilometrelerce uzagim. ve 3.gün rest çekti bana. aglayan zirlayan çirkin kadin istemiyormuş evinnde cekemem bu böyle gitmez dedi. ne aci...ben sadece icime attim tüm yasimi.. derken 2. haftasiydi sanirim kredi karti borcum geldi borc diyince milyonlar degil dönem borcum 300 tl ( bu arada evlenmeden evvel ben çalisan bir bayandim üni mezunuyum esim istemediği icin ayrildim isten. bide zaten farkli bir memlekete gidecektim nerden is bulacaktimki hemen)neyse borcu görünce bu kudurdu ben ödeyemem anana söyle ödesin benden evvelki borcun beni ilgilendirmez dedi. esim bu arda askeriyede üst rütbe maasi maddi durumu gayet iyi. neyse dedim bunada. sonra bunun benden önce uzun süreli bir beraberligi varmis kiz evlenmemis bununla takintilisin diye bu arada bunuda belirteyim esim ileri derecede opsesif bpzukluk denilen rahatsizligi var. ve tedavide gec kalinmis tedavisi yo yani. sacma sapan takintilari var. yok oraya dokundun yok oraya bastin yerde biseyeedin bastin gir yikan sürekli banyo yap git ellerini yik ömür gecermi bu adamla? derken iste ievlenmemis bunla bununda sanirim akli onda kalmis olmaliki düğünümüze 3 gün kala kizla mesajlasmislar. ve ben bunu yakaladimddii. kjjiza hesap spruyor hala neden evlenmedddin benle diye unutamadim bi seni sevdim delan filan. ben cildirdim tabi ama adam hic kabul edermi ben sucluymusum neden msjlarini okuyormusum. herseyi göze aldim bosanalim dedim. adam üzerime yürüdü bide tehtit etti bosanirsanda nafaka felan bekleme kurus koklatmam dedi. düğün takilarini çekti aldi elimden. o laflari yutmazdim aslinda ama mecburen sustum oturdum. nasil bosanirdimki?ailemin istemedigi bir evlilk yapmisim ve düğünüm konvoyinda onca insan ölmüs herkese karsi bir mahcubum anneme bile. biricik kardesini ve canlarini benim yüzümden yitirdi. hem ne derlr bana. evleneli 2 hafta olmadin koyip gitsem memleketime ne derler bana. oda sorun degil ama benim ailem küçük bir sehirde yasiyolar doğuluyum köylüm üstelik annem dul ve ağbimlerde yasiyor yasli kadin. ağbim evli çolu çocuğu var. ben tekrar nasil sigarimki o eve? caresizd sustum. derken bu güne kadar geldik iyi kötü. ben 30 yasindayim çocugum olsun istiyorum artik ama o hic yanasmiyor. halen korunuyor. buda beni yipratiyor. bu yabanci sehirde yapayalnizim zaten. çalismami istemiyor. dis dünyayla iliskimi kestim ben zaten yasadigim travmayi atlatadim. aksama kadar evde yalnizim oda zaten çok ilgisiz. aksam eve gelir yemeğini yer tv karsisina gecer ordada uyuklar. en geç aksam 10 da uyur. hiç sohbetimiz olmaz. ahh ahh neden bu kadar yas farki olan bir adamla evlendimki? beni hala çocuk gibi görüyor. ciddiye alip iki laf etmez benle. ha zaten etsede sinir bozar. sürekli eleştirir beni beğenmez beni. ben kezbanmişım. ne demekse? köylü olmam en büyük sucum zaten. benle sadece yasim küçük oldugu ve çok saf temiz oldUgum icin evlenmis. ypksa ben ona fazla hitap etmiyomusum. sarisin uzun boylu zayif degilmisim felan filan. diyorumki bir çocuğumuz olsa belki iyi gelir banada bizede. ama istemiyorum diyor ve devamini getirmiyor. soruyprum nesen niye diye? madem çocuk istemiyodun kendi yasinda biriyle evlenseydin. hem benim çocuk istedigimi en basindan biliyordun? ama konusmaz iste. az önce yine konusmak istedim yatakta. bağirdi çagirdi yat zibar uyucam ben dedi ve arkasini dönüp horladi... ne yapmaliyim bilmiyprum kizlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu aciyla nereye kadar dayanabilirim
- Konu Sahibi muzimu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
Allah rahmet eylesin. birden böyle bir acı yaşamak çok çok zor olmuştur sizin için.. yazdıklarınızı okurken ben daraldım.. ne kadar bencil bir eşiniz var.. adam sadece kendi huzuru ve mutluluğu için yaşıyor.. sizi hala çocuk gibi görmesi çok saçma siz 20-21 yaşında değilsiniz 30 yaşındasınız.. ayrıca kurduğu cümle çok çirkin.. sizi Kezban gibi görmesi ve bana hitap etmiyorsun.. sarışın uzun boylu değilsin demesi .. madem aradığı öyle bir tipmiş neden sizin günahınıza girmiş.. Allah ona akıl fikir , size de bol bol sabır versin..
bu ne biçim bi adam ya insan karısına böle davranır yat zıbar dermi ah canım benim bu adamın hasta olduğunu biliyormuşsun ne demeye kendini ateşe atarsınki anlamadım bak işte sonucu böle oluyor benim eşim benden 16 yaş büyük ama böle senin dediğin gibi seyler yasatmadı bana sizinki yaş sorunu değil adam senin 300 liralık borcunu bile ödememiş demekki adam seni hala eşi olarak falan görmüyor peki sen mesajları falan okuduğunda tavrını koymadınmı bu adama ama sen ayrılamam elalem ne der annem ne der falan dersen bunuda karşındaki adam hissederse işin zor senin ona mecbur olduğunu asla belli etme ona oda ben her ne yaparsam yapıym bu benle kalmak zorunda demesinn kazayada çok üzüldüm ayrıca allah kalanlarınıza uzun ömür versin inşallah ama olan olmuş artık diyecek bişey yok onlar için çocuk konusuna gelince kaç yaşına gelmiş adam neden istemiyo anlmadım ha belki şöle düşünüyordur evliliğimiz biraz otursun diye ama bunuda sana sölemesi senden biraz zaman istemesi lazım ama bence ne yap biliyormusun sen düğününden beri çok kargaşalar yaşamışın bence biraz zaman verin birbirinize allah yardımcın olsun inşallah
Son düzenleme:
- 12 Mayıs 2010
- 137
- 15
- 118
Bu adam zerrece sizi sevmiyor.
Kaç kurtul.
Ardına bile bakma.
İlerde şiddet de göstercek görceksin.
Ne demek kezbanmışın, köylüymüşün, sarışın uzun boylu severmiş.
Sizin aklınız başınızda mı ?
Bu adam size hakaret ediyor canım benim...
Üstelik azıcık bile saygısı da yok sana karşı.
Köle istiyor kendine...
Kaç kurtul.
Ardına bile bakma.
İlerde şiddet de göstercek görceksin.
Ne demek kezbanmışın, köylüymüşün, sarışın uzun boylu severmiş.
Sizin aklınız başınızda mı ?
Bu adam size hakaret ediyor canım benim...
Üstelik azıcık bile saygısı da yok sana karşı.
Köle istiyor kendine...
- 24 Aralık 2011
- 594
- 130
- 123
ya siz 30 yasinda akli basinda bir bayansiniz, kücük cocuk degilsinizki....
biraz mantikli olun, saglikli düsünün, gerci besbelliki o kocaniz denilen yaratik sizin pisikolojinizi baya bir yipratmis, tabi hayatini kaybeden akrabalarinizda...
bence cocuk filan düsünmeyin, hayatiniza, gencliginize cok yazik olacak..
bir an önce ev isleri gibi birseylere baslayip ufak ufak para kazanip sonra o evden apar topar ayrilmaniz en mantiklisi olacak.. birikiminizle tek oda bir ev tutarsiniz, zaten üniversite ögencisisiniz, birde güzel is bulursunuz... yeni bir hayata baslarsiniz...
ailenizede uygun bir dilde anlatirsiniz... sonucta sizin aci cekmenizi istemezler onlarda...
Allah yardimciniz olsun...
biraz mantikli olun, saglikli düsünün, gerci besbelliki o kocaniz denilen yaratik sizin pisikolojinizi baya bir yipratmis, tabi hayatini kaybeden akrabalarinizda...
bence cocuk filan düsünmeyin, hayatiniza, gencliginize cok yazik olacak..
bir an önce ev isleri gibi birseylere baslayip ufak ufak para kazanip sonra o evden apar topar ayrilmaniz en mantiklisi olacak.. birikiminizle tek oda bir ev tutarsiniz, zaten üniversite ögencisisiniz, birde güzel is bulursunuz... yeni bir hayata baslarsiniz...
ailenizede uygun bir dilde anlatirsiniz... sonucta sizin aci cekmenizi istemezler onlarda...
Allah yardimciniz olsun...
bu ne biçim bi adam ya insan karısına böle davranır yat zıbar dermi ah canım benim bu adamın hasta olduğunu biliyormuşsun ne demeye kendini ateşe atarsınki anlamadım bak işte sonucu böle oluyor benim eşim benden 16 yaş büyük ama böle senin dediğin gibi seyler yasatmadı bana sizinki yaş sorunu değil adam senin 300 liralık borcunu bile ödememiş demekki adam seni hala eşi olarak falan görmüyor peki sen mesajları falan okuduğunda tavrını koymadınmı bu adama ama sen ayrılamam elalem ne der annem ne der falan dersen bunuda karşındaki adam hissederse işin zor senin ona mecbur olduğunu asla belli etme ona oda ben her ne yaparsam yapıym bu benle kalmak zorunda demesinn kazayada çok üzüldüm ayrıca allah kalanlarınıza uzun ömür versin inşallah ama olan olmuş artık diyecek bişey yok onlar için çocuk konusuna gelince kaç yaşına gelmiş adam neden istemiyo anlmadım ha belki şöle düşünüyordur evliliğimiz biraz otursun diye ama bunuda sana sölemesi senden biraz zaman istemesi lazım ama bence ne yap biliyormusun sen düğününden beri çok kargaşalar yaşamışın bence biraz zaman verin birbirinize allah yardımcın olsun inşallah
bilemiyorum. arkadaşlar aslında bende bunu ciddi ciddi düşünüyorum. yani ayrılmayı. ama elim kolum bağlı.. ailem burnumdan getirecek bide düşünüyorum şimdi ya seçeceğim diğer hayatım yani boşanırsam ya daha kötüsünü yaşarsam.... keşke atansam keşkee yaaa.. o zaman ne aileme müdanam kalır nede eşime.. kızlar bana dua edin ne olur kasım atamaları var önümüzde atanayım ve çookk uzaklara alıp gideyım başımı arkama hiç bakmadan
kendi babamı gördüm sanki.. tam olarak onu tarif ettin ve gerçekten üzüldüm. Annem ve babamda aynen böyle evlendiler ve annem korktuğu için bitiremedi.şiddetde görüyodu aile baskısı vs. ama 21 yıl sonra hata yaptığını anladı. üzüldüğü noktaysa gençliğinin heba olması.şimdi ayrılar tamamen kurtuldu o yüzde hiç bişeyden korkma ve yol yakınken bitir derim
- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
çok üzüldüm.
obsesif kompulsif bozukluğun kesin tedavisi yok ama en azından hayatını kolaylaştıran ilaçlar, terapiler var.
bu tür hastalarla yaşamak gerçekten çok zordur.
bence annenlerin yanına dönmek yerine yaşamak istediğin bir şehirden iş bak.
memleketinden de olabilir.
zaten çalışan bir kadınmışsın.
üniversite mezunusun da.
bulursun bir iş diye düşünüyorum.
sonra altınlarını o adamdan almaya bak.
bir avukatla görüş, o seni yönlendirsin.
ben anlattıklarına bakılırsa bu adamla bir geleceğini göremiyorum.
obsesif kompulsif bozukluğun kesin tedavisi yok ama en azından hayatını kolaylaştıran ilaçlar, terapiler var.
bu tür hastalarla yaşamak gerçekten çok zordur.
bence annenlerin yanına dönmek yerine yaşamak istediğin bir şehirden iş bak.
memleketinden de olabilir.
zaten çalışan bir kadınmışsın.
üniversite mezunusun da.
bulursun bir iş diye düşünüyorum.
sonra altınlarını o adamdan almaya bak.
bir avukatla görüş, o seni yönlendirsin.
ben anlattıklarına bakılırsa bu adamla bir geleceğini göremiyorum.
- 26 Kasım 2009
- 878
- 314
- 123
- 37
Haberleri bile izlemem beni çok derinden etkiliyor diye, kendimede söz vermiştim burada bile dertleri okumayacağım diye ama gel gelelim gözüm ilişti Sanki bizzat yaşamış gibi oldum çok canım acıdı ALLAH size büyük sabır versin vefat edenlerinizede rahmet. Benim anne babam arasında 18,teyzem eniştem arasındada 15 yaş var bizim ailede çoktur yaş farkı uçurum evlilikler.Ama fark şu ki herkezin eşleri karılarını el üstünde tutar,ayak uydurmak için kendilerine bakar,birşey istese yapsam diye gözlerinin içine bakarlar. Sizin eşiniz kompleksli geldi bana,üstelik çekilecek dert değil.Lütfen bir çocuk dünyaya getirmeden önce sağlıklı bir evliliğiniz olup olmadığına bakın yazık günah o sabiye öyle bir ortamda büyümemeli:26: Çocuğu evliliğinizi kurtaracak bir malzeme gibi görmeyin Lütfen...
- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
- 498
hem ayrılmayı düşünüyorsun hemde bu adamdan çocuk yapmaya hangi akla hizmet şaşıyorum gerçekten bugün sna bu şekilde davranan yarn çocuğuna nasıl davranır kimbilr ona çocuk mocuk ne lazım sora yine sen madur olacaksın kendi canın yokmuş gibi başka bir candan daha sorumlu olacaksın
Yalnız ve yalnız kendini düşünmelisin artık bence.hayat boyle geçmez ve emin ol bunun yaş farkıyla alakası yok karşımızdaki yarattıkların egoları ve bencilliklerinden kaynaklanıyor. Kimsenin yanına dönmene gerek yok bence üniversite mezunu olduğunu ve daha once çalıştığını yazmışsın, belki zorlanırsın bir süre ama bu eziyetten kurtulursun en azından. Bu evlilikte saygı denilen en önemli kavram yok ve bu şekilde gün geçtikçe sana kendini daha kötü hissettirecek. Kimsenin sana bunu yapmaya hakki yok kocan dahi olsa. Hakkında hayırlısı olsun. Çocuk yokken hayatına yeni bir yol çizmelisin bence. Allah yardımcın olsun inşallah.