- 25 Ocak 2020
- 639
- 86
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
netim o yüzden heryerden sildim engelledim hatta son kez konuşalım dedi cevao vermedim buluşmaya gitmedim ilk defa whatsappi sildim numaramıza değiştireceğim sadece beni nede olsa bu benle barışır düşüncesi olsun istemiyorum artık çok pişmanım her konuda çok pişmanımMadem bukdr korkuyorsun yeni hat al başka numara üzerinden yükle wp. Düşünme artık bitmiş gitmiş. Netsen nettir
whatzappi yüklemeyeceğim numaramı iptal etmeyi düşünüyorum zaten. benim tek isteğim onu takip ettigimi sanmasın onsuz yapamayacağımı düşünmesin ne de olsa bir yazmamda barışır demesin yeter onun harici hic bir şey ondan istemiyorum kendini bir halt sanmasın istiyorum her seferinde barisirken cok kotuydum falan dedim aotal gibi
Hayatta yasadigin hicbisey icin pisman olma onunda vardir sebebi.Allah okadar duzenli bir sekilde yazmis ki nasip olmayacagini da yasatiyor.Ben nelerimi vermedim o adama parami pulumu yedi hep sevdim gormedim.O kadar sey yasadim ama pisman degilim.Allah alsin hakkimi baska biseye gerek yok ben onu affettim.cok sevindim insallah çok mutlu olursunuz canim. gerçekten de Allah karşımıza cok sukur dedirtecek kişiler cikartsin. bende çok pişmanım hatalarımdan her seferinde affedislerimden cok ama cok pişmanım yanlış yaptım.simdi asla istemiyorum sevgimde tükendi çünkü nefrette degil kendime kızıyorum niye döndün niye kendimi hırpaladım diye
ben de paramıyedirdim allah ıslah etsin beni kendi çalışıyordu maaşı iyiydi ama ben gittim az bir bir paramida ona yedirdim hepHayatta yasadigin hicbisey icin pisman olma onunda vardir sebebi.Allah okadar duzenli bir sekilde yazmis ki nasip olmayacagini da yasatiyor.Ben nelerimi vermedim o adama parami pulumu yedi hep sevdim gormedim.O kadar sey yasadim ama pisman degilim.Allah alsin hakkimi baska biseye gerek yok ben onu affettim.
Bu model den bende de vardı oradan biliyorum şimdi eski sevgilisi ile evleniyorbu sefer barışmayacağım bunada emin olsun istiyorum
cok pişman olacakBu model den bende de vardı oradan biliyorum şimdi eski sevgilisi ile evleniyor
Oyle oluyo malesef cok fedakar oluyoruz sevince.Simdi sevgilim tum parasini bana veriyo al sen ayarla masraflarimizi diye ne tuhaf biliyormusun cok hosuma gidiyor.ben de paramıyedirdim allah ıslah etsin beni kendi çalışıyordu maaşı iyiydi ama ben gittim az bir bir paramida ona yedirdim hep
ben çok pişmanım bir arkadaş şunu yazmis seven ilerisini düşünen erkek ilişki için yatırım yapar diye cok doğru adam zaten tek amacı sömürmek gününü gün ettirdim salak gibiOyle oluyo malesef cok fedakar oluyoruz sevince.Simdi sevgilim tum parasini bana veriyo al sen ayarla masraflarimizi diye ne tuhaf biliyormusun cok hosuma gidiyor.
evet ta kendisibu 5 yıldır sevgiliniz olan adam evli olan adam mı ?
iki konunuz var aynı zamanda açılan, kafam karıştı
evet ta kendisi
hayir daha evvelden ayrilmasigim salak gibi her defasında barışığım için uzgunumEvli olan bir adamdan ayrildiginiz icin mi uzgunsunuz? Whatsapp i silmekle dogru mu yaptim demissiniz de, hersey basindan beri yanlismis.
E artik tamam bu kotu bir tecrubeydi deyip buradan dersinizi cikarip yolunuza devam etmeniz gerekiyor. Gelecek iliskilerde daha saglikli iliskiler kurmak icin bu iliski size buyuk buyuk bir tecrube kazandirmis olmali. Evli biriyle zaten saglikli bir iliski olmazdi. O kisi kendine durust olsa idi baskasina sadakat sozu vermis olmasina ragmen sadakatsizlik yapmazdi. Boyle birinden ne derece durustluk beklediniz bilemedim ama bundan sonra en azindan buna dikkat edersiniz diye dusunuyorum.hayir daha evvelden ayrilmasigim salak gibi her defasında barışığım için uzgunum
kesinlikle dersimi aldim vicdan azabi bosa geçen yıllar yanında ekstrası. ilerde evlenirsem onda bile mutsuz olacağım yaralar açtım kendimeE artik tamam bu kotu bir tecrubeydi deyip buradan dersinizi cikarip yolunuza devam etmeniz gerekiyor. Gelecek iliskilerde daha saglikli iliskiler kurmak icin bu iliski size buyuk buyuk bir tecrube kazandirmis olmali. Evli biriyle zaten saglikli bir iliski olmazdi. O kisi kendine durust olsa idi baskasina sadakat sozu vermis olmasina ragmen sadakatsizlik yapmazdi. Boyle birinden ne derece durustluk beklediniz bilemedim ama bundan sonra en azindan buna dikkat edersiniz diye dusunuyorum.
Evet yaptigin yanlis. Eski sevgilinin esi kimbilir ne acilar cekmistir? Eski sevgilin icin zaten soyleyecek soz yok. Onun karakteri boyle. Hayatinda sen olmasan da o baska biri ile devam eder. Bu tipler oyledir. Tek kisi ile yapamaz onlar. Sadakat nedir bilmez onlar. Adina da sevgi derler.kesinlikle dersimi aldim vicdan azabi bosa geçen yıllar yanında ekstrası. ilerde evlenirsem onda bile mutsuz olacağım yaralar açtım kendime
ben çok pişmanım ama kadın hic bir zaman bilmemiş beni oyle demisti bir tek o yönden içim rahatEvet yaptigin yanlis. Eski sevgilinin esi kimbilir ne acilar cekmistir? Eski sevgilin icin zaten soyleyecek soz yok. Onun karakteri boyle. Hayatinda sen olmasan da o baska biri ile devam eder. Bu tipler oyledir. Tek kisi ile yapamaz onlar. Sadakat nedir bilmez onlar. Adina da sevgi derler.
Senin icin konusursak omur boyu bu hatan yuzunden kendini de cezalandirman dogru degil. Hatalardan dersini alip hayatina devam etmen gerekiyor. Sevgi kirintilariyla yetinmek icin kendini olmayacak insanlara altin tepside sunmaman gerektigini ogrendin artik. Sevgi kirintilariyla yetinme. Once kendini sev. Sen kendini sevseydin kendini bu duruma sokmazdin zaten. Ozguvensizsin sanirim. Cunku kendini degerli gorsen bu adami kendine reva gormezdin. Artik kendine eziyeti birakip hayatinda mutlu olmak icin yaşa.