- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
Ben kimse için numarami iptal etmem 20 yillik numaram. Engellerim o beni çevrimiçi görsün o takip etsin... Güçlü olmak zorundasin. Hala bir yazsa eriyip gideceksin kasar peyniri gibi? Niye bu zayifligin? Ya karşına ciksa " beni affet dese , bu süreçte yara bandim olur musun ?" Dese ( keske mertce bunu dese demez de) affedecek gibisin.whatzappi yüklemeyeceğim numaramı iptal etmeyi düşünüyorum zaten. benim tek isteğim onu takip ettigimi sanmasın onsuz yapamayacağımı düşünmesin ne de olsa bir yazmamda barışır demesin yeter onun harici hic bir şey ondan istemiyorum kendini bir halt sanmasın istiyorum her seferinde barisirken cok kotuydum falan dedim aotal gibi
asla asla her şeyi sildim her şeyi ama. ben çünkü daha önceki barsimalarimizda ben çok üzülüyordum ayrildigimizda hep whatsaptan seni takip ediyordum uyuyamiyordum falan dedim. şuan onun pişmanlığını yaşıyorum sanmasın ki hala onun peşindeyim sırf bu yüzden sildim iyi yapmamismiyimBen kimse için numarami iptal etmem 20 yillik numaram. Engellerim o beni çevrimiçi görsün o takip etsin... Güçlü olmak zorundasin. Hala bir yazsa eriyip gideceksin kasar peyniri gibi? Niye bu zayifligin? Ya karşına ciksa " beni affet dese , bu süreçte yara bandim olur musun ?" Dese ( keske mertce bunu dese demez de) affedecek gibisin.
Tabi şimdi aklın takıldı ne yazacaktı diye.evlilik dusunuyor musjn dedim. biz bu konuyu kac defa konustuk surekli gelgit yapti hic bu kadar net sormamistim bana mektup yazmis. whatsaptan atmadan evvel sana yazacağım bugun de buluşalım dedi okuduktan sonra engel atip whatzappi sildim
hayir daha evvelden whatsaptan engel attim ama hep seni takip ediyordum demistim sırf sanmasın ki ben onu takip ediyorum merak ediyorum bakiyorum düşünmesin diye sildimWhatsaptan engelleyince zaten ulaşamaz ki. Whatsapp i silmek ne alaka? Hiç mi arkadaşların iş okul ilgili kişiler yok mu whatsapp ta? Herşey bir erkek mi sasirdim
ayır mektubu okuduktan sonra dedim ne okulu okul bitti yaşımız var. benim aklıma takılan sadece doğru yaptimmi yani kendini tamamen sildiğini anladimi onu merak ediyorum yazacağı umrumda bile değilTabi şimdi aklın takıldı ne yazacaktı diye.
Artık geri adım atamazsın atarsan değerin kalmaz.
Seni kaybetmek istemiyorsa arar zaten. Okul falan diyorsun bu yaşta evlilik konuşmak korkutur çocuğu normal yani.
ben ona üzülmüyorum gecmis te her defa barışıp birde senin için çok üzülürdüm diyip havalara soktum şimdi gram umrumda değil sadece kendini umursamadigimi düşünsün istiyorum o kadarEee adam zaten seni sevmiyormuş ki niye şaşırdın ve üzüldün anlamadım.
Gülüm ben kimse icin uygulama eklemem ve silmem. Rahatsizlik hissedersem engel koyup onun numarasini silmek daha guzel geliyor. Hem bedava hem kafam rahatasla asla her şeyi sildim her şeyi ama. ben çünkü daha önceki barsimalarimizda ben çok üzülüyordum ayrildigimizda hep whatsaptan seni takip ediyordum uyuyamiyordum falan dedim. şuan onun pişmanlığını yaşıyorum sanmasın ki hala onun peşindeyim sırf bu yüzden sildim iyi yapmamismiyim
Anlamıştır merak etme. İyi yapmışsın o zaman.ayır mektubu okuduktan sonra dedim ne okulu okul bitti yaşımız var. benim aklıma takılan sadece doğru yaptimmi yani kendini tamamen sildiğini anladimi onu merak ediyorum yazacağı umrumda bile değil
iste daha önce engel attim ama baktigimi takip ettigimi dedim diyorum anlatamıyorum sanirim silme sebebiim buGülüm ben kimse icin uygulama eklemem ve silmem. Rahatsizlik hissedersem engel koyup onun numarasini silmek daha guzel geliyor. Hem bedava hem kafam rahat
oh cok sukur istedim yorum cok sagolunAnlamıştır merak etme. İyi yapmışsın o zaman.
Demek ki sohbet geçmişini tutuyorsun.iste daha önce engel attim ama baktigimi takip ettigimi dedim diyorum anlatamıyorum sanirim silme sebebiim bu
bunları daha evvelden yaptım ama baristigimizda dedimki engelde atsam seni takip ettim baktim son gorulmene dedim. şimdi iste o saçma hareketimi yapmadigimi tamamen sildigimi anlaşın istiyorum anlatabildimmiDemek ki sohbet geçmişini tutuyorsun.
Sana onu sohbeti sil numarayi sil diyorum.
Numara engellenir bitti gitti.
Niye anlamiyorsun?
zaten salladım tek isteğim beni ne zaman isterse barışır gözüyle görmesin o cesareti bulmasın istiyorum doğru yapmis miyim. yazsaydım öfkeli sizler söyleyecektim bosa o yüzden engel attim sildim5 yıl boyunca zaten bir adım bile ileri gidememişsiniz, o yüzden sende salla gitsin ...
Kesinliklrdoğru olanı yapmışım degil mi kendini bisey sanmasın istiyorum
ne yapacağını bilmemesi umrumda değil sadece artik barismayacagimi istemediğimi takip etmediğini bilsin yeter istiyorum. konuşmadım yazmadım bu yüzden konuşsak açık kapı bırakacaktı aklınca belkiHatta şaşırmıştır beklemediği kadar kesin ve net bir tavır almışsın.
Ne yapacağını bilmiyordur şu an
cok sagolunKesinliklr