- 23 Ağustos 2020
- 6.696
- 12.643
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
Sinirlenip saçma sapan mesajlar atarsanız asıl ozaman bak hala beni umursuyor , nasıl olsa geri döner gözüyle bakacak . Ona verebileceğin En büyük ceza onu umursamamak ve mutlu olman .zaten salladım tek isteğim beni ne zaman isterse barışır gözüyle görmesin o cesareti bulmasın istiyorum doğru yapmis miyim. yazsaydım öfkeli sizler söyleyecektim bosa o yüzden engel attim sildim
evet bende bunu istiyorum nr kendi için bir paylaşın yaptığımı görsün nede kendi için üzüldüğümu... sadece tamamen sildigimi bilsin istiyorumSinirlenip saçma sapan mesajlar atarsanız asıl ozaman bak hala beni umursuyor , nasıl olsa geri döner gözüyle bakacak . Ona verebileceğin En büyük ceza onu umursamamak ve mutlu olman .
ne yapacağını bilmemesi umrumda değil sadece artik barismayacagimi istemediğimi takip etmediğini bilsin yeter istiyorum. konuşmadım yazmadım bu yüzden konuşsak açık kapı bırakacaktı aklınca belki
ya asla asla sadece kendini takip etmediğimi sildigimi anlaşın istiyorumtut kendini ama yazma sakin
ya asla asla sadece kendini takip etmediğimi sildigimi anlaşın istiyorum
Iyi de hem her seferinde barıstigim icin pismanim demissin hem de acaba yazsam mi diye soruyorsun hala.asla asla sadece gecmis te affettigim icjn o kadar kızıyorum ki kendime birde her seferinde baristigimda whatsaptan seni takip ediyorsun uyuyamiyordum dedim sırf takip ettiğini düşünmesin diye whatzappi sildim
Anlamıştır ayol ne bu telaş.ya asla asla sadece kendini takip etmediğimi sildigimi anlaşın istiyorum
Bir daha barışmazsanız otomatik olarak anlamış olur bir daha barışmayacağınızı. Ekstra bi şey yapmanıza gerek yok yani. Ama önceki konunuzu bilen biri olarak kararınızın arkasında durabileceğinize inanıyo muyum? Hayır. İnşallah yanılıyorumdur.whatzappi silmem iyi olmuş degil mi yani bir daha barismayacgimi anlamıştır degil mi bana yazacaktı mektubu okuduktan sonra bende engel attim yazmasın diye
Ben de bunu görünce bi durdum...Daha cumartesi günü 7 yıldır konuştuğum biri var demissiniz şimdi 5e mı düştü?
Onu görmemiştim ama o da kendisi olabilir. 5 yılla 7 yıl karıştırılacak yıllar değil bir gariplik var yaniBen de bunu görünce bi durdum...
Evli adam konusunu açmıştı arkadaşı icin...
Hiçde bile ne yapıp edip sizi kandıracağını biliyor...whatzappi silmem iyi olmuş degil mi yani bir daha barismayacgimi anlamıştır degil mi bana yazacaktı mektubu okuduktan sonra bende engel attim yazmasın diye
Boşuna ümitlenme adam fark etmemiştir bile bu modeller böyle yavrumoh cok sukur istedim yorum cok sagolun
Hafızanıza hayranımBen de bunu görünce bi durdum...
Evli adam konusunu açmıştı arkadaşı icin...
pisman mi olur bilmiyorum umrumda hic degil o kısım sadece artik kendini takip etmeyeceğimi bilsin yeter kendi için uzulmedigimi bildim yeterwatsapi komple ucurmussun oyle bir anladi ki, icin rahat olsun. Ama biraz zaman gecince pisman olup merak etmeye baslayabilirsin onemli olanda o anlarda kendini tutabilmen. O zaman da hic orali olmazsan iste o zaman seni tamamen kaybettigini anlayip pisman olma ihtimali olusabilir.
ya o konuyla bunu hic bağlamayın aklinizcaHafızanıza hayranım
Yazma barisma bitsin ama icinde affet ve Allaha havale et o aciyi iyi bilirim baska turlu gecmez.Dua et Allah a ben onu affettm sana havale ettim bak nasil cabucak unutucaksin.beş yıldır konuştuğum biri vardi. surekli gelgitleri oldu sürekli ayrıldık geri barıştık kendi yazdı hepsinde affettim .en sonunda canıma tak etti bende senin niyetin ne net konuş dedim bana mektup yazmis affet beni diyemiyorum ama senin kalbin zaten naif o yüzden bana kızmazsın yazmis o kadar zoruma gitti ki yıllarca beni oyaladı. bendede hata var defalarca barıştım hic naz yapmadım. Bugün mektubu atmadan evvel buluşalım demisti. mektubu okuyunca engel attim. whatsabimi sildim. kendimi aptal yerine konmuş çantada keklik hissediyorum canim yanıyor sevdiğimden degil aptal yerine konuştuğumdan.cani yansın istiyorum ama whatzappi da sildim artik beni aramasın cani istediğinde diye sizce ne yapmalıydım karşılık verip yazmalı miydim yoksa böyle yapmam daha çok mu zoruna gitmiştir lütfen yardim edin.
hayir silme amacım her seferinde takip ediyorum dedim o yüzden takip etmediğimi tamamen sildigimi bilsin yeterIyi de hem her seferinde barıstigim icin pismanim demissin hem de acaba yazsam mi diye soruyorsun hala.
Whatsupp silmen sacma bence kisiyi silersin sana yazarsa cevap vermezsin olur biter.
Sakin ol sakin davran..
ben zaten bitiririm icimde tamamen sadece gecmis te yaptıklarimdan pişmanım defalarca affettim defalarca geri döndüm. her döndüğümde iste cok üzüldüm seni çok bekledim hep whatsaptan engelde olsa takip ettim falan dedim artık bunu yaptığımi bilmesin istiyorumYazma barisma bitsin ama icinde affet ve Allaha havale et o aciyi iyi bilirim baska turlu gecmez.Dua et Allah a ben onu affettm sana havale ettim bak nasil cabucak unutucaksin.