bu acidan nasil kurtulurum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
zaten salladım tek isteğim beni ne zaman isterse barışır gözüyle görmesin o cesareti bulmasın istiyorum doğru yapmis miyim. yazsaydım öfkeli sizler söyleyecektim bosa o yüzden engel attim sildim
Sinirlenip saçma sapan mesajlar atarsanız asıl ozaman bak hala beni umursuyor , nasıl olsa geri döner gözüyle bakacak . Ona verebileceğin En büyük ceza onu umursamamak ve mutlu olman .

Sinirlenip saçma sapan mesajlar atarsanız asıl ozaman bak hala beni umursuyor , nasıl olsa geri döner gözüyle bakacak . Ona verebileceğin En büyük ceza onu umursamamak ve mutlu olman .
evet bende bunu istiyorum nr kendi için bir paylaşın yaptığımı görsün nede kendi için üzüldüğümu... sadece tamamen sildigimi bilsin istiyorum

ya asla asla sadece kendini takip etmediğimi sildigimi anlaşın istiyorum

watsapi komple ucurmussun oyle bir anladi ki, icin rahat olsun. Ama biraz zaman gecince pisman olup merak etmeye baslayabilirsin onemli olanda o anlarda kendini tutabilmen. O zaman da hic orali olmazsan iste o zaman seni tamamen kaybettigini anlayip pisman olma ihtimali olusabilir.

asla asla sadece gecmis te affettigim icjn o kadar kızıyorum ki kendime birde her seferinde baristigimda whatsaptan seni takip ediyorsun uyuyamiyordum dedim sırf takip ettiğini düşünmesin diye whatzappi sildim
Iyi de hem her seferinde barıstigim icin pismanim demissin hem de acaba yazsam mi diye soruyorsun hala.
Whatsupp silmen sacma bence kisiyi silersin sana yazarsa cevap vermezsin olur biter.
Sakin ol sakin davran..

whatzappi silmem iyi olmuş degil mi yani bir daha barismayacgimi anlamıştır degil mi bana yazacaktı mektubu okuduktan sonra bende engel attim yazmasın diye
Bir daha barışmazsanız otomatik olarak anlamış olur bir daha barışmayacağınızı. Ekstra bi şey yapmanıza gerek yok yani. Ama önceki konunuzu bilen biri olarak kararınızın arkasında durabileceğinize inanıyo muyum? Hayır. İnşallah yanılıyorumdur.

Siz doğrudan whatsappi silerek bunu yapicaginizi dusunmussunuz iradesiz olduğunuzu siz de biliyosunuz. Direkt engelleseniz de yeterdi. Pişman mı değil mi intikam falan.. bunlara kafa yorarsaniz zaten hiç bitiremezsiniz. Asil durun arkanıza bakmayın artik. Bitanesi vardı canı sıkıldıkça romantizm kasiyodu bana. En son yine ortaya çıktı. Seni üzdüm konseptli uzun yazılar. Tek bişi yazdım, "S.ktir g.t" bu kadar. Uzatmayın ne düşünürse dusunsun

pisman mi olur bilmiyorum umrumda hic degil o kısım sadece artik kendini takip etmeyeceğimi bilsin yeter kendi için uzulmedigimi bildim yeter

Yazma barisma bitsin ama icinde affet ve Allaha havale et o aciyi iyi bilirim baska turlu gecmez.Dua et Allah a ben onu affettm sana havale ettim bak nasil cabucak unutucaksin.

Iyi de hem her seferinde barıstigim icin pismanim demissin hem de acaba yazsam mi diye soruyorsun hala.
Whatsupp silmen sacma bence kisiyi silersin sana yazarsa cevap vermezsin olur biter.
Sakin ol sakin davran..
hayir silme amacım her seferinde takip ediyorum dedim o yüzden takip etmediğimi tamamen sildigimi bilsin yeter

Yazma barisma bitsin ama icinde affet ve Allaha havale et o aciyi iyi bilirim baska turlu gecmez.Dua et Allah a ben onu affettm sana havale ettim bak nasil cabucak unutucaksin.
ben zaten bitiririm icimde tamamen sadece gecmis te yaptıklarimdan pişmanım defalarca affettim defalarca geri döndüm. her döndüğümde iste cok üzüldüm seni çok bekledim hep whatsaptan engelde olsa takip ettim falan dedim artık bunu yaptığımi bilmesin istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…