bu acidan nasil kurtulurum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok intikam falan hic degil sadece istediğim eskiden hata yaptım her baristigimda ben sana bakardım ki dedim. o yüzden whatzappi sildim kendini düşünmediğimi uzulmedigimi bilsin diye tamamen bitiridugimi anlason istiyorum

Zaten affet derken oyle bisey demedim asla yazma ayni aptalliklari bende yaptim.Senin ki bari evlenmemis kiz kacirip benimki oyle ortada birakip bi aciklama yapmadan evlenip gitti.Onu gonulden duanda affet ve Allah a havale et gönlün hafiflesin acın gitsin

Allah yardımcın olsun o cok daha kotu durum gerçekten de yaşattığı acıları yaşar umarim. Inşallah gonlun ferahlamıştır.benxe iyiki oyle güvenip kendiyle gitmedim zamanında onu ne kadar sevdiğimi her şeyi göz ardı edeceğimi mektuba dahi yazmis benim istediğim artik ona ne sevgim nede başka bir şey kalmadığını bilsin istiyorum yazmaya gerek duymadım yazıyor hala akli bende kızgınlıkla yazdı demesin diye engel atip sildim sonrada whatsappi

ben kararliyim hic bir şekilde dönmeyeceğim eskisi gibi kendini düşündüğümü onunla barisacagimi sanmasın istiyorum ilk defa whatsappi sildim barışma niyetim olsa buluşurdum yazacağım dedi yazmasını bekler bende yazardım hemen kestim attim

En iyisini yapmissin benimde uzerinden yillar gecti simdi guzel bir iliskim var.Allah hayirlisini nasip etsin canim.

En iyisini yapmissin benimde uzerinden yillar gecti simdi guzel bir iliskim var.Allah hayirlisini nasip etsin canim.
cok sevindim insallah çok mutlu olursunuz canim. gerçekten de Allah karşımıza cok sukur dedirtecek kişiler cikartsin. bende çok pişmanım hatalarımdan her seferinde affedislerimden cok ama cok pişmanım yanlış yaptım.simdi asla istemiyorum sevgimde tükendi çünkü nefrette degil kendime kızıyorum niye döndün niye kendimi hırpaladım diye

Evlilik öncesi gördünüz bu iyi bisey. Arama yapmayın, engel bırakın her yere, öldürün onu kalpte, beyinde

Evlilik öncesi gördünüz bu iyi bisey. Arama yapmayın, engel bırakın her yere, öldürün onu kalpte, beyinde
telefondan engelledim zaten sosyal medya vs her yerden engelledim hatta bazılarını kapattım whatzappi sildim. whatsaptan takip ettigimi söylemiştim o kadar büyük hataki iste barıştigimda bu sefer tamamen sildigimi bilsin istiyorum. çantada keklik var demedin istiyorum

Sizin bitti içte karşısi ne düşünür umursamayın. Bizim ötemizde bi yerlere takılır afallama yapar zaten. Mutlu olun siz.

Sizin bitti içte karşısi ne düşünür umursamayın. Bizim ötemizde bi yerlere takılır afallama yapar zaten. Mutlu olun siz.
benim isteğim hatalarım cok fazla hep yaptım bunda cok cok eminim beni üzen üzüldüğümü kendini beklediğimi düşünmesin yeter

Zor durumda olduğunu kabul ediyorum beş yılın çöpe gitmiş sonuçta ancak bu adam bunu hep belli etmiş mi etmiş ..etmiştir yani

Ki zaten evli değilsin.bu adamla evlenmiş bosanmisligin yada bazı kızlar bekarete üzülür onu baz alarak söylüyorum bekaretini kaybetmisligin gibi faktörler yoksa o zaman uzun uzun uzulecegin bişey de yoktur ...

Uzulebilirsin bunun doğalı bu elbette ama en sevdiğin bardak yere düşürdüğünde kırılır ve üzülürsün ama hemen de geçiverir ya anca o kadar uzulmelisin ...bence

başına gelecek en kötü olayları düşün...kaybeteceğin daha fazla zamanı düşün ve...zararın neresinden dönersen kardır deyip...yoluna bak

yok bekarete ilgili bir durum olmadi cok şükürler olsun. ama iste hata yaptım geven zaman ve harama bulaştım yanlış kişi için çok göz yaşı döktüm bosa giden zamanima üzülüyorum ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…