Bu 2. Oluyor, bilgisi olan aydınlatabilir mi Beni?

Kullukumral

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
63
35
3
Merhaba. Sabah birden bayılacakmışım gibi hissettim. Hareketlerim yavaşladı, tuhaf bir kasılma hissi ardından mide bulantısı. Azıcık kustum ve anında duzeldim. Bu daha önce de olmustu. Baygınlık hissi, bulantı, kusma, düzelme. Neden oluyor acaba?

Merhaba. Sabah birden bayılacakmışım gibi hissettim. Hareketlerim yavaşladı, tuhaf bir kasılma hissi ardından mide bulantısı. Azıcık kustum ve anında duzeldim. Bu daha önce de olmustu. Baygınlık hissi, bulantı, kusma, düzelme. Neden oluyor acaba?

bir doktora gidip kan versen iyi olur. baktırman lazım. açlık olabilir, yorgunluk olabilir, kansızlık olabilir. tabi bunu en iyi uzmanı bilir.

Vitamin ve kan değerleri ihtimalinden Allah muhafaza beyin tümörüne kadar yolu var. Yolda son durağa doğru ilerlemeyi beklemek yerine bir randevu alın hemen. :sinirli:

hamilesin

N

Nörolojiye gitmenizi öneririm.
Bu saydıklarınız kusma haricinde bendede mevcut
dün doktor yolunu tuttum bakalım sonuçlar inşallah temiz çıkar

Demir eksikliği olabilir. Yada şekerin düşüyodur, tam kan sayımı yaptırmanda fayda var.

Doktora gitseniz nasıl olur. Burada insanlar nereden bilebilir ki herkes farklı birşey söyler.

Bir daha olursa baktıracağım.

Bir daha ki sefere baktıramadan çok rahatsızlanmayacağınızın garantisi nerede? Hani böyle bir garanti var mı hayatımızda anlamında soruyorum?

Bence ihmal etmeyin baktırın.
Bu yaşadıklarınıza bir çok şey sebep olabilir, ihmal her zaman en kötüsüdür...

Bir daha ki sefere baktıramadan çok rahatsızlanmayacağınızın garantisi nerede? Hani böyle bir garanti var mı hayatımızda anlamında soruyorum?

Bence ihmal etmeyin baktırın.
Bu yaşadıklarınıza bir çok şey sebep olabilir, ihmal her zaman en kötüsüdür...
Haklisiniz. Tesekkur ederim.

Back
X