Btn kzlarr toplanalm.. muhabbetlerimizi burada yapalm :-) kaynaalm ;-)

kalabak suya ınmıstım canım :) valla baska bi yere gidiyom sehrımın suyunu bıle zoluyorum yaa :):)
valal yıne gun var :) annemın bı kaçtane gun olunca bu ayda hepside bizde ard arda dızılmısler anlıcan :))
sağol canım benım :1hug: bizde gecen sen ehep ablama denk getırmeye calısırdık gunlerı :roflol: özlem oluyor elbet.. a.s

ohh ohh abbacım gunnlerde gelsin pastlar geldin çörekler miss gibi çaylar...siz yeyip için biz burdan okuyalım...
bu arada herkese gunaydın..

hoşgeldın canımmmm a.s. :1hug:
hehe ascık ölee oluyorr valal kusura bakmayın garrii :) kıss resmını koysam daha çok canın kalır boyle iyi :p:p
bende cıkıcam sımdı , gıyıneyımm yaww bölee bijanalarla mısafıre resıll olmayalımm :roflol:
gorsuruzzz canımmm

hos geldın bes gıttın kısmını gectıgımıze gore napıosunuz bakalım kızlar ne var ne yok

selaaam kızlaaar nasılsınız...keyifler yerindemi..

bugünlerde canım sıkılıyor benim nedeni de yok.keyifsizim..canım hiç bişey yapmak istemiyor..elim kolum kalkmıyor...bahar sedromu denilen şeymi yoksam. sizde hissediyormusunz böyle...

bugünlerde canım sıkılıyor benim nedeni de yok.keyifsizim..canım hiç bişey yapmak istemiyor..elim kolum kalkmıyor...bahar sedromu denilen şeymi yoksam. sizde hissediyormusunz böyle...

ewet ewet bahar degısıklıgınden olsa gerek bu aralar bana da cok oluyo.takma yanı canım

hos geldın bes gıttın kısmını gectıgımıze gore napıosunuz bakalım kızlar ne var ne yok
hoşgeldınn canımmm a.s. ben gün gazisi olarak yorgunum acıkcası :)) sen nasılsın canım? hiç oturmadım diyebılırım.. çay servisinde özelıkle.. cokacimcoook

hoşgeldın kıss.. a.s. haklısn canım bu aralar benımde öleee yaaa...
hareketlı sarkılar dınle..senın durgunlugunu alsın..bi tavsiye işe yarıyor gercekten kaydirigubbakcemile5 :1hug:

aynen musrancim,bende öyleyim.üstümde bir uyusukluk,valla yemek yapmaya bile üseniyorum.bütün vücudum halsiz,elim kolum tutmuyor sanki.bahardan bencede..............

hoşgeldınn canımmm a.s. ben gün gazisi olarak yorgunum acıkcası :)) sen nasılsın canım? hiç oturmadım diyebılırım.. çay servisinde özelıkle.. cokacimcoook

hoşgeldın kıss.. a.s. haklısn canım bu aralar benımde öleee yaaa...
hareketlı sarkılar dınle..senın durgunlugunu alsın..bi tavsiye işe yarıyor gercekten kaydirigubbakcemile5 :1hug:
ilahi ne güldürdün beni abbacım..gün gazisi hee...
saol canım benim önerin için teşekkür ederim dikkate alacağım...yerimseniben

kızlar yanlız olmadığıma sevindim geçici bir durum demekki...

hadi birbirimizi neşelendirelim o zaman.
bakın minik yaramazlara...

my.php
[/URL][/IMG]

ayyy çoookk şekerlerrrr... yerım ben bunları yaaaa.... :)))
aynen musrancım gun gazısı yanee bi oturmadımkı yerıme :) evdede otur otur sonra bırden hareketlenınce yoruluoss halıyle ;-)
benımkısı yolda gelıorr heyyooooo... 1saat sonaa yokummm..gidiceemm aşkmın kollarına bırakıcaam kendımı :))
:dance: :teytey:

ooo canım benim süpeeerr..:lepi:senin adına çok sevindim..:sm_cool:güzel vakit geçirirsiniz inşallah..

sağol canııımmm insallah :))
aslında bi nevi dugun hazırlık olcak.. gelınlık sparısı verıcem..ütü alcam ceyıslık..beelonadan koltuk takımı bakacaz ,,,annler gunu yaklasıor hediye bakacazz. iş çok:))
sonra gidicek gelmıceekk bidaaa anca agustosun basında goruscess.. :KK43:( içim biraz buruk off bunu dusunmemeye calısıyorum aslıdaaaa daa olmuyorr işte.. :KK43:(

iş çokmuş desene ...ay bugünlerin tadını çıkarın ne güzel tatlı telaşeler bunlar...gönlüne göre içine sinen şeyler alırsınız inşallah gülüm...

diğer konuya gelincede sıkma canını tatlım yaa bunu söylüyorum sana ama faydasız olduğunuda biliyorum :) bilirim ayrı kaldığın bir günün bile ne dayanılmaz olduğunu..

şükredin şimdi telefonlar internetgibi gelişmiş teknolojiler var bizde onlarda yoktu mektuplaşırdık..gizli telefon muhabbetlerimizde pek keyifli olurdu..:))cep tel yok ev telefonundan genin bir yarısı anneye babaya yakalanma korkusuyla ne heyacanlı olurdu..

ahhh ahhh abbacım anılarımı depreşdirdiinn..

hehe :)) evet şimdi allahtan rahatızz yaa tekknoloji çok gelıstı neysekı..
eşi denızcıya babam çok dedi olmaz vermem dedım baba sımdıkı teknolojiye bakyaa..eskıdenmıs onlar 6ayda gidip gelmeler :pPP tabı sımdıde var yok değil ama benı arıyor ordan kartlı saolsun..sonrada sımdı msnye gırcem hade beklıom gibi konusuyoss.. gecen sene ispanyaya gıtmıstı orda öle yapmıstık.. ama ozaman daha flörttu tam benım değildi :)) şimdi nikah yaptık ardından dugun ozaman nası dayancam bılmyrım ::S allahım sabrını verır ınsallah.. ayy ben çıkıomm kısss anca hazrlanrım..trenle geloodaa gara gidip beklıcem daa...
optuuummm kocamannnn... gorusuruuzzzz
ahh anılar deprestırdım senınkınıde iyi oldu :)) tebessum ederek yad edersın artık ;-)

allah sabrını verir tattlım emin ol...sende bugünlerini tebessümle anarsın hatta özlersin bile..

hadi bakalım git güle güle kavuş kocacığına..ayakların yere değmez senin şimdi:)) canım benim...

abbacım ben geldım nasılsınız ben burayı unuttum yaa aklıma geldı hemen geldım nasıl gidiyo topik eglenılmeye başlandımı

abba yok bugun esı gelmıs sanırsam erken gıttı.denızcıydı herhalde esı hasret gıderıolardır sımdı.benden baska kımse yok hos geldın bu arada.

X