Yüzeysel bi birliktelik oldu sprem kacmis olabilir 70 gun yeterlimi bu kan testi icinKan da kesin çıkardı
Dalga grcmeyin yardimci olun banaNeyi soruyosunuz siz anlayamadım camdan dışarı bi bakın eğer inekler uçuyorsa sizde hamilesinizdir
Ya yapmayın nolur evli misiniz siz?Dalga grcmeyin yardimci olun bana
Yaptrdim test ilsikiden 70 gun sonra hemde ama eczaneden aldigim test soluk pembe cikinca korktum ben bide mem uclarim karariyoDoktora git baktır tahlilde yaptır rahatla üç kere adet görüp hamile olmak mümkün mü sence
Iliskiyr girmedim sorunda bu zaten yakin bi kisma temas oldu sprem kacma olasılığını düşündüğüm icin 70 gün yeterli mi dedim bide eczaneden aldigim iki testin ikiside pozitif çıktı o yüzden korkularim bitmedi benimHerhalde ya yaşınız çok kucuk ya da gerçekten çok tecrubesizsiniz . 70 gün ne demek biliyor musunuz ? 10 haftalık gebe olmanız lazım ve kanda çıkmaması imkansız 4 5 kere adet olmak sizi tatmin etmemiş bence siz bir kere daha ilişkiye girin hamile kalın böylece 100.günde hamile olduğunuzu ogrenirsiniz :)
Kimden bahsettiniz anlayamadim benOkullarda cinsellik eğitimi üzerine daha çok düşülmeli. En büyük gereği ise bu topictir!
Kadin doguma gittim zaten ulturasonla bakildi karnimdan bide kan testi verdimHer neyse bakın kan testi negatif ise diğer ihtimalleri düsünmeyin hamile değilsiniz . Bu cevap da aydınlatmadı ise kadın doğum polikinligine gidin.
Kadin doguma gittim zaten ulturasonla bakildi karnimdan bide kan testi verdim
Karnimm buyuyo sabahları dumduz aksam nefesimi daraltacak sekilse sisiyoPeki daha neye zor ediyorsunuz anlamadım ? Idrar testleri yanıltıcı olabilir kesin sonucu doktordan almışsınız zaten
Sabah ac oluyosun cünku aksama kadar yiyosun sisiyo.yasin kac senin dalga gecmeye gelmissin belliki.iliskiden 70 gun sonra cinsiyet bile ögrenirsin ne testinden bahsediyosun?Karnimm buyuyo sabahları dumduz aksam nefesimi daraltacak sekilse sisiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?