Bthcg ???

Rahsan23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
43
5
1
29
Iliskiden 65 gun sonra evde gebelik testi yaptim iki defa silik pembe biriside belirgine yakin cikti duramadim emin olmak icin 70. Gun bthcg testi yaptirdum negatif cikti hangisne guvenmeliyim bu arada 3 kere adet oldum 4. Yaklasti ama meme uclarimda kararma ve agri var neye inanacagimi şaşırdım

Doktora git baktır tahlilde yaptır rahatla üç kere adet görüp hamile olmak mümkün mü sence

Herhalde ya yaşınız çok kucuk ya da gerçekten çok tecrubesizsiniz . 70 gün ne demek biliyor musunuz ? 10 haftalık gebe olmanız lazım ve kanda çıkmaması imkansız 4 5 kere adet olmak sizi tatmin etmemiş bence siz bir kere daha ilişkiye girin hamile kalın böylece 100.günde hamile olduğunuzu ogrenirsiniz :)

Iliskiyr girmedim sorunda bu zaten yakin bi kisma temas oldu sprem kacma olasılığını düşündüğüm icin 70 gün yeterli mi dedim bide eczaneden aldigim iki testin ikiside pozitif çıktı o yüzden korkularim bitmedi benim

Her neyse bakın kan testi negatif ise diğer ihtimalleri düsünmeyin hamile değilsiniz . Bu cevap da aydınlatmadı ise kadın doğum polikinligine gidin.

Her neyse bakın kan testi negatif ise diğer ihtimalleri düsünmeyin hamile değilsiniz . Bu cevap da aydınlatmadı ise kadın doğum polikinligine gidin.
Kadin doguma gittim zaten ulturasonla bakildi karnimdan bide kan testi verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…