R Rahsan23 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 43 5 1 29 28 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Rahsan23 #81 KaSe18 .!.: Pazar günü açtığınız konu da hic de atlatmisa benzemiyorsunuz bu durumu. Tereciye tere satıyorsunuz ya da ikiniz de aynı kişisiniz sözde destek sağlıyorsunuz birbirinize Genişletmek için tıkla... Yav tamam Allah askina neye inaniyosan ona inanin yinede saolum hersey icin Allah herkeze yardimci olsun
KaSe18 .!.: Pazar günü açtığınız konu da hic de atlatmisa benzemiyorsunuz bu durumu. Tereciye tere satıyorsunuz ya da ikiniz de aynı kişisiniz sözde destek sağlıyorsunuz birbirinize Genişletmek için tıkla... Yav tamam Allah askina neye inaniyosan ona inanin yinede saolum hersey icin Allah herkeze yardimci olsun
A Ayca parlak Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2019 109 13 13 28 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Rahsan23 #82 Rahsan23 .!.: Tskr ederim senin gibi insanlar iyiki var ❤ Genişletmek için tıkla... :)) ben bunu tekrar yaşıyorum . Sen sen ol tekrar yapma ben akıllanmadım sen akıllan
Rahsan23 .!.: Tskr ederim senin gibi insanlar iyiki var ❤ Genişletmek için tıkla... :)) ben bunu tekrar yaşıyorum . Sen sen ol tekrar yapma ben akıllanmadım sen akıllan
R Rahsan23 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 43 5 1 29 28 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Rahsan23 #83 Deniz mercanberi .!.: :)) ben bunu tekrar yaşıyorum . Sen sen ol tekrar yapma ben akıllanmadım sen akıllan Genişletmek için tıkla... Benim ilk ve sondu swn neden hala yasiyosun bu korkuları bidahami hata yaptın
Deniz mercanberi .!.: :)) ben bunu tekrar yaşıyorum . Sen sen ol tekrar yapma ben akıllanmadım sen akıllan Genişletmek için tıkla... Benim ilk ve sondu swn neden hala yasiyosun bu korkuları bidahami hata yaptın
A Ayca parlak Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2019 109 13 13 28 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Rahsan23 #84 Rahsan23 .!.: Benim ilk ve sondu swn neden hala yasiyosun bu korkuları bidahami hata yaptın Genişletmek için tıkla... Evet salak gbi tekrarladım deli gibi de pişmanım .ama yapacak bişey uok en azından bu sondu farkındayım .
Rahsan23 .!.: Benim ilk ve sondu swn neden hala yasiyosun bu korkuları bidahami hata yaptın Genişletmek için tıkla... Evet salak gbi tekrarladım deli gibi de pişmanım .ama yapacak bişey uok en azından bu sondu farkındayım .
R Rahsan23 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 43 5 1 29 28 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Rahsan23 #85 Deniz mercanberi .!.: Evet salak gbi tekrarladım deli gibi de pişmanım .ama yapacak bişey uok en azından bu sondu farkındayım . Genişletmek için tıkla... ozelden konusalim mii belko birbirimize derman oluruz
Deniz mercanberi .!.: Evet salak gbi tekrarladım deli gibi de pişmanım .ama yapacak bişey uok en azından bu sondu farkındayım . Genişletmek için tıkla... ozelden konusalim mii belko birbirimize derman oluruz
A Ayca parlak Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2019 109 13 13 28 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Rahsan23 #86 Rahsan23 .!.: ozelden konusalim mii belko birbirimize derman oluruz Genişletmek için tıkla... Olur
Huzurlu88 Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2019 65 274 13 29 29 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Rahsan23 #87 Blankinfinity .!.: Ya kaç kere adet görmüşsün olacak iş mi. Kanda gebelik 12. Günden sonra belli olurken 70 gün??! Şimdiye cinsiyet bile öğrenilirdi yapmayın yahu. Genişletmek için tıkla... Benim açtığım konudada bana yardımcı olurmusun abla :)
Blankinfinity .!.: Ya kaç kere adet görmüşsün olacak iş mi. Kanda gebelik 12. Günden sonra belli olurken 70 gün??! Şimdiye cinsiyet bile öğrenilirdi yapmayın yahu. Genişletmek için tıkla... Benim açtığım konudada bana yardımcı olurmusun abla :)