Bthcg ???

Arkadaslar olayimi biliyosunuz uzatmiycam 4. Adetimi oldum olmadan 1 gun once 20 tane coraspriin ictim bugün semsert bi kan pihtiai dusti bebekmiydi o cok korkuyorum
Yahu dört adet olmuşsun hiç bebek olur mu mümkün mü yani

Arkadaslar olayimi biliyosunuz uzatmiycam 4. Adetimi oldum olmadan 1 gun once 20 tane coraspriin ictim bugün semsert bi kan pihtiai dusti bebekmiydi o cok korkuyorum
4 aylik bebek kan pihtisi mi olur hic?? usutmussun usutunce adet doneminde pihti seklinde gelebilir kanaman

Siz gerçekten psikolojik olarak iyi değilsiniz 4. Adet üstüne hala bebek düşmüş olabilir mi diyorsunuz.
Su an 14haftalik hamileyim ve karnimda ki kuzum minicik bir insan parçası siz hamile olsanız pıhtımi düşer hiç 23.yasinda koca bir cahilsiniz kusura bakmayın
Bir arkadaşım okullarda cinsel egitime daha cok yer verilmeli yorumuna siddetle katiliyorum sizin gibilere şart çünkü.
Ciğeri 5para etmeyecek adamla yaşadığınızı şey bakın sizi ne kadar aciz ve komik bir hale düşürdü. O şimdi keyif sürsün siz burda kafayı yiyin imkansiz olduğunu bildiğiniz bir konu uzerinde.

Hoş tabii gercekseniz...

Ne desen haklisin bisey demiyorum

Gercek olmasa bu sitede isim ne abla kolaymi 3 aydir gecem gunduzume karisti uyku yok yemek yok hastalik sahibi oldum basim donuyo diye gittim tümör tespit edildi beynimde

Gercek olmasa bu sitede isim ne abla kolaymi 3 aydir gecem gunduzume karisti uyku yok yemek yok hastalik sahibi oldum basim donuyo diye gittim tümör tespit edildi beynimde
Yani bu tümör gebelik şüphesi yüzünden mi çıktı? Bide kadına duygu sömürüsü yapıyosun diğer yorumunu 11 de yaparken 3 saatten fazla süre sonra bu yorumu yapıyosun ne kadar inandırıcı olabilirsin???

Dur bakalım daha neler çıkacak
Bu konu tamamen düzmece bu kadarına da pes dedirtiyor resmen.

Dur bakalım daha neler çıkacak
Bu konu tamamen düzmece bu kadarına da pes dedirtiyor resmen.
Siteden bildirim gec geliyo ayni zamansa misafirim var diger yorumumu gec yapmak zornda kaldim bende sizden bilgi almak istiylrum eve tecrubesizim bu konularda ilk iliskim oldu bir bilgiyye sahip degilim adet olmama ragmen karnimdaki gecmedigi icin korkuyorum tümör meseleside basim dönüyordu hamilelik şüphesi yasadifim icin sayisiz kere kan testi verdim ne negatif cikti norolojiue görün gebelikle alakasi yok dedi uzamanlar emar ve egk çekildi bas donmem gecti doktora gidip sonuclari ne aldim ne gosterdim sonrasinda arkadasim olmaz gidelim yinede bastan savma yapma dedi gittim tümör tespit edildi omcesinde mi vardi bu olaydan sonrami oldu bilmiyorum rabbim yasaigimi kimseye kader etmesin ne diyim inanmayin ama su kadar diyim egrr zaresiz olmasaydim buralara bulasmazdim

Her yazdığın ayrı komedi kusura bakma.

Her yazdığın ayrı komedi kusura bakma.
Insanlik ölmüş ben bunu görüyorum sadece kusura bakmayin ama baskalarinin acılarıni alaya alacak kadar oldurmussunuz hemde yasadaiklarimi yasamadan kimse anlayamaz ama tabiki yasamazsiniz da umarım insanlik yapip bilgilerinizi paylasabilirsiniz yardim edebilirsiniz neden bu ofke anlamadim

Bak canım insanlar sana yazdı böyle bi ihtimal olamaz diye sen ille de hamilemiyim diye tutturdun yoksa biz seni tanımayız bilmeyiz senin bize ne faydan var Allah’ın seversen

Bak canım insanlar sana yazdı böyle bi ihtimal olamaz diye sen ille de hamilemiyim diye tutturdun yoksa biz seni tanımayız bilmeyiz senin bize ne faydan var Allah’ın seversen
Abla bense iste aklimi taktım ya siz yok falan diyince ben rahatliyorum yeminle hani cok büyükbi parca düştü dun söylemesi ayiptir ilk defa da boyle olunca korktum

Sneinle aynı şeyleri ben de yaşadım. Gerçekten insan kafaya taktımı birilerinin yok demesini istiyor. Kan testi son nokta. İnan buna ben de test yaptım 2. Saatler sonra Silik çıkmıştı ama kanda negatif çıktı ve hamile falan değildim. Tam olarak aynı şeyleri yaşadım. Sadece stres yapıyosun bu durumu . Yemeden içmeden kesildiğim günleri hatrladım . Rahat ol sonuç %100 negatif

Pazar günü açtığınız konu da hic de atlatmisa benzemiyorsunuz bu durumu.
Tereciye tere satıyorsunuz ya da ikiniz de aynı kişisiniz sözde destek sağlıyorsunuz birbirinize

Tskr ederim senin gibi insanlar iyiki var ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…