• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bthcg ???

Sabah ac oluyosun cünku aksama kadar yiyosun sisiyo.yasin kac senin dalga gecmeye gelmissin belliki.iliskiden 70 gun sonra cinsiyet bile ögrenirsin ne testinden bahsediyosun?
Dalga gecmiyorum benim neler yasadigimi bi bilseniz agziniz acik dinlersiniz psikolojikm bozuldi benim nisanlim beni terketti kayiplara karıştı bi basika kaldim 2 aydir trk basima mücadele ediyorum kimseden habersiz hayatımdaki ilk hatam beni mahvetti korkuyorum o pozitif testlerden sonra psikolojimi toplayamadim psikiyatriyr yönlendirildim

Bak güzel kardeşim kafanı topla hayat bir kişiden ibaret değil kendin için yasa ve hamile olmadığına şükret. Adam daha ilk durakta inmiş bununla mi yola çıkacaktın boşver artık geçmiş takılma hamile felan da değilsin bunu at kafandan bir an önce toparlan

Bak güzel kardeşim kafanı topla hayat bir kişiden ibaret değil kendin için yasa ve hamile olmadığına şükret. Adam daha ilk durakta inmiş bununla mi yola çıkacaktın boşver artık geçmiş takılma hamile felan da değilsin bunu at kafandan bir an önce toparlan
Kendim atabilseydim zaten paikiyatrik olmazdim kardesim girmedim site gitmedigim doktoryok benle dalga gecenler kizanlar kocaman olmus karnin diyenler nelrr neler dendi ben kendimk ikna edemedim

Kimden bahsettiniz anlayamadim ben
Sizin konunuzdan bahsettim. Doktora kan vermişsiniz gebe değil demiş. Ultrasonla bakmış gebe değilsiniz demiş. Bir de emin olmayıp burda soruyosunuz. İlişkiden 70gün geçmiş 2 kez adet olmuşsunuz akşam karnım şişiyo gündüz düzeliyo hamile miyim diyorsunuz. Sizce de biraz eğitim fena olmaz mıydı? Nesini garipsediniz yorumumum???

Sizin konunuzdan bahsettim. Doktora kan vermişsiniz gebe değil demiş. Ultrasonla bakmış gebe değilsiniz demiş. Bir de emin olmayıp burda soruyosunuz. İlişkiden 70gün geçmiş 2 kez adet olmuşsunuz akşam karnım şişiyo gündüz düzeliyo hamile miyim diyorsunuz. Sizce de biraz eğitim fena olmaz mıydı? Nesini garipsediniz yorumumum???
Tamam komik gelebilirhayatımdaki ilk yakinlasmamdi tecrubesizim de dogrudur ama bu olay benim psikolojimi bozdu eskisinden daha az kiloya sahip olmama ragmen kendimde degisiklik hissediyorum hepsi psikolojik atlatmak kolay olmadı benim icin

Tamam komik gelebilirhayatımdaki ilk yakinlasmamdi tecrubesizim de dogrudur ama bu olay benim psikolojimi bozdu eskisinden daha az kiloya sahip olmama ragmen kendimde degisiklik hissediyorum hepsi psikolojik atlatmak kolay olmadı benim icin

Tamam anlamaya çalışıyorum sizi. Ama doktora gitmişsiniz. Gebe değilsiniz endişe etmeyin. Atın bunu kafanızdan. Gebelik yok. Hayatınıza devam edin

Iliskiden 65 gun sonra evde gebelik testi yaptim iki defa silik pembe biriside belirgine yakin cikti duramadim emin olmak icin 70. Gun bthcg testi yaptirdum negatif cikti hangisne guvenmeliyim bu arada 3 kere adet oldum 4. Yaklasti ama meme uclarimda kararma ve agri var neye inanacagimi şaşırdım
6 ay daha bekle hala adet oluyorsan dogum da yapmadiysan hamile degilsindir.

Bence tüm bu yaşadıklarınız suçluluk psikolojisinin sonucu..belli ki hamile olma ihtimali bile ağır gelmiş..lütfen bundan ders alıp sonuçlarına katlanamayacağınız eylemlere girişmeyin bir daha..
Bu arada hamile olmadığınız o kadar açık ki korkularınıza esir olup göremiyorsunuz...rahatlayın artık..hem teorikte hem pratikte mümkün değil..

Doktora inanmıyorsun bize mi inanacaksın? Hamile değilsin. Ya test bozuktu ya da sen görmek istediğin için gördün o çizgiyi

Bence tüm bu yaşadıklarınız suçluluk psikolojisinin sonucu..belli ki hamile olma ihtimali bile ağır gelmiş..lütfen bundan ders alıp sonuçlarına katlanamayacağınız eylemlere girişmeyin bir daha..
Bu arada hamile olmadığınız o kadar açık ki korkularınıza esir olup göremiyorsunuz...rahatlayın artık..hem teorikte hem pratikte mümkün değil..
Evet psikolojime esir dustum ben ama düzelecek hersey zamanla

Doktora inanmıyorsun bize mi inanacaksın? Hamile değilsin. Ya test bozuktu ya da sen görmek istediğin için gördün o çizgiyi
Tamam kızmayın burda yazanlara daha cok inaniyoruk belkide aiz kizsaniz bile hamile degilsiniz diyince ben mutlu oluyorum

Tamam kızmayın burda yazanlara daha cok inaniyoruk belkide aiz kizsaniz bile hamile degilsiniz diyince ben mutlu oluyorum

Testin fotosu varsa atar mısın merak ettim. Bir de gördüğün çizgi hemen mi çıktı yarım saat sonra mı çıktı

Testin fotosu varsa atar mısın merak ettim. Bir de gördüğün çizgi hemen mi çıktı yarım saat sonra mı çıktı
Sabah yaptım bir tane 10 dakka sonra çıktı ikinci cizgi ama o kadar silikti ki ışıkta zor görülüyordu aksam birdaha aldım söylemesi ayiptir idrarim zor çıktı 1 2 damla anca çıktı bekledim 3 4 dakka hic bisey cikmadi ondan sonra pat diye ikiside çıktı belirgin sekilde hemde ertesi gun hemen sağlık ocağına koştum negatif çıktı bide ozel hastaneye gittim oda negatif çıktı ama o testler benim kafami karıştırdı

Back