Yok artik resmen binde bir ihtimalleri gereksiz yere dile getirmis gayet guzel yukselmis deger. 3740da keseyi gordum sadece endise etme bence. Benim degerlerimde bu sekilde yukseldi demekki ayni ihtimaller benim icinde gecerli. Hic kafana takmaMerhaba kızlar
Geçen günlerde adetim gecikince evde test yaptım silik çıktıardından acile gittim
26 Eylül HCG testi=221 çıktı
28 Eylül HCG testi=519 çıktı
1 Ekim HCG testi=2000 çıktı
Ama doktorum hala dış gebelik yada boş gebelik yada kimyasal gebelik olabilir dediultrason da görünmediği için haftaya Çarşamba randevu aldım bu durumla karşılaşan var mı gebeliğim sağlıklı mı acaba?
Doktorlar kafayı yedirtecekYok artik resmen binde bir ihtimalleri gereksiz yere dile getirmis gayet guzel yukselmis deger. 3740da keseyi gordum sadece endise etme bence. Benim degerlerimde bu sekilde yukseldi demekki ayni ihtimaller benim icinde gecerli. Hic kafana takma
Ben o doktora bi daha gitmezdim. Bu ihtimalleri soyleyip saglikli olan bir gebeligi riske atmanin anlami ne. İnsan stresten kendini yer bitirir. Folik asiti insanlar hamile kalmadan kullaniyor yazsa ne olacak bos gebelikse folik asitin ne zarari olacak.Doktorlar kafayı yedirtecekbi evet sağlıklı bir gebelik demedi ki folik asit istedim bana bilerek yazmadım boş gebelik yada dış gebelik olma ihtimali var diyor
Umarım sağlıklı bir gebelik dirDr fazla işkillendirmiş. Bu gibi artışlara iyi bakılır. Keseyi görene dek gebeliği kabul etmedikleri için kişilere umut vermemek adına böyle yapıyorlar. Hiç stres yapma. Allaha emanet. Sağlıkla ilerler umarım.
Dr değiştir acilen. Belli ki pesimist bi tip.Doktorlar kafayı yedirtecekbi evet sağlıklı bir gebelik demedi ki folik asit istedim bana bilerek yazmadım boş gebelik yada dış gebelik olma ihtimali var diyor
Kalp atisini almadan gebelik sagliklinkabul etmiyolar evet ama bu sekilde olumsuzda olmaya gerek yok. Gecen hafta keseyi gorduk bebek icin henuz erken 10 gun snra kalp atisini aliriz merak etme dedi yolladi beni. Bana da doktorum keseyi gorduk ama bos gebelik olabilir diyebilirdi bos yere strese sokabilirdi beniDoktorlar kafayı yedirtecekbi evet sağlıklı bir gebelik demedi ki folik asit istedim bana bilerek yazmadım boş gebelik yada dış gebelik olma ihtimali var diyor
Çarşamba günü keseyi görürüm ve inşallah aklımdaki tüm soruları bitiririmBen o doktora bi daha gitmezdim. Bu ihtimalleri soyleyip saglikli olan bir gebeligi riske atmanin anlami ne. İnsan stresten kendini yer bitirir. Folik asiti insanlar hamile kalmadan kullaniyor yazsa ne olacak bos gebelikse folik asitin ne zarari olacak.
Iyice saçmalamış ya. Millet hamile kalmadan alıp kullanıyor folik asiti. Ben dahil öyle yaptım. Birdaha o doktora gitme bence. Değerin de gayet güzel ilerlemiş. Folik asit önemli reçetesiz veriliyor bence kendine alDoktorlar kafayı yedirtecekbi evet sağlıklı bir gebelik demedi ki folik asit istedim bana bilerek yazmadım boş gebelik yada dış gebelik olma ihtimali var diyor
Korkmakta haklisin benimde iki kaybim var aklimda hep ayni endiseler ama bu sekilde bir doktorla devam etmezdim. Ben zaten stres yasiyorum bu da mi dusecek saglikli mi degil mi diye ustune bide doktorun gereksiz evhami hic cekilmez vallaÇarşamba günü keseyi görürüm ve inşallah aklımdaki tüm soruları bitiririmbenim ilk bebeğim düşük oğlum erken doğum kızımda 37 haftalık doğdu bu da biraz riskli gibi görünüyor korkuyorum o yüzden
Acilen doktor değiş bu adama 2+2 kaç diye bile sorulmazDoktorlar kafayı yedirtecekbi evet sağlıklı bir gebelik demedi ki folik asit istedim bana bilerek yazmadım boş gebelik yada dış gebelik olma ihtimali var diyor
Benim deBöyle adamlar da doktor oluyor ya.
Neyse konu sahibi benim
1 Eylül 136
8 Eylül 1600
Bende dış gebelik olmadıysa sende hiç olmaz rahat ol
HaklısınKalp atisini almadan gebelik sagliklinkabul etmiyolar evet ama bu sekilde olumsuzda olmaya gerek yok. Gecen hafta keseyi gorduk bebek icin henuz erken 10 gun snra kalp atisini aliriz merak etme dedi yolladi beni. Bana da doktorum keseyi gorduk ama bos gebelik olabilir diyebilirdi bos yere strese sokabilirdi beni
Değişik bir doktora gideyim ben bideDr değiştir acilen. Belli ki pesimist bi tip.
Çok teşekkür ederim gerçektenBöyle adamlar da doktor oluyor ya.
Neyse konu sahibi benim
1 Eylül 136
8 Eylül 1600
Bende dış gebelik olmadıysa sende hiç olmaz rahat ol
Teşekkür ederimBenim de
30 Haziran 70
6 Temmuz 1014
Şuraya bırakayım bari fikir olur.
Aldım eczane den kullanmaya başladımIyice saçmalamış ya. Millet hamile kalmadan alıp kullanıyor folik asiti. Ben dahil öyle yaptım. Birdaha o doktora gitme bence. Değerin de gayet güzel ilerlemiş. Folik asit önemli reçetesiz veriliyor bence kendine al
Başka bir doktorla devam edin, sağlıksız bile olsa gebeliğiniz folik asit vermeli. Şimdi hamile olmasanız bile bebek düşündüğünüz belli folik asite 3 ay önceden başlanması uygun görülür zaten. Bence de sağlıklı bir hamileliğiniz var Allah tamamına erdirsin. Ama o doktoru değiştirin.Doktorlar kafayı yedirtecekbi evet sağlıklı bir gebelik demedi ki folik asit istedim bana bilerek yazmadım boş gebelik yada dış gebelik olma ihtimali var diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?