Merhaba bayanlar ilk tüp bebek denemem 11 Temmuz’da transferim yapıldı 3. Gün embriyo suydu ikitaneydi 22 Temmuz’da ilk testim pozitif çıktı değerim 56,53 dü 2. Testin 24 Temmuz’da yapıldı değerim 108 di ultrason günü almıştım... içime bi sıkıntı düştü 1 Ağustos’ta sağlık ocağına gittim test yaptırdım değerim 10,60a düşmüş tam bir iç yıkım bugün merkeze gidip kan verdim değerim 7 çıktı Salı günü tekrar kan vericem doktor sıfırlandığını görelim demiş... 2 tene dondurulmuş embriyom var ne zaman yaptırıcam nasıl tedavi gerekiyor bilmiyorum bilgisi olan paylaşım yapabilirmi ? Birde bu süreçte doktorumu ne gördüm ne konuştum doktorumu değiştirmelimiyim
Bende henüz kanama Yok bugün öğrendim ilaçları bıraktım çok geçmiş olsun yaşınız kaç bu arada... doktorun hiç konuşmaması bu durumla ilgili bi açıklama yapmaması beni çok rahatsız etti
Bende henüz kanama Yok bugün öğrendim ilaçları bıraktım çok geçmiş olsun yaşınız kaç bu arada... doktorun hiç konuşmaması bu durumla ilgili bi açıklama yapmaması beni çok rahatsız etti
Benimde gecen yil temmuz ayında 7 haftalikken ilk leke seklinde snra nrmal kanamayla dustu 2 gun hastande yattm tuwalette düstü malesf3 tane 5 ci gun embrym war dndurulms eylül gbi dusunuyrm nasip.Rabbim hayrli bi zamanda hayrli ewlatlarda dindirsn bu bekleyişimizı,ozlemimizi
Benimde gecen yil temmuz ayında 7 haftalikken ilk leke seklinde snra nrmal kanamayla dustu 2 gun hastande yattm tuwalette düstü malesf3 tane 5 ci gun embrym war dndurulms eylül gbi dusunuyrm nasip.Rabbim hayrli bi zamanda hayrli ewlatlarda dindirsn bu bekleyişimizı,ozlemimizi
Çok geçmiş olsun bende uzun yıllar önce düşük yapmıştım çok üzücü bir durum ama olmuyorsa vardır bir hayır bende çok ara vermeden yaptırırım sanırım belki Ekim gibi rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun aynı durumu geçen sene 2. Denemede yaşadım değerlerim yükseldi sonra düştü ilaçları bırakıncada kanamam başladı, kimyasal gebelik denildi. Bu sene Mayıs ayında tekrar denedim embriyolarım donduruldu,histereskopi oldum dinlenme iyileşme derken kısmetse bu ay transfer olacağım inşallah
Geçmiş olsun aynı durumu geçen sene 2. Denemede yaşadım değerlerim yükseldi sonra düştü ilaçları bırakıncada kanamam başladı, kimyasal gebelik denildi. Bu sene Mayıs ayında tekrar denedim embriyolarım donduruldu,histereskopi oldum dinlenme iyileşme derken kısmetse bu ay transfer olacağım inşallah
Biz de arabamızı satıp yaptık şimdi dondurulmuşlarda çok masraf olmuyor bildiğim kadarıyla 3 4 bini geçmez diye düşünüyorum onuda bi şekilde hallederiz... aileniz yardım etmezmi