Gebeliğe Hazırlık Bthcg adete 2 gün önce 4.61

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rmysa91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
96
20
88
34
Merhaba 6 agustos meraktan hastanede kan testi yaptirdiydim 1. 20 ckmisti adete 12 gün vardı daha... 16 agustos yani adete 2 gün kala tekrar baktirdim 4.61 sizce hamilelik varmidir ihtimaller nedir?

Çok anlamlı bir sonuç değil. 2gün sonra yeniden baktırsanız iyi olur.İkiye katlayarak yükselmesi gerekir arkadaşım.

5 ten yukarı olması gerekiyor galiba
10 ve altı değerlere pek pozitif düşünülmez. Adet gününde tabi ki. Dşük değerlerde gün aşırı bakılır. ikiye katlaması gerekir. adet günü diyelim 80 çıktı 2 gün sonra 160 ve üstü beklenir.

Doktor 0_ 5 refaransindan bahsetti 5 ten yukari ise olurmus ama pek bilemiyorum
Bence anlamli bir deger. Eger gebelik olmazsa 0 yada 0.100 gibi degeriler cikar. 1.20 de bazi hastanelerin taban olcum degerdir. Cunku makine daha hassasini olcemez ve 1.20 de sabitler. Ancak senin degerin anlamli yani yukselerek devam ederse. Benim de subatta 6.6 cikmisti ancak adetim 8 gun gecmisti ve kimyasal oldu. Ancak senin 2 gun var kesin gebesin denilemez ama artma imkani var. 2 gun sonra 9 sonrasinda 18 50 100 200 500 ( bunlar farazi rakamlar) artarsa ok.
Insallah oyle olur ve guzel haberler alirsin. Arkadaslar hakli 2 gun sonra kan ver. Gidisata bak.
Sevgiler

Merhaba 6 agustos meraktan hastanede kan testi yaptirdiydim 1. 20 ckmisti adete 12 gün vardı daha... 16 agustos yani adete 2 gün kala tekrar baktirdim 4.61 sizce hamilelik varmidir ihtimaller nedir?
Hamile olma ihtimalin var ama sağlıklı mı belli olmaz. Adetten önce bakmışsın. Ve beklenen zamana göre düşük bi değer. Benim adet günü 120 olduğu halde hep düşük bi değer büyük ihtimal kimyasal dedi doktorlar. Sende kendini her duruma hazırla. 2 gün sonra aynı saatlerde kan ver. İnşallah beklenen artış olur da sağlıklı bi hamilelik yaşıyorsundur.

1.20 mi 120 mi anlayamadim kbkmyn ..
Yok 120ydi hamileydim ama ona rağmen değer düşük kimyasal dediler hep. 5in altında diye hamile değilsin diyemeyiz. Yükselişte olabilir. Geç döllenme olabilir. Bazılarının geç yükseliyor. İnşallah senin de öyle olmuştur.

Peki kimyasalmiymiş sonuç ne oldu mrk ettim
Sağlıklıymış geç döllenme olmuş. Günlerce ağlattılar beni. Doktor doktor gezdim. Sonuç olarak 2 aya kalmadan doğum olacak Allah’ın izniyle:)
Ama şunu söyleyebilirim kesinlikle hissediyorsun. İnanmayı istediğin için değil. İçinde bi his oluyor kim ne derse desin inanmıyorsun. Annelik duygusu işte daha rahme düşmeden hissettiriyor kendini:)

120 aslinda geyet iyi deger miş şaşídım ve korktm
Kork diye söylemedim. Değerin ne kadar anlamsız olduğunu görmen için söyledim. Değerden çok yeterli artış var mı, 2 günde 2 kat artıyor mu o önemli. Ben 7-8 ile hamile olduğunu öğrenen de duydum. 200lerde öğrenip kimyasal yaşayan da.

Sizin ki bile geçse 120 degeri ile dusunemiyorum kendi degerimi ..ne güzel sizin adiniza sevindim bklm yarin tekrar kan testi yaprm artik

Back