- 31 Ocak 2025
- 78
- 45
- 3
- 30
- Konu Sahibi kucukkeman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok silik duruyor ama kuruma çizgisi olabilir mi yada gözüm yanılıyor diğerlerinde hiç çıkmamış negatif görünüyor ama8 dakika sonra geldim baktım böyle oldu anlamadım ki![]()
8 dakika sonraki hali canım bilemiyorum kiÇok çok silik duruyor ama kuruma çizgisi olabilir mi yada gözüm yanılıyor diğerlerinde hiç çıkmamış negatif görünüyor ama![]()
Kanama durumu daha yoksa en iyisi bir kan ver en iyi garanti sonucu kan testi verecektir inşallah8 dakika sonraki hali canım bilemiyorum ki
Kanamam yok canım. Bir kaç gün daha beklicem hatta yarın başka test alıp yapıcam bu bozuk mu bilemedimKanama durumu daha yoksa en iyisi bir kan ver en iyi garanti sonucu kan testi verecektir inşallah![]()
Tamam canım Rabbim gönlüne göre versin olmasa kan da ver için rahat etsinKanamam yok canım. Bir kaç gün daha beklicem hatta yarın başka test alıp yapıcam bu bozuk mu bilemedim
Adette olmadım 2ci gün bugün geciktiKanama durumu daha yoksa en iyisi bir kan ver en iyi garanti sonucu kan testi verecektir inşallah![]()
Teşekkür ederim canım inşallahTamam canım Rabbim gönlüne göre versin olmasa kan da ver için rahat etsin![]()
Hadi bakalım hayırlısı ile bebiş olsun Çok AminAdette olmadım 2ci gün bugün gecikti
Amin canım çok teşekkür ederimHadi bakalım hayırlısı ile bebiş olsun Çok Amin![]()
sebebini öğrendiniz mi ? Rahim inceliği var mı sizdeMerhaba kızlar. Adete 2-3 gün kala kahverengi lekelenme neden olur bilgisi olan var mı?
sebebini öğrendiniz mi ? Rahim inceliği var mı sizde
Hayır yok. Sonuçlarım temiz. Bir sebebi yoksebebini öğrendiniz mi ? Rahim inceliği var mı sizde