• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 2-3 gün kala kahverengi lekelenme

Sen nasılsın? Bir sonraki ay tekrar deneyecek misin?
Bende iyiyim adetimin üçüncü günü artık 4. Oldu hatta tekrar test deniyecem ama umudum yok iş olsun diye 😁 ben zaten 4. Tüp bebek için protokolllerimi imzaladım doktordan ön görüşme için randevu aldım çok doluymuş ta mart ayının 4 de gidecem ondan sonra artık tüp bebeğe tam anlamıyla giriyorum Rabbim kısmet ederse inşallah 🤲 Rabbim sana kolay yoldan nasip etsin inşallah bu ay olmadıysa dilerim yeni adetinle beraber tekrar testleri dene inşallah olucaktır Allah’ın izniyle umudunu yitirme 🤲😍

Ya evet ovulasyonu da görmüştün paylaşmıştım o yüzden umudum fazlaydı. Nasip artık . Yarın bekleyeyim mi yoksa test yapayım mı? Çıkar mı ki
Aynen bende ondan senden umutluydum yarın bekle bakalım kan durumu nasıl olucak ondan sonra yaparsın inşallah 🤲💕

Bende iyiyim adetimin üçüncü günü artık 4. Oldu hatta tekrar test deniyecem ama umudum yok iş olsun diye 😁 ben zaten 4. Tüp bebek için protokolllerimi imzaladım doktordan ön görüşme için randevu aldım çok doluymuş ta mart ayının 4 de gidecem ondan sonra artık tüp bebeğe tam anlamıyla giriyorum Rabbim kısmet ederse inşallah 🤲 Rabbim sana kolay yoldan nasip etsin inşallah bu ay olmadıysa dilerim yeni adetinle beraber tekrar testleri dene inşallah olucaktır Allah’ın izniyle umudunu yitirme 🤲😍
Yaaa 🥹 Dua edicem senin için🙏🏻
Güzel olacak herşey inşallah ben inanıyorum 🤍
Hep iyiyi düşünüyorum iyiyi çağıyorum dua ediyorum 🤍

Canım nasılsın? Bugün adet olmadım sence yarın test yapayım mı? Açık kahve akıntı çok az da olsa vardı bugün
İyiyim canım teşekkür 😍 ederim sen nasılsın iyi misin bence de yarın yap ona göre pazartesi günü kan ver inşallah pozitif olsun Amin 🤲💕

İyiyim canım teşekkür 😍 ederim sen nasılsın iyi misin bence de yarın yap ona göre pazartesi günü kan ver inşallah pozitif olsun Amin 🤲💕
İyiyim canım ben de. Adetmişim hiss vardı o geçti ama bilemedim. Ama asla kan görmedim hep açık kahve birşeyler. O da anca affedersin peçeteye gelen o kadar.
Ay valla çatlıcam acaba geç döllenmemi. Yine negatif çıkarsa 😔

İyiyim canım ben de. Adetmişim hiss vardı o geçti ama bilemedim. Ama asla kan görmedim hep açık kahve birşeyler. O da anca affedersin peçeteye gelen o kadar.
Ay valla çatlıcam acaba geç döllenmemi. Yine negatif çıkarsa 😔
İnşallah öyledir yarın tekrar et testini olmasa birde kan ver doğru sonuç verir canım rahat ol sıkma kendini akışına bırak sen 😍

Geçen ay adetim 4 gün gecikti ama oldum. O beni korkutuyor yine mi aynı şey diye
Ya bazen oluyor iki gün erken iki üç gün arkada ama önden bu kadar leke gelmesini anlamadım adet olacağın zaman ilk gün leke başlar sonra çoğalır bilirsin adetlerin ama bu niye bu kadar önden öyle oldu anlamadım 🤔

Ya bazen oluyor iki gün erken iki üç gün arkada ama önden bu kadar leke gelmesini anlamadım adet olacağın zaman ilk gün leke başlar sonra çoğalır bilirsin adetlerin ama bu niye bu kadar önden öyle oldu anlamadım 🤔
İnan bilmiyorum daha önce de olmadı. Bakalım yarın erken gebelik testi yapıcam. İnşallah pozitif görürüm🥺

IMG_4843.jpeg

Back