How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Adete 2-3 gün kala kahverengi lekelenme

Sen nasılsın? Bir sonraki ay tekrar deneyecek misin?
Bende iyiyim adetimin üçüncü günü artık 4. Oldu hatta tekrar test deniyecem ama umudum yok iş olsun diye 😁 ben zaten 4. Tüp bebek için protokolllerimi imzaladım doktordan ön görüşme için randevu aldım çok doluymuş ta mart ayının 4 de gidecem ondan sonra artık tüp bebeğe tam anlamıyla giriyorum Rabbim kısmet ederse inşallah 🤲 Rabbim sana kolay yoldan nasip etsin inşallah bu ay olmadıysa dilerim yeni adetinle beraber tekrar testleri dene inşallah olucaktır Allah’ın izniyle umudunu yitirme 🤲😍

Ya evet ovulasyonu da görmüştün paylaşmıştım o yüzden umudum fazlaydı. Nasip artık . Yarın bekleyeyim mi yoksa test yapayım mı? Çıkar mı ki
Aynen bende ondan senden umutluydum yarın bekle bakalım kan durumu nasıl olucak ondan sonra yaparsın inşallah 🤲💕

Bende iyiyim adetimin üçüncü günü artık 4. Oldu hatta tekrar test deniyecem ama umudum yok iş olsun diye 😁 ben zaten 4. Tüp bebek için protokolllerimi imzaladım doktordan ön görüşme için randevu aldım çok doluymuş ta mart ayının 4 de gidecem ondan sonra artık tüp bebeğe tam anlamıyla giriyorum Rabbim kısmet ederse inşallah 🤲 Rabbim sana kolay yoldan nasip etsin inşallah bu ay olmadıysa dilerim yeni adetinle beraber tekrar testleri dene inşallah olucaktır Allah’ın izniyle umudunu yitirme 🤲😍
Yaaa 🥹 Dua edicem senin için🙏🏻
Güzel olacak herşey inşallah ben inanıyorum 🤍
Hep iyiyi düşünüyorum iyiyi çağıyorum dua ediyorum 🤍

Back