onu bunu bilmiyorum ama yaralının durumu kabusÇok enteresan bir haber. Yani orada yerde yaralı varken öpüşelim mi dedi, yoksa kız travma yaşadığı için sevgilisine mi sarıldı o korku, panik ve üzüntüyle. Yerde yatan için ambulans çağırma harici ne yapabilirler ki, sırtına alıp hastaneye mi taşıyacaktı?
Bende öyle bi an yaşasam eşime ya da yanımdakine sarılabilirdim çok insani birşey değil mi bu ya?
Aynı şeyi düşündüm. Devamlılığı olan bir öpüşme mi yoksa "oh iyisin bir şey olmamış" şeklinde anlık bir öpme mi acaba?Çok enteresan bir haber. Yani orada yerde yaralı varken öpüşelim mi dedi, yoksa kız travma yaşadığı için sevgilisine mi sarıldı o korku, panik ve üzüntüyle. Yerde yatan için ambulans çağırma harici ne yapabilirler ki, sırtına alıp hastaneye mi taşıyacaktı?
Bende öyle bi an yaşasam eşime ya da yanımdakine sarılabilirdim çok insani birşey değil mi bu ya?
Aynı şeyi düşündüm. Devamlılığı olan bir öpüşme mi yoksa "oh iyisin bir şey olmamış" şeklinde anlık bir öpme mi acaba?
Ben orada patlama varken herhangi bir insan evladının uçkur düşüneceğine inanmıyorum. Hani yaralıyı sallamasa bile bomba patlamış, ortalık perişan, travma yaşamaması mümkün değil.
Başlığa bak Avrupa vicdanın nerede?
Haberi yapan kim asıl mesele bu, haber yapan arkadaş vicdanın nerede?
Ay sanki zevke gelip öpüşmüşler. Avrupalıların insanlığı da bu kadar işte demek için fırsat kolluyoruz.
Aman ensonhaber haberiymiş. Ciddi ciddi yorum yapıyoruz biz de.
Ben kaynak ne diye baktım göremedim.
Çok akitvari bir haberdi oysa, 100 kişi ölse, onu geç insanlığın sonu gelse adamlar en olmayacak şeyi haber yapar.
Yaralının durumu ve konumu çok ironik değil mi? O çift değil kimse yardım etmiyor. Arkada duran insanlar var. Diğer bayan var, o çiftin arkasında birileri daha var. Onlar hadi şokla sarıldılar ama ya diğerleri. Bana garip bir foto gibi geldi.....
ve kimsede bişey yok ama yaralı perişan bir halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?