• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Brüksel'deki metro patlamasından sonra öpüşen çift

Şehirlere bombalar yağardı her gece, biz durmadan sevişirdik derken demek bunu kastediyomuş adam.

Edit: haber bizimkilerin sıvamasıymış. Çokta şey yapmamak lazım o zaman.

Haber yapma kafasını ,işini yaptığını,ses getirceğini düşünüyor.Türkiye'de bile konuşuluyorsa bu foto istediği olmuş gibi:cool:
Türkiye'de BİLE değil yalnız. Sadece bizde konuşuluyordur bu haber. Zira bir tek biz terör olaylarında bile uçkur davası güden bir toplumda yaşıyoruz.

Fotoğrafa dikkatlice bakarsanız öpüşmekten ziyade birbirlerine sarılıyorlar..
Bu haberi yalan yanlış bizlere sunanları kınıyorum! yazıklar olsun sizlere.. Teröristlerden değilde yan yana gelen çiftlerden korkuyorsunuz!! DÜNYANIN CIVISI ÇIKTI!

benım aklıma hıc acı cekenın yanında opusen bı cıft gelmedı
o anlık objektıfe gırmıs belkı korkudan bırbırıne sarılmıs bı cıft gordum

İyide o adama dokunmaları bile o adama fayda değil zarar sağlar. Herkes şok, panik, ambulans bekliyor.

Kaldı ki orada bir sürü yaralı vardır, bir o adam mı? Herkes adamın tepesine mi üşüşsün?

Ne yapmaları gerekirdi sence?
çatacak yer arıyorsun galiba arkadaşım: )
ben adamın o ortamda ne kadar farklı durduğundan bahsediyorum. Haberin videosunu da izledim. Ortamda ondan başka o şekilde ağır yaralı kimse yok. Muhtemelen içerden çıktı ve o el kaldırmada bir saniyelik bir olay, ve garip şekilde fotoyu çeken o anı yakalamış. Ve tek ağır yaralı olduğu için tepesine üşüşmeselerde en azından ona dönük olup dikkatlerini ona yöneltmiş olabilirler değil mi? Kasdettiğim sadece çift değil, diğer insanlarda.Ama ne haberde ne fotolarda öyle bişe yok. Bahsettiğim bu. karga tulumba alıp taşısınlar demiyoruz.
Videoyu da izleyin.

yalan haber bence. bariz sarılıyorlar. korkmuşlar... bizde böyle uyduruk haber bol.

Öyleler ölelerin üzerinden geçerler şaşırmadım

Bence anlik bi kare.
Ben olsam bende kardesime abime babama sarilirdim.
Şakkk kamerayla o an cekerlerdi.
Banada tum dunya kufrederdi.
Oh.
Halbuki belkide sonra beraberce o yaraliyi ordan tasiycaktik.

onlar öpüşmüyor belliki korkudan birbirlerine bişey olmadığı sevinciyle sarılıyor görende ilişkiye giriyolar sanacak. hayır yanınızda eşinizle böyle bir durum olsa belki aynı tepkiyi vereceksiniz fotografın öncesi varmı belki biri patlama anında oradaydı diğeri koştu geldi baktı birşeyi varmı önce can sonra canan değilmi nedir yani sevişmişlerde bilmem ne de. belki bir çoğumuz farklı tepki verirdik ama buda gayet insanı amma linç meraklısı millet

Ne öpüşmesi sarılmışlar oda korkudan,gayet insani sarılması..
O anda hangi insan oğlunun aklına gelir öpüşmek..

Bu öpüşme değil, bu görüntünün dewamı war...
Yerdeki yaralı adama yardım ediyorlarr sonra..
Bi anlık sarılma o :KK14:

Screenshot_2016-03-23-10-39-30.png

Çift korkudan dolayi birbirine sarılmış sonra adama yardım etmiş.
http://www.dailymail.co.uk/news/art...station-relief-surviving-blast-killed-20.html

Back