• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Brüksel'deki metro patlamasından sonra öpüşen çift

çünkü bizim insanlığımız gözleri yaşartıcı boyutta..

Aklıma Ankara'daki patlama sonrası hastane önünde haber yapılırken arkada gülerek el sallayan adam geldi.

Şimdi bu adamın vicdanıyla biz türkleri yargılarsalar durum vahim...

patlama-haberi-verilirken-kameraya-el-sallayan-adam-iste-ulkenin-ozeti-tn-play.jpg

Öpüşmüyor sarılıyorlar .
Muhtemelen "şükür iyisin" sarılması .
Belki 2 sn .

Sadece iyi yakalanmış bir gazetecilik fotosu . Üzerine dilediğini yaz çiz .

Fotoyu ensonhaber çekmediğine göre muhtemelen dış basında da haber olmuş bu kare .

Neyse , yinede soğukkanlılığı koruyup bir an önce yaralılara yardım edilmeli .

Yapılacak çok şey var .

Çevre güvenliği sağlanır , moral ve destek verilir , ilk yardım bilgisi varsa kanama durdurabilir , uygun pozisyona getirebilir vs vs ... Hiç bir şey yapılmıyorsa adamın bi eli tutulur , tamam ambulans geliyor şimdi denir .

Terörün her türlüsüne lanet olsun düşünen, gerçekleştiren herkez kahrolsun. müslüman olsun olmasın bunu yapanlarda inanç yok zaten. ama haberde aldırmadan öpüşüyor yazıyor kim olsa insanlığı tartışılır o nedenle burda değerlendirenler değil haberi veren sorgulanmalı. Yoksa kimseyi eleştirecek konumda değiliz bu vaziyette ülkenin durumu malum içimizde hain çok....

bizede acımıyorlar bende hiçççç acımadım kendilerine

ısıd ı pkk desteklersen sonucuna katlanırsın

İnsanlık Ölmüş `ün fotoğrafı . .:KK12:

orada benimde sevgilim olsa bende sarılırdım bu haberi yapanlar kafayı yemiş

Banada garip gelmedi yani kurtuldukları için birbirlerine sarılmış gibi gördüm ben..
Aynı şeyi yaşasam bende aynısını yapardım sanırım.
Önce can sonra canan...
Saptırılmış bir haber...

He iyi o zaman. İyi ki patlamışlar!
La ödleri bir şeylerine karışmış korkuyla sarılmışlardır birbirlerine. İçlerinden biri polis, doktor itfaiye eri falan değilse yapacakları bir şey zaten yok.
Ne yapacakalar zaten.
Manşete de bak. Avrupa'nın vicdanı nerede?
Ya bi çekin gidin valla bak.

Rastgele yazılmış bir haber mi o_O

Doğru diyosun, düzeltiyorum; adice tezgahlanmış ama bir şekilde haberi okuyan birçok dümdük insana vayyy adi Avrupalılar dedirtecek, patlamada ölen insanları unutturup bak şunlara kendileri üzülmüyor biz niye üzülelim dedirtecek bir haber, sorry..

Öpüşmüyorlar, sarılıyorlar gibi görüyorum buradan, adam kadının kulağı ile öpüşecek değil ya dikkatli bakarsanız.
Bencede korku ve panikle bir sarılma bu..
Bizdeki basının tuhaf illa ucu eleştirmek olan, biz insanız avrupalı öküz demeye getirmek.
Bunu haber diye koymak saçmalık, acaba başka ülkelerde bu tuhaf görünen detayı bu kadar garip şekilde haber yaptılar mıo_O

hadi fantezi yaşayalım diye değil
korku şaşkınlıktan en yakınına sığınma halidir bence bu

birbirlerine bişey olmadı diye öpüşmüş olabilirler anlık bi görüntü çok farklı yorumlara sebep olabilir, ucu açık bir foto olmuş

Ne opusmesi ya bariz sarılıyorlar. Belli ki korkmuslar. Ne kadar art niyetli bir haber bu böyle ya? Ben de şunu sorayım o zaman, patlama olmuş insanlar ölmüşken fotoğraf karesine takılan çiftin ne yaptigiyla ilgilenen gazeteci neyin kafasını yaşıyor?
Haber yapma kafasını ,işini yaptığını,ses getirceğini düşünüyor.Türkiye'de bile konuşuluyorsa bu foto istediği olmuş gibi:cool:

Merak edip google'da ingilizce Brussel teror attack, bomb, kissing couple, injured man ve türevleri şeklinde arama yaptım belki dedim bi umut bu haberi yapan ecnebilerdir ve bizimkiler copy paste yapmıştır sadece.

Hayır bizimkiler sıvamış haberi.... :KK14:

Back