Brucella testi yardım

Morlale8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
4.362
5.127
108
27
Devlette brucella testi yapıyorlar mı kızlar hiç yaptıran oldumu yarın anneme yaptırmayı düşünüyoruz bu hastalığa yakalanan tanıdığıniz ve sayre varsa tam olarak belirtileri neydi kafam allak bullak dahiliye gidiyoruz ufak tefek vitamin eksikliği çıkıyor başka bir şey yok diyorlar 3 aydır doktor doktor geziyoruz hiç bir şekilde kimse birşey bilmiyor bu test pozitif çıkarsa sevinçten agliyacam o kadar en azından hastalığı belli artık diye

Kendim yaptırmadım ya da geçirmedim hastalığı ancak çevremde meslek hastalığı olduğundan ötürü geçiren ve test yaptıran tanıdıklarım olduğundan bilgi verebilirim; araştırma ve eğitim hastanelerinin enfeksiyon hastalıkları bölümü yapıyor, dahiliyeden randevu alıp sevk yapmasını sağlayabilirsiniz ama annenizdeki şikayetler ne ki siz neye göre brucelladan şüphelendiniz eğer belirtilerini bilmiyorsanız onu tam anlayamadım ben?
Brucella eklem ağrıları ile seyreder, el bileği olabilir, diz eklemi olabilir, genel eklem ağrıları olabilir.
Çiğ süt ve süt ürünü tüketti mi anneniz?
Eğer çiğ süt ürünü tarzı şeyler tükettiyseniz ve eklem ağrınız varsa hastaneye direkt bu şikayeti söyleyip brucella bakılması önerildi, test yaptırmak istiyoruz diyin.
Bu hastalık veteriner hekimler arasında çok yaygın, meslek hastalığı diye geçiyor.
Bizim mesleğimizde bu hastalığı olmayan yok gibi bişey, uzun süreli antibiyotik tedavisiyle tedavi ediliyor.

Bugün devlet hastanesinde verdik intaniye polikliniğinde 3 gün sonra çıkacak yani şöyle anlatayım annemin küçük baş hayvanları var keçi koyun falan birde keçi peyniri almış dışardan ve en çok kendisi yemiş yani babam peynir yemez biz peynirden şüphelendik belirtilere geçmem gerekirse eklem kas ağrıları gece terlemesi ateş genel bi uyku hali yorgunluk iştahsızlık kilo kaybı bu belirtiler seyrediyor 3 aydır doktor doktor geziyoruz kimse birşey bilmiyorlar hafif bi vitamin eksikliği diyorlar tomografi bile çekindi organlarında bi sıkıntı yok sadece safrada taş var tahliller temiz olunca birde bu belirtiler uyuyor bu hastalığa bakalım cuma günü belli olacak brucella var mı yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…