• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Broşür dağıtan Ak Parti Gençlik Kolları üyesi iki genç kıza saldırı..

Ama ucundan kıyısından da olsa çetelerine dahil olmaktan kendini alamadın dimi okypete. Ama biliyormusun hdp ye oy verdiğinden beri seninde arkandan çevirmedikleri kalmadı çaktırmadanda olsa.
Office ye gelince o hem linç edildi aynı kişilerce ve siteden atıldı hemde geri gelip onların çete üyesi oldu:) ne ironi demi

Kimlerin çete üyesi? çete dediğin 4 kişi ben, parkon, office ve kadesa başka kimse yok ki... Sen ne komplolar üretiyorsun...

Bir şey bildiğini sanıyorsun ama psikopatlıktan başka bildiğin yok...

Allah aşkına altı üstü bi forum burası ya. Anlayamadım insanların kendini önemli hissettiği tek platform falan mı nasıl ciddiye alınmış burda yaşananlar,komik valla.

Konu az daha uzasa iki balyoz,bir ihtilal,üç beş derin devlet çıkar. Böyle kanım yerde kalmasın muhabbetine şurdan kavga edeceğinize,bunca hırs yapacağınıza açın davanızı çok mu zor?

ha ayrıca benim çeteyle işim olmaz. tek başına dolaşırım. tek başınada savunurum kendimi.
bir zamanlar aramız iyiydi. ama şu an evet artık değil. ama bunun senin oy kullanırken göremeyeceğin ve bu forumda demediğim oyumu biillmeleriyle alakalı değil. onu çok iyi biliyorum. gözlemlerine göre konuşuyorsun ama atttığın şey tutmuyor bunu bil istedim

Su giden kisiler benimle de cok ugrasti. Cirkin sozler hakaretler havada ucustu. Kimse o zaman aaa yapmayin cok ayip demedi, aksine onlarla bir oldular! Bir olan kisileri de biliyorum..
Bana da cok dokunmustu o zaman o laflar. Birilerine iftira atip profillerinizde ugrasip cirkin sozler soylemek de neyin nesi!!
Bi derdin varsa gelirsin ozele. Yoksa baskasi da herkese acik platformda saydirir boyle.
Ama bu dediklerim senin icin de gecerli beyazgri beyazgri . Madem onlar sana zamaninda yapti sen de ozelden kozunu paylassaydin. Her ne kadar kendilerini sevmesem gitmelerine bi gram dahi uzulmesem de bu yaptigin cok cirkindi.
Ve hakti. Helallik dilemen gerektigini dusunuyorum..

polemik dışında banlar geri gelmeli. şu siyasete yazamıyorum hakaretten küfürlerden.

hakarete bedduaya küfre ban olmalı.
böyle özel hayatı ihlal eden mesajlarada..
ama karşılıklı tartışma,polemik siyasette olması gerekendir.oradaki ban'a karşıyım.
fikirler tartışılmazsa siyaset olmaz zaten.
ben artık hakaret duymak istemiyorum.
ve savcılığa çadır kurmakta. neden biiyormusunuz.
hadi birrini verdin diğeeri geldi anaya babaya kadar girdi
hadi onu ver.
ertesi gün başkası gelecek.. eee oraya çadırmı kuralım devamlı adliyede mi olacağız. bunun sonu yok ki.
. . her forumun bir ceza sistemi vardır. cezanın olmadığı forum yıoktur zaten. olmaması esas kaostur.
baanlanır cezasını yer yine aynını yaparsa üyeliği gider. bdvde gitmiyormu..
ebiş mesela. gitti.bensibelimde öyle. gelirlerse yakalanırlar yine. ama ben o kişinin ceza aldığını görmek istiyorum bu sitedede. neyse kazen yazmış. olmazsa seçim sonrası oylama yapılır. hakarete ,bedduaya,küfre özel hayata saldırı şeklindeki bu tarz mesajlara ban gelsinmi diye. bben açarım yada başka biri. ama artık siyasete bir çekidüzen gelmeli. nacizane fikrim bu benim.

Siyasette bir çok mesajında insanları aşağılayan,tahrik eden bi üye olarak bunu istemen ironik olsada,doğru.

İnsanlar birbirini gömmeden yorum yaparsa kendini eksik hissediyo siyasette herkes anlatmış zaten derdini ama şöyle ki buraya ban geride gelse zihniyet böyleyken hiç caydırıcılığı olmaz.

ha ayrıca benim çeteyle işim olmaz. tek başına dolaşırım. tek başınada savunurum kendimi.
bir zamanlar aramız iyiydi. ama şu an evet artık değil. ama bunun senin oy kullanırken göremeyeceğin ve bu forumda demediğim oyumu biillmeleriyle alakalı değil. onu çok iyi biliyorum. gözlemlerine göre konuşuyorsun ama atttığın şey tutmuyor bunu bil istedim
:))neyse
Hadi iyi geceler

Su giden kisiler benimle de cok ugrasti. Cirkin sozler hakaretler havada ucustu. Kimse o zaman aaa yapmayin cok ayip demedi, aksine onlarla bir oldular! Bir olan kisileri de biliyorum..
Bana da cok dokunmustu o zaman o laflar. Birilerine iftira atip profillerinizde ugrasip cirkin sozler soylemek de neyin nesi!!
Bi derdin varsa gelirsin ozele. Yoksa baskasi da herkese acik platformda saydirir boyle.
Ama bu dediklerim senin icin de gecerli beyazgri beyazgri . Madem onlar sana zamaninda yapti sen de ozelden kozunu paylassaydin. Her ne kadar kendilerini sevmesem gitmelerine bi gram dahi uzulmesem de bu yaptigin cok cirkindi.
Ve hakti. Helallik dilemen gerektigini dusunuyorum..

Kimse seninle uğraşmadı bir üyeyi sevmemek yorumlarından hoşlanmamaktan ötesi yoktu. Ama senin hayatın forum olduğu için, hep kuruntuların işte... Ne iftirası be o insanlar senin adının karıştığı bir olayda zan altında kalma diye uğraştılar, ban yediler... Şimdi gittiler konuş arkalarından....

Bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz ama olaya duygusal bakmadığımız için farklı algılanıyor.
Evet özel hayat deşifre olmamalıydı, bu konu da hak veriyorum ama sitede, herhangi bir bölümde üye fake, 2. üyelik vb olmadığı sürece özel hayatı deşifre etti diye kimsenin üyeliğini iptal etmedik.

Bu bölümde ban kalktığından beri küfürler, adapsız yazılar başladı ama bunu tek taraf yapıyor derseniz haksızlık olur.

beyazgri'ye gelirsek, defalarca açtığı konularda rahatsız oluyorsanız yazmayın dedim, bunu o Konuları okuyan herkesin teyit edeceğini sanıyorum.

Tekrarlıyorum, video konması olmadı, madem burda herkes birbirinin yazdıkları üzerinden hısım veya hasım oldu, o zaman sitede yazılanlar üzerinden kavga edersiniz lakin farklı platformlarda paylaşılanlar burda deşifre edilmemeli, bunu Yakışıksız buluyorum.

VAlla mudurum ben bu sahsın ne yazdıgı mesajları ne actıgı konuları okuyordum, ta ki Ataturke soytarı diyene kadar. Dİlekcemi de savcılıga verdim zaten.

Birilerinin bu ulkenin kurucusuna elini kolunu sallaya sallaya hakaret ettigi bir ortamda, gormezden gelemiyor insan.

BENim ozel hayatımı istedigi kadar desifre edebilir mesela, zaten zamanında yeterince ortalıga sacıldı birileri tarafından. Zerre umurumda olmaz. Gider veririm mahkemeye, kendisi ugrasır.

Ayrıca "reelde gorusucez" de bir tehdit ve suctur mesela. YAs tahtaya basmıyorum diyor ama bastıgı tahtalar yaşlıktan curumus :)

Neyse, dedigim gibi umarım olayın muhattapları geregini yapar.

Bu sahıs sinir bozucu gurubundan bahsediyor sanırım buarada. Cete deyince aklıma o donem geldi.

bencede neyse:))
olmadı bu sefer. olsun başka sefere artık.
sanada iyi geceler :)
Bak hem böyle yaparlar hemde konuşunca " vay sapık ahlaksız psikopat sen ne hakla bunları yazarsın " diye başlarlar. Yeter artık gerçekten.

İyi geceler artık gerçekten yoksa gerçekten davalık olaylar olcak

VAlla mudurum ben bu sahsın ne yazdıgı mesajları ne actıgı konuları okuyordum, ta ki Ataturke soytarı diyene kadar. Dİlekcemi de savcılıga verdim zaten.

Birilerinin bu ulkenin kurucusuna elini kolunu sallaya sallaya hakaret ettigi bir ortamda, gormezden gelemiyor insan.

BENim ozel hayatımı istedigi kadar desifre edebilir mesela, zaten zamanında yeterince ortalıga sacıldı birileri tarafından. Zerre umurumda olmaz. Gider veririm mahkemeye, kendisi ugrasır.

Ayrıca "reelde gorusucez" de bir tehdit ve suctur mesela. YAs tahtaya basmıyorum diyor ama bastıgı tahtalar yaşlıktan curumus :)

Neyse, dedigim gibi umarım olayın muhattapları geregini yapar.

Bu sahıs sinir bozucu gurubundan bahsediyor sanırım bubarada. Cete deyince aklıma o donem geldi.

Med sanırım bunun kuyruk acısı sinir bozucu zamanından ama orası dağılalı çok oldu. Ofis çoğusunu tanımaz bile. Bu ban falan yok ya komploculuk oynayayım dedi herhal... Bu kişi Atatürk e hakaret etti hala burada cirit atıyor.

Med sanırım bunun kuyruk acısı sinir bozucu zamanından ama orası dağılalı çok oldu. Ofis çoğusunu tanımaz bile. Bu ban falan yok ya komploculuk oynayayım dedi herhal... Bu kişi Atatürk e hakaret etti hala burada cirit atıyor.
Ceza almıştı, banı kalktı.

beyazgri beyazgri ne kadar takmissin bu siteye yahu?
zamaninda ceteler devrinde :27: ben de office yuzunden bu sitesen gitmisim! gitmisim diyorum cunku kimin yuzunden gittigimi bile hatirlamiyordum eski mesajlarima bakinca gordum. yine de gicik oldugum mesajlarini okumadim, begendigim mesajlarinda begen e bastim. sen nasil bu kadar kin baglayabildin?
niye bu kadar ciddiye alip bir de Profosyonel! yardim alarak onlari arastirdin ki? gercek hayatta karsilarina cikmak ne demek? cidden profosyonel bir yardima ihtiyacin var ama psikiyatrist falan yani dedektif degil.
bir kac gundur farkediyordum surekli beyazgri asagi beyazgri yukari diye seni cekistiriyorlardi hic hosuma gitmiyordu ama polemiklerle ugrasacak ne sabrim ne de zamanim olmadigindan ses etmedim.
ama simdi goruyorum ki, sen bunlardan cok onceden beri kinliymissin(tabii eger dogruysa) ayrica 76 diye tam sayi nasil verebiliyorsun?
cidden urkutucu bir insansin, psikolojinin normal oldugunu dusunmuyorum.

beyazgri beyazgri ne kadar takmissin bu siteye yahu?
zamaninda ceteler devrinde :KK53: ben de office yuzunden bu sitesen gitmisim! gitmisim diyorum cunku kimin yuzunden gittigimi bile hatirlamiyordum eski mesajlarima bakinca gordum. yine de gicik oldugum mesajlarini okumadim, begendigim mesajlarinda begen e bastim. sen nasil bu kadar kin baglayabildin?
niye bu kadar ciddiye alip bir de Profosyonel! yardim alarak onlari arastirdin ki? gercek hayatta karsilarina cikmak ne demek? cidden profosyonel bir yardima ihtiyacin var ama psikiyatrist falan yani dedektif degil.
bir kac gundur farkediyordum surekli beyazgri asagi beyazgri yukari diye seni cekistiriyorlardi hic hosuma gitmiyordu ama polemiklerle ugrasacak ne sabrim ne de zamanim olmadigindan ses etmedim.
ama simdi goruyorum ki, sen bunlardan cok onceden beri kinliymissin(tabii eger dogruysa) ayrica 76 diye tam sayi nasil verebiliyorsun?
cidden urkutucu bir insansin, psikolojinin normal oldugunu dusunmuyorum.
76 neo_O

EVEt dagılalı cok oldu ve ofis yoktu o grupta.

EPEy de kalabalıklardı. Sİtede bilindik sima olarak kadesa ve parkon kalınca geriye, onlara takmıs..

Back
X