Bronzlaşmak

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
kızlar tatile gidicem bronzlaşmak kararmak istiyorum. en çok nasıl bronzlaşırım önerebilceğiniz krem markası falan var mı? en etkili bronzlaşma krem markasını istiyorummmm :))

ramazanın ilk gecesi bu soru ilginç ama herkesin inancına saygımız var tabiki.bronzex2yi tavsiye edebilirim.ayrıca havuç suyu içmekde hem kolaylaştırıyor,hemde bronzluğu korumana yardımcı oluyor.ve saf zeytinyağının kakao ve havuç yağından çok daha harika yaktığını söyleyebilirim,tabi salata gibi kokmaya dayanabilirsen:)

Canim keske bronzlasmayla ilgili topige acsaydin konuyu burada pek ilgi görmeyebilir.

ramazanın ilk gecesi bu soru ilginç ama herkesin inancına saygımız var tabiki.bronzex2yi tavsiye edebilirim.ayrıca havuç suyu içmekde hem kolaylaştırıyor,hemde bronzluğu korumana yardımcı oluyor.ve saf zeytinyağının kakao ve havuç yağından çok daha harika yaktığını söyleyebilirim,tabi salata gibi kokmaya dayanabilirsen:)

Ne alaka anlamadim?

inançla ilgisini bende anlayamadım? Benim ağzımdan Allah'a inanmıyorum vs gibi bişey çıkmadı. neyse yinede teşekkürler öneriler için :)

X