Güneş Kremleri Bronzlaşmak istemiyorum yardım edin lütfen

Güneş kremleri, bronzlaşma

eacolic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
5
0
selam arkadaşlar bir çok konu açılıyor okuyorum fakat hiçbirine güvenemiyorum ya yüzümü mahvedersem diye yüzüm ne kuru ne yağlı normal diyo herkes nolur yardım edin bu kararmam nasıl geçer.deneyipte memnun kalan varsa mutlaka yardım etsin lütfen

arnauld'un güneş kremini öneriyorlar, beyaz tenliler için tasarlanmış ve ve kararmayı engelliyormuş ama yaz-kış sürmek lazım diyorlar..

işte yüzümü mahvetmekten korkuyorum çünkü hiçbişiyim yok ne lekem ne sivilcem. keşke hiç şüphe etmeden kullanabiceğim bi ürün olsa :S

cnm bende hiç kararmak istemiyorum yaa gerçi çarşıya falan çıkınca mecburen bir ton karardım off ağlayasım geliyo geri açmak için ne yapıcam ben yaa deniz havuz herşeyden vazgeçtim....sırf kraramakak için canım niya derma diye bi krem duydum çok beyazlatıyomuş bilen varsa buraya yazsın lütfen

canım ben kızıma sebamed 80 yada 60 faktör korumalı krem kullanıyorum. nasıl gidiyorsak öle dönüyoruz tatilden süt beyazı.

ayyy gerçekten mii hemen almalıyım o zaman DD çok saol cnm yaaa Allah razı olsunn

Son düzenleme:

aynen cnm ya hç dışarı çkmak istemiyorum rengim biraz değişsin moralim bozuluyoo :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…