Premature Bebekler bronşiolit

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

seylagazi

Guru
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
229
32
318
Denizli
kızlar bu sıcak havalarda kızım bronşiolit ve idrar yolu enfeksiyonu oldu bir hafta hastanede kaldık okadarda üzerine titrerim nasıl oldu bilemedim bu rahatsızlığı geçirmiş anneler naptınız?evde ventolin buhar uygulaması yapıyoruz sizler prelerinizi hastalıklara karşı nasıl korudunuz ben nerde hata yaptım?bundan sonra neyapayım nasıl dikkat edeyim

Öncelikle çok geçmiş olsun. benimde pre. bebeğim 2 aylıkken olmuştu. çok sıkıntılı günlerdi. bizde çok özenli ve dikkatliydik ama oldu. ventoline devam. hatta bundan sonrada olursa, başlangıçta tabi doktor kontrolünde ventolin ile daha çabuk atlatılır. ilki kadar kötü olmuyor.

evdemı ventolıne devam edıyorsun benım oglumda bronkopomı oldu ve 10 gun hastanede yattı 20 gunlukken cok sukur suan ıyıyız dr evde ventolın verıp gozlem altına aldı bızı ve ıkıgun sonra daha ağırlastı oglusum acıl hastaneye yatırıldı orada tedavı gorduk.cok gecmıs olsun

evet evde buhar makinesi aldık ventoline veriyoruz 4 saate birdi şimdi 6 saate bire düştü.yalnız doktorum 1haftadan fazla verme dedi.yarın kontrolümüz var keyfi yerine geldi hırlaması azaldı ama baya korkuttu bizi şimdi evden dışarı çıkamıyorumkorkuyorum çünkü.heryeri de açmıyorum cereyan yapacak diye daha bir evham oldum sizlerede çok geçmiş olsun cevaplarınız için teşekkür ederim.doktor burahatsızlığın sık tekrarlanabileceğini söyledi bakalım

benim bebeğimde de var şu an düzeltilmiş 17 aylık 6.ayımızda başladı ilk önce zatüre başlangıcı dendi ve arkasından her 4 ayda bir acilde buhar aldık bronşiyolit dediler evde buhar ve ventolin dedi doktor hep antibiyotik kullandık ama ben buhar vermedim sadece ventolin şurup içirdim ne kadar dikkat etsekte bu hastalık bi başlayınca devamlı oluyo özellikle gripli kişilerden uzak tutmak gerekiyomuş 8 yaşına kadar böyle dedi doktor sonra atlatıyolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…