- 15 Ocak 2020
- 236
- 69
- 28
- Konu Sahibi fulyam2727
Hanımlar merabalar brokoli kürü yapıp tüpleri açılan yapışıklıgı giden üstüne hamile kalan var mı acaba bende bugün 4.günüm oldu başlayalı saracoğlu sağolsun inşallah şifa olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yapıldığını da anlatır mısınız inşallah denemek isteyen olursa dener. Herkese şifa olsun inşallahHanımlar merabalar brokoli kürü yapıp tüpleri açılan yapışıklıgı giden üstüne hamile kalan var mı acaba bende bugün 4.günüm oldu başlayalı saracoğlu sağolsun inşallah şifa olur
İki tüpüm kapalı çıktı laparoskopi oldum biri açıldı sadece ama hala gebelik yok saracoğlu brokoli kürüne denk geldim başladım sebep neyse ortadan kalkar inşallahİlk defa duydum canım inşallah şifa olur
Nasıl yapıldığını da anlatır mısınız inşallah denemek isteyen olursa dener. Herkese şifa olsun inşallah
Yok mu uygulayıp kalanHanımlar merabalar brokoli kürü yapıp tüpleri açılan yapışıklıgı giden üstüne hamile kalan var mı acaba bende bugün 4.günüm oldu başlayalı saracoğlu sağolsun inşallah şifa olur
Merhaba,Hanımlar merabalar brokoli kürü yapıp tüpleri açılan yapışıklıgı giden üstüne hamile kalan var mı acaba bende bugün 4.günüm oldu başlayalı saracoğlu sağolsun inşallah şifa olur
Peki gebelik oldumuMerhaba,
Benim sağ tüp tıkaliydi.2.hsg çekiminde sağ tüpün kapandığını ögrenip cok üzülmüstüm.3.kez hsg sonucu ikiside açık çıktı.Ben de Saracoglunun brokoli kürünü yaklasik 15 gün yapabilmistim.O mu etkili oldu yoksa hep açıkmıydi bilemiyorum.
Henüz 1 bucuk ay falan oldu cektireli.6 ay icinde olabilir yani insPeki gebelik oldumu
Benimde iki tüpümde tıkalı brokoli kurünu çok düzenli saracoğlu nun dediği gibi yaptım ama olmadı soğan kuru de yaptım olmuyor. Tüp bebek yapıldı o da tutmadı maalesef tekrar deneyecem tüp bebek dua edin nolurMerhaba,
Benim sağ tüp tıkaliydi.2.hsg çekiminde sağ tüpün kapandığını ögrenip cok üzülmüstüm.3.kez hsg sonucu ikiside açık çıktı.Ben de Saracoglunun brokoli kürünü yaklasik 15 gün yapabilmistim.O mu etkili oldu yoksa hep açıkmıydi bilemiyorum.
Yok mu uygulayıp kalan
Brokoli kürünu tüp tıkanıklığı için denedim hiç faydasını görmedim maalesef. Maydonoz ile sütü kaynatıp buharına oturunca tüpleri açıp rahimdeki enfeksiyona iyi geliyormuş diyorlar deneyip faydasını gören oldumu? Sıcağın etkisiyle kötü birsey olmasindan korkuyorum zaten yumurta rezervim de az.Yok mu uygulayıp kalan
Umutsuz olmayin lutfen.Rabbim ins. nasip eder.Anestezisiz yapilan hsglerde spazm olusabiliyormus.Bu yuzden bazen acik oldugu halde kapali gorunuyormus.Belki benim oyle oldu.Hatta cektirdigim yerde ameliyat mi oldunuz diye sordular.Ki merkezler etkilemeyecegini soylesede...Sizin dogustan mi sonradan mi kapandi acaba?Benimde iki tüpümde tıkalı brokoli kurünu çok düzenli saracoğlu nun dediği gibi yaptım ama olmadı soğan kuru de yaptım olmuyor. Tüp bebek yapıldı o da tutmadı maalesef tekrar deneyecem tüp bebek dua edin nolur
Benim 10 yaşında bir çocuğum var normal yolla tedavisiz oldu çok şükür. Hsg çekinirken çok şaşırdılar tüp bebek mi oldu nasıl olur bu tüple dediler. Benim fikrim ya sonradan kapandı yada çekerken spam oldu ikinci kez çekince ortaya çıkacak buda anestezi ile çekinecem doktoruma çok güveniyorum. Baris muslu yu duymamıştım ama takip edecem bide cok isteyip stres oluncada olmayabiliyor katılıyorum size. Çok teşekkür ederim cevabınız içinUmutsuz olmayin lutfen.Rabbim ins. nasip eder.Anestezisiz yapilan hsglerde spazm olusabiliyormus.Bu yuzden bazen acik oldugu halde kapali gorunuyormus.Belki benim oyle oldu.Hatta cektirdigim yerde ameliyat mi oldunuz diye sordular.Ki merkezler etkilemeyecegini soylesede...Sizin dogustan mi sonradan mi kapandi acaba?
Bir de travma calismasi yapmistim.Barıs Muslu yu takip edebilirsiniz isterseniz.Cunku bazen hic sebepsiz hamile kalamiyorsaniz,bunun sebebi bilincaltiniz olabilir.Ben buna inaniyorum.Bu travma calismalarini yapip,menopozdan donen insanlar var.
Benim 10 yaşında bir çocuğum var normal yolla tedavisiz oldu çok şükür. Hsg çekinirken çok şaşırdılar tüp bebek mi oldu nasıl olur bu tüple dediler. Benim fikrim ya sonradan kapandı yada çekerken spam oldu ikinci kez çekince ortaya çıkacak buda anestezi ile çekinecem doktoruma çok güveniyorum. Baris muslu yu duymamıştım ama takip edecem bide cok isteyip stres oluncada olmayabiliyor katılıyorum size. Çok teşekkür ederim cevabınız için
Rica ederim.İns tez zamanda kavusursunuz yavrunuza.Bu is cok bilinmeyenli denklem gibi.Ancak kafa rahatligi en onemlisi bencede.Saglicakla kalin.Benim 10 yaşında bir çocuğum var normal yolla tedavisiz oldu çok şükür. Hsg çekinirken çok şaşırdılar tüp bebek mi oldu nasıl olur bu tüple dediler. Benim fikrim ya sonradan kapandı yada çekerken spam oldu ikinci kez çekince ortaya çıkacak buda anestezi ile çekinecem doktoruma çok güveniyorum. Baris muslu yu duymamıştım ama takip edecem bide cok isteyip stres oluncada olmayabiliyor katılıyorum size. Çok teşekkür ederim cevabınız için
Merhaba canim. Ben bugun başladim içmeye. Tikali değil de darlik var bende. Geçen yilin kasim ayinda baktirmişdim. Şimdiye kadar tikandi mi açik mi bilmiyorum ama gebelik olmadi bir türlü. Tabi benim onceleri yumurtlamama gibi sorunlarim olmuşdu ama yumurtlama elde ettikden sonra bile olmadi. Ziyani olmaz zaten vitamin deposu kendisi. Ama sen nasil uyguluyorsun? Ya ben marketden 300 qram aldim ama neredeyse 150 qrami kalin sapi. Yani bildiğin odun gibi sap. Acaba onu da kullanayim mi? Ya yalnizca yeşilliyini mi kullansam. Ne kadar suya ne kadar koyuyorsunuz?Hanımlar merabalar brokoli kürü yapıp tüpleri açılan yapışıklıgı giden üstüne hamile kalan var mı acaba bende bugün 4.günüm oldu başlayalı saracoğlu sağolsun inşallah şifa olur
Merhaba onu denemek istiyorum ben de ama korkuyorum( ama bir gun de olsa denemek isterimsicakliği baya gidince amaBrokoli kürünu tüp tıkanıklığı için denedim hiç faydasını görmedim maalesef. Maydonoz ile sütü kaynatıp buharına oturunca tüpleri açıp rahimdeki enfeksiyona iyi geliyormuş diyorlar deneyip faydasını gören oldumu? Sıcağın etkisiyle kötü birsey olmasindan korkuyorum zaten yumurta rezervim de az.
Deneyin tabii ben hiç faydasını görmedim ama inşallah siz görürsünüz faydasınıMerhaba onu denemek istiyorum ben de ama korkuyorum( ama bir gun de olsa denemek isterimsicakliği baya gidince ama
Size maydanoz süt buhari için yazdim. Ben de yapmak istiyorum ama korkuyorumDeneyin tabii ben hiç faydasını görmedim ama inşallah siz görürsünüz faydasını
Bende duydum maydonoz süt buharını ama ya kötü birsey olursa bende korkuyorum sıcak damarları buzebilir allah korusun tekrar hsg çekinecem anestezi ile önce allaha sonra canım doktoruma emanetim artık. Doktoruma çok güveniyorum. Tüpleri tıkanma nedeni sezeryan enfeksiyon karın içi yapışıklık dış gebelikmiş. bende bunların hiç biride yok bilmiyorum neden belki de ilk hsg de spazm oldu bakalim bunlar netlesecek insallah. Allah yardımcımız olsun canım inşallahSize maydanoz süt buhari için yazdim. Ben de yapmak istiyorum ama korkuyorum
Sonradan enfeksiyon geçirmiş olabilirsiniz bana öyle dedi doktorum bilmeden enfeksiyon geçiriyomuşuz evlendikten sonra daha çok olabiliyor dedi doktorumBenim 10 yaşında bir çocuğum var normal yolla tedavisiz oldu çok şükür. Hsg çekinirken çok şaşırdılar tüp bebek mi oldu nasıl olur bu tüple dediler. Benim fikrim ya sonradan kapandı yada çekerken spam oldu ikinci kez çekince ortaya çıkacak buda anestezi ile çekinecem doktoruma çok güveniyorum. Baris muslu yu duymamıştım ama takip edecem bide cok isteyip stres oluncada olmayabiliyor katılıyorum size. Çok teşekkür ederim cevabınız için