- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
- Konu Sahibi fulyam2727
Tabiki zaten hep duada Allahim benim gibi anne olmayi hayal eden herkese tattir o duygulari diyorum. AminnRica ederim dua edelim birbirimize olurmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki zaten hep duada Allahim benim gibi anne olmayi hayal eden herkese tattir o duygulari diyorum. AminnRica ederim dua edelim birbirimize olurmu
Ne zamandır istiyosunuz hiç yokmu cocukTabiki zaten hep duada Allahim benim gibi anne olmayi hayal eden herkese tattir o duygulari diyorum. Aminn
Allah Allah ya herkese herşey fayda sağlamıyo demek bende süt maydanoz yapmştm o kadar herkes anlatıyodu bana hiç yaramadı her ikisi de kapalı cıktıEvet canım testere dişli aslan pencesi de ictim tekrar hsg çekindim hic fayda etmedi simdi tekrar tüp bebek tedavisi olacam tıkalı tüplerle insallah olur bu sefer
Evet maalesef süt maydonozu bende deneyecektim ama korktum sıcak zarar verir daha kötü olur diye. Şimdi doktoruma güvenip tüp bebek yapılacak tekrar insallah bebişlerimize sağlıkla kavuşuruzAllah Allah ya herkese herşey fayda sağlamıyo demek bende süt maydanoz yapmştm o kadar herkes anlatıyodu bana hiç yaramadı her ikisi de kapalı cıktı
16 aydir evliyim. Arada bazi aylar ilaçlar yuzunden korunduk toplam 10 aydir istiyoruz. Herkesde işe yarayan femara bendr işe yaramadikdan sonra artik kürlere baş vuruyorum ben de. Siz peki?Ne zamandır istiyosunuz hiç yokmu cocuk
1.5 senelik evliyim ilk günden beri istiyoruz yaşımız 28 ama yok rahim duvarın ince dediler ilaçlar aldm nar suyu içtim sonra rahim filmi celtirdm meger iki tüpte kapalıymış laparoskopi oldum yalnzca biri açıldı ve hala gebelik yok16 aydir evliyim. Arada bazi aylar ilaçlar yuzunden korunduk toplam 10 aydir istiyoruz. Herkesde işe yarayan femara bendr işe yaramadikdan sonra artik kürlere baş vuruyorum ben de. Siz peki?
Evlilik suremiz yaşimiz hemen hemen ayni. InsaAllah Allah çok bekletmeden nasib eder saglikli çocuk bize de. Etrafimda iletişimde olduğum insanlardan evlenipde hamilr olmayan ya da çocuk dogurmayan kimse yok. Allah korusun evlatlarini. Sadece ben de ozeniyorum işte. Hele selam veren herkesin çocuk var mi sormasi, gittiyim doğum gününde bile doğum günü sahibinden çok benim için dua etmeleri beni aşiri üzüyor. Sanki dünyanin en kusurlu en zavalli insaniymişim gibi. Malesef etrafimizdaki akrabalar bu düşüncede ama en buyuk şansim eşimin diline alip bir kere bile yanimda çocuk adi çekmemesi. Adet donemime yakin her zaman ilgisini bire beş artirir. Gezmelere götürür. Çunki biliyorki sonuç negatifse depresyona düşüyorum. O yuzden elinden geleni yapiyorki uzulmeyeyim. Allah herkesin ailesini korusun ve ailelerine minik bir bebek nasip etsin1.5 senelik evliyim ilk günden beri istiyoruz yaşımız 28 ama yok rahim duvarın ince dediler ilaçlar aldm nar suyu içtim sonra rahim filmi celtirdm meger iki tüpte kapalıymış laparoskopi oldum yalnzca biri açıldı ve hala gebelik yok
Ama birqzEvet maalesef süt maydonozu bende deneyecektim ama korktum sıcak zarar verir daha kötü olur diye. Şimdi doktoruma güvenip tüp bebek yapılacak tekrar insallah bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz
Benim eşimde en büyük şansım aynı şekilde Allah iki insanı bir araya getirip kaderlerini birleştirip yuva ev nasip etmişse eger hayrlı bir evlat da verir inanıyorum sadece sabır dua ve zaman istiyor çünkü herseyin bir dengesi var hemen verirse belki denge bozulur başına baska bela gelir üzülürsün ama o bunları biliyor hamdolsun yalvarıp dileyecegimiz bir rabbimiz var sadece inan ve her şeyden medet um bu olmaz aman deme manevi olarakda ziyaretlere git dua et kurban kes inan bi yerde sana iyi bişeye vesile olacakEvlilik suremiz yaşimiz hemen hemen ayni. InsaAllah Allah çok bekletmeden nasib eder saglikli çocuk bize de. Etrafimda iletişimde olduğum insanlardan evlenipde hamilr olmayan ya da çocuk dogurmayan kimse yok. Allah korusun evlatlarini. Sadece ben de ozeniyorum işte. Hele selam veren herkesin çocuk var mi sormasi, gittiyim doğum gününde bile doğum günü sahibinden çok benim için dua etmeleri beni aşiri üzüyor. Sanki dünyanin en kusurlu en zavalli insaniymişim gibi. Malesef etrafimizdaki akrabalar bu düşüncede ama en buyuk şansim eşimin diline alip bir kere bile yanimda çocuk adi çekmemesi. Adet donemime yakin her zaman ilgisini bire beş artirir. Gezmelere götürür. Çunki biliyorki sonuç negatifse depresyona düşüyorum. O yuzden elinden geleni yapiyorki uzulmeyeyim. Allah herkesin ailesini korusun ve ailelerine minik bir bebek nasip etsin
Nr güzel yazmışsın canım inşallah ❤❤Ama birqz
Benim eşimde en büyük şansım aynı şekilde Allah iki insanı bir araya getirip kaderlerini birleştirip yuva ev nasip etmişse eger hayrlı bir evlat da verir inanıyorum sadece sabır dua ve zaman istiyor çünkü herseyin bir dengesi var hemen verirse belki denge bozulur başına baska bela gelir üzülürsün ama o bunları biliyor hamdolsun yalvarıp dileyecegimiz bir rabbimiz var sadece inan ve her şeyden medet um bu olmaz aman deme manevi olarakda ziyaretlere git dua et kurban kes inan bi yerde sana iyi bişeye vesile olacak
Canim hep dua ediyorum. Allah verse de vermese de hep inancim tam olucak. Asla din konusunda umutsuzlugum, inancsizligim yok. Hep şukrediyorum. Erken olsaydi eşimle bu kadar baglanmazdik. Onun beni ne kadar dusunduyunu, zor durumlarda bana ne kadar destek çiktigini goremiycekdim. O yuzden keske olsaydi demedim hiç. Yinede duada Allahim hayirli bir zamanda hayirli evlat nasip et derim. En çok da eşim icin. O kadar iyi baba olurki. Çocuklar o kadar seviyorki onu. Allahim nasip etsin hepimize canimAma birqz
Benim eşimde en büyük şansım aynı şekilde Allah iki insanı bir araya getirip kaderlerini birleştirip yuva ev nasip etmişse eger hayrlı bir evlat da verir inanıyorum sadece sabır dua ve zaman istiyor çünkü herseyin bir dengesi var hemen verirse belki denge bozulur başına baska bela gelir üzülürsün ama o bunları biliyor hamdolsun yalvarıp dileyecegimiz bir rabbimiz var sadece inan ve her şeyden medet um bu olmaz aman deme manevi olarakda ziyaretlere git dua et kurban kes inan bi yerde sana iyi bişeye vesile olacak
Sanırım ben Ağustos ta oldum eylulde hasta oldum ama Ekim bitti halen gelicek diye bekliyorum testler negatif ama gelen giden yok gelse hemen gidip tüp bebek yaptircamYani tek tüple zor mu
Geçiş yok madem neden laparoskopi olmuyosunuzMaalesef çok düzenli kullanmama rağmen hiç bir faydasını görmedim ben ama belki ufak tıkanıkları açabilir benim her iki tüpümde de hiç geçiş yok.
Açılan tüpten tutuncakken kapalı tupteki sıvı basıncı ile embriyo oluşmaz malesef acamadiysa neden almamış tüpü1.5 senelik evliyim ilk günden beri istiyoruz yaşımız 28 ama yok rahim duvarın ince dediler ilaçlar aldm nar suyu içtim sonra rahim filmi celtirdm meger iki tüpte kapalıymış laparoskopi oldum yalnzca biri açıldı ve hala gebelik yok
Laparoskopi çok pahalı ona vereceğim parayı tüp bebekde kullanmak daha mantıklı doktorumla böyle karar verdik zaten her türlü tüpbebek tedavisi olacak. Laparoskopi hem zaman kaybı hem maddi olarak gereksiz çünkü hidroselpenks yok sadece tıkalı.Geçiş yok madem neden laparoskopi olmuyosunuz
Pahalı tabi ama hastaneden hastaneye göre bana bı klinik 14 bin dedi başka bı hastanede hoca buldum 3 3 buçuk arası belkide bucugu bulmadı bile toplam laparoskopi yumurta dondurma işlemi yaptırmadım beklemek gerektiği için ona da 2 bin falan ücret alınıyorduLaparoskopi çok pahalı ona vereceğim parayı tüp bebekde kullanmak daha mantıklı doktorumla böyle karar verdik zaten her türlü tüpbebek tedavisi olacak. Laparoskopi hem zaman kaybı hem maddi olarak gereksiz çünkü hidroselpenks yok sadece tıkalı.
Hem ayrıca tüp bebek te tutmama ihtimali yüksek tıkanıklık varsa zaten zor bı yol sonradan yaptircagin bı işlemi en başta yaptırmak daha mantıklı bana göre başta yaptirdim adet olur olmaz gideceğim hemen aynı doktora tüp bebek yaptircam 9 bin falan demişti 2 3 ay önce hadi 10 bin olsun şimdi deLaparoskopi çok pahalı ona vereceğim parayı tüp bebekde kullanmak daha mantıklı doktorumla böyle karar verdik zaten her türlü tüpbebek tedavisi olacak. Laparoskopi hem zaman kaybı hem maddi olarak gereksiz çünkü hidroselpenks yok sadece tıkalı.
Eger tıkalı olan tüplerden sıvı akıyorsa yani hidroselpenks varsa o zaman tüp bebek bile tutmaz evet... ama ben 2 kez hsg çekindim doktorum iyice inceledi rahim filmi çekilirken tüplerde şişme vs birsey yok yani sadece tıkalı buda engel değil bende çok araştırdim,sordum,okudum,danıştım benim durum böyle. Insallah hepimiz olumlu sonuclar alırız çok zor ve yıpratıcı bir süreçHem ayrıca tüp bebek te tutmama ihtimali yüksek tıkanıklık varsa zaten zor bı yol sonradan yaptircagin bı işlemi en başta yaptırmak daha mantıklı bana göre başta yaptirdim adet olur olmaz gideceğim hemen aynı doktora tüp bebek yaptircam 9 bin falan demişti 2 3 ay önce hadi 10 bin olsun şimdi de
Sonuçu lütfen yazinBende duydum maydonoz süt buharını ama ya kötü birsey olursa bende korkuyorum sıcak damarları buzebilir allah korusun tekrar hsg çekinecem anestezi ile önce allaha sonra canım doktoruma emanetim artık. Doktoruma çok güveniyorum. Tüpleri tıkanma nedeni sezeryan enfeksiyon karın içi yapışıklık dış gebelikmiş. bende bunların hiç biride yok bilmiyorum neden belki de ilk hsg de spazm oldu bakalim bunlar netlesecek insallah. Allah yardımcımız olsun canım inşallah