Tesekkur ederimmEllerine sağlık canımyarismada bol şanslar
Rica ederimTesekkur ederimm
Ellerine sağlıkk canımmKonu başlığı yazarken çorba için kullandığım malzemeleri gözden geçirdim de az daha pazarcı amca sponsorluğunda yazacaktım
İsmi leziz gibi durmayan ama tadı oldukça leziz olan çorbama geçelim.
Malzemeler
*Yarim patates
*Yarim havuç
*Orta ve ya küçük boy (göz kararı) brokoli
*Tereyağ
*Un
*Krema (isteğe baĝlı)
Yapılışı
* Öncelikle bütün sebzelerimizi haşlıyoruz.
Eki Görüntüle 3216279
* Sebzeler haşlanınca suyunu süzüp bir kaba alıyoruz ve unumuzu tereyağında kararmadan kavuruyoruz.
Eki Görüntüle 3216278
* Kavuşunca ayırdığımız sebze suyu ile unumuzu kısık ateşte açıyoruz.
Eki Görüntüle 3216277
* En son sebzeleri de ekleyip blenderdan geçiriyoruz. Krema ile servis yapabilirsiniz. Afiyet olsunnn
Eki Görüntüle 3216275
Eki Görüntüle 3216283
Eki Görüntüle 3216284
Eki Görüntüle 3216285
Eki Görüntüle 3216286
Normalde brokolinin kendisini salata suyunu çorba yapardım ama yeşil olsun diye hu sefer kendisini de kullandım. Lezzeti güzel ama sadece suyuyla yapılan daha lezzetli benceEllerine sağlıkk canımm
BU çorbayı yaparım çokta severimm
Bol şans
Haha dogrudurrNormalde brokolinin kendisini salata suyunu çorba yapardım ama yeşil olsun diye hu sefer kendisini de kullandım. Lezzeti güzel ama sadece suyuyla yapılan daha lezzetli bence
Tesekkur ederim,Çok sağlıklı ve besleyici bir çorba , ben de yapıyorum, gayet de lezzetli, ellerine sağlık başarılar dilerim
Ellerine sağlık canım besleyici ve sağlıklı bir çorba. Çok şirin görünüyor pembiş tabakla. Başarılar dilerim.Konu başlığı yazarken çorba için kullandığım malzemeleri gözden geçirdim de az daha pazarcı amca sponsorluğunda yazacaktım
İsmi leziz gibi durmayan ama tadı oldukça leziz olan çorbama geçelim.
Malzemeler
*Yarim patates
*Yarim havuç
*Orta ve ya küçük boy (göz kararı) brokoli
*Tereyağ
*Un
*Krema (isteğe baĝlı)
Yapılışı
* Öncelikle bütün sebzelerimizi haşlıyoruz.
Eki Görüntüle 3216279
* Sebzeler haşlanınca suyunu süzüp bir kaba alıyoruz ve unumuzu tereyağında kararmadan kavuruyoruz.
Eki Görüntüle 3216278
* Kavuşunca ayırdığımız sebze suyu ile unumuzu kısık ateşte açıyoruz.
Eki Görüntüle 3216277
* En son sebzeleri de ekleyip blenderdan geçiriyoruz. Krema ile servis yapabilirsiniz. Afiyet olsunnn
Eki Görüntüle 3216275
Eki Görüntüle 3216283
Eki Görüntüle 3216284
Eki Görüntüle 3216285
Eki Görüntüle 3216286
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım besleyici ve sağlıklı bir çorba. Çok şirin görünüyor pembiş tabakla. Başarılar dilerim.
Tesekkur derim canım annemden almìßtìmEllerine sağlık canım nefis olmuştenceren ne tatlı öyle
Anneler bugünler içindirTesekkur derim canım annemden almìßtìm
Haha yok olanı ben tükettim, teyzemle annem baktılar benden zaten ne varsa topluyorum çünküAnneler bugünler içindirfazla varsa alabilirim
Haha bencede hele bu aralar sürekli pazara giden ben olarak sponsor olarak yazmalikEllerinize sağlık, sağlıklı bir çorba
Ayrıca pazarcı amca da yurdum insanı, bence sponsorluğa daha çok yakışır belinde mavi pazarcı önlüğü ile brokoli, havuç, patates satan bir esnaf.