britney spears parfümleri

britney spears parfümlerini deneyen arkadaslrımz görüşlerni paylassın lütfen.

ben kullanmadım ama arkdşım kullanıyor..oda sarışın ve tenine çok gidiyor..çok beğeniyorum..ablası kumral mesela ama onda hiç kalıcı değilmiş..tam sarışın parfümü yani, esmerlerde kalıcı olmaz sanırım

Canim parfümleri güzel ve kalici ama sen hepsini tek tek deneyip begendigini ve tenine yakisani sec bence tavsiye edermisin diye sorarsan ederim kaliteli güzel ve kalici parfümleri.....

bana en sondaki resimde olandan maviden hediye gelmişti..yurtdışından...kullandım gayet hafif tam genç kız parfümü...zaten şişesi küçücük 1 buçuk ayda bitirdim...

Canim parfümleri güzel ve kalici ama sen hepsini tek tek deneyip begendigini ve tenine yakisani sec bence tavsiye edermisin diye sorarsan ederim kaliteli güzel ve kalici parfümleri.....

evt benim bahsettiğimde en sondaki açık mavi olan şişeydi..hoş bi koku..ve pek kimsedede yok..farklı yani

kızlar bende fantasy almayı düşünüyorum,kullanan arkadaşlar memnun kaldı mı?Nasıl bir koku şekerli mi vb.Yorumlarınızı bekliyorumzemuszemus

Fantasy i nişanlım bana hediye almıştı, ben beyaz tenliyim çok tatlı bi kokusu var bana çok yakıştı, şekerli bir koku, sıkmaya bile kıyamıorum, özel günlerimde sıkıorum sadece :)

ben de fantasy kullanıyorum özellikle kışın yazın biraz ağır geliyor,ama hayatımda kullandığım en güzel parfüm bu diyebilirim bağımlılık yaptı ben deopuyorumnanaktan

ben beliewe yı kullanıyorum şişesi pramit gibi olan şekerlı çiçek kokusu ama çok hafiff eger sekerlı kokular sewıyorsanız paris hiltonun can can parfümüne bakmanı tawsıyee ederım çok hoş we kalıcı bır koku rahat 2 gun dayanıyo

ben britney spears 'in believe parfümünü kullanıyorum, yeşil renkli piramit gibi olan. Muhteşem kokyo bayılıyorum kokusuna. O kadar çok parfüm kullandım hiç birini bu kadar sevmedim, böyle meyveli hafif kokladıkça koklayasım geliyo . Ama şöyle bi durum var kii üstümde hiç durmuyoo uçuuup gidiyooo akannehir

fantasy gercekten guzel bir parfum.sekerli ve cok kalici.elizabet ardenin cikardigi bir koku ellerine saglik cok basarili bence şakkıdı

kızlar bende fantasy almayı düşünüyorum,kullanan arkadaşlar memnun kaldı mı?nasıl bir koku şekerli mi vb.yorumlarınızı bekliyorumzemuszemus

ayy fantasy süper bir koku kesinlikle tavsiye ederim kullandım ve yine alıcam kalıcı,ve meyveli,şekerli.harika.kessin al canım

bendede dp den fantasy doldurmaa varr harikaa kokuyorrrr bayılıyorumm kokusunaa
2 nci gün bilee üstümde oluyorr koku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…