• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

britney spears parfümleri

kızlar elimde çok az kullandığım fantasy var 95 ml kadar duruyor ilgilenen olursa ulaşsınyerimseniben

strawberry de midnight fantasy ve curious indirime girmiş bu ikisi hakkında bilgisi olan var mı, kalıcılıkları nasıl?

ya bnce fantasy çok kötü çewremdeki kimsede beğenmemişti bnde sonunda beğenen bi kişi bulup ona wermiştim tüm şişeyi. Bazı ıslak mendiller gibi kokuyo yaa çk ilgnç bi koku.. :S

kızlar selam bugün strawberry de fantasy 100ml 55 tl ye inmiş haberiniz olsun sevenler bu indirimi kaçırmasın derim benzemuszemus

ya kızlar fragrancex sitesinde tester ürünü 26 dolar 100 ml. almak istiyorum ama ya beğenmezsemde diye korkuyorum :( hem tester ürünler daha kalıcı oluyor diye duymuştum..

evet :) ama takas sayfasında diğer parfümlerim ile takas yapabilirim bir kaç kişiye mesaj gönderdim bakalım kabul ederlerse takas yaparım etmezlerse alırım artık :)

Orjinaliyle aynı mı bilemiyorum ama çok tatlı pamuk şeker gibi kokuyor dp fantasy

Uzunca bir süre Midnight Fantasy kullandım. Şeker gibi kokuyor, herkes adını soruyordu o zamanlar.Özlemişim sanırım

ben fantasyi kullandım dp den almıştım belirli bi süre severek kullandım ama sürekli sıkınca bayıyor artık daha az sıkıyorum ve kokusu çok hoşuma gidiyo :)

Back