britney spears parfümleri

ben meyveli sekerli kokulara bayilirim.britneyin hepsini denedim..
hidden fantasy
midnight fantasy
fantasy
radiance
curious
in kontrol

denedim dedigim testerlarini SIKTIM hepside hosuma gtti benim.esim hidden fantasy almis bana begendigimi gormustu.bende curious aldim..ama digerlerinide alabilirim yani :)

aa ne güzel denemişsin hepsini
o zaman bize kokularıyla ilgili haklarında kısa kısa bilgiler verebilirmisin eğer aklında kaldıysa.

aa ne güzel denemişsin hepsini
o zaman bize kokularıyla ilgili haklarında kısa kısa bilgiler verebilirmisin eğer aklında kaldıysa.

en begenmedigim radience ti..su mavi pembe mozaik tasli gibi olan..
fantasy serisinin hepsi birbirni biraz andiriyor aslionda..biri daha yaz,biri daha kis falan...ama nasil desem bilindik kokulardan avonun wink vardi mesela,onun gibi meyve agirlikli kokuyorlar.curious daha cicek kokulari hakim..cok sevdim onu.ama cok kalici degil.mis gibi cicek kouyorsun ama gun boyu surmuyor malesef.bide circus var onuda bugun denedim..onu pek begenmedim.birden sekere bogulmus gibi hissettim kendimi..

ben beğeniyorum parfümlerini, dünya çapında satışlarda çok başarılı oldu zaten. Britney milyonlar kazandı parfüm işinden :))

Albümden daha cok parfümden kazandığı kesin bir gerçek. Midnight fantasy kesinlikle süper bir koku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…