Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

Parmağının üstündeki kıllar çok kötü ama yaa, bu güzelliğe yakışmıyor. :s

Son düzenleme:
Adriana Lima'nın dudağında hala silikon olduğunu iddia edenlere şaşıyorum açıkçası. Hatta Tyramor arkadaşımızın en son eklediği foto da en güncel fotolardan biri, ordaki dudaklarda silikon var gibi mi duruyor allah aşkına? herhangi bir cerrahi müdahele ne kadar doğal durursa dursun, kendini belli eder anlaşılır. dudağında silikon olan insanlarda da ne kadar doğal duruyor derseniz diyin hafif yapaylık olur (örneğin Megan Fox). Diyeceğim o ki, Adriana Lima nın yüzünde hiçbir müdahale yok, özellikle dokundurtmamışlar hatta. Öyle bir şey olsa dudağından önce gider dişlerini yaptırırdı, en çok eleştirilen yeri orası :)))

Son düzenleme:
düşünüyorum da eleştiriliyo bazı "gerçekten güzel" kadınlar.ben de yapıyorum kimi zaman ama yapmamak lazım.

yan yana gelsek mesela bu eleştirilerin hiçbi anlamı kalmayacak ve komik olacağız çünküü

hakkaten dünya üzerinde çok güzel olan kadınlar var.. allah vermiş işte.

tabi ki orası öyle ama herkeste aynı güzellik olamaz zaten herkesin farklı bir yerini beğenirim mesela ben kiminin saçları kiminin gözleri kiminin bacakları güzeldir bence bu eleştiriler bütün güzelliğine değil parça güzelliğine baktığımız için oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…