Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

doğal güzelim benim kendiliinde makyajlı melek

bir insanın doğal hali nasıl bu kadar güzel olur

çok güzel
burdaki diğer kızlar çok zayıf ya kilo olarak en iyi adriana ve bar rafaeli sanırım

Brezilyalı mankenin boyu 178 cm, kilosu 51. Ölçüleri ise 86-58-84 .

Gögüsleri 86 olamazzzzzz asla olamaz .Meme ucundan mı 86 yani çok ilginç .Benim bile 91 ve bundan küçük görünüyor :/

Destekliler sayesinde mi yoksa gögüsleri kocaman görünüyor :/ anlamadım valla .

Ben de kızın gögüslerini kocaman sanıyordum :/ yani fotoğraflarda öyle görünüyor .

Son düzenleme:

canım bence o kilolar baya bir sallama ölçülerde öyle adriananın brl ölçüsü asla 58 olamaz alessandra adrianadan bariz bir şekilde zayıf ama adriana 32 beden alessandra 34 beden diye geçiyor ama aradaki farka bak

Evet canım ya kesinlikle doğru olamaz :44: dediğin gibi belide hiç 58 miş gibi durmuyor .

Evet canım ya kesinlikle doğru olamaz :44: dediğin gibi belide hiç 58 miş gibi durmuyor .

bence bel ölçüsü 65 üstü göğüs ölçüsüde en azından 90 ölçüler çok sallamasyon göz görmese inaırdıkda

kızlar bu saç modelini nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz...

pek birşey yapmaya gerek yok aslında canım burda kendi saçları üzerinde pek bir değişiklik olduğunu sanmıyorum eğer saçların hafif dalgalıysa fön çekerken biraz içe biraz dışa döndürerek bu şekilde saç elde edersin zaten ben günlük olarak çok düz saç kullanmıyorum ya böyle kullanıyorum ya da tam dalgalı

saol cnm düz saçtansa bu daha havalı duruyo bence =) yapmaya çalışıcam

bu ölcüler kim bilir kac sene önce alinmistir. ilk ciktigi senelerde cok inceydi adriana o zamanlarin ölcüleridir. ölcüler güncellestirilmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…