- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 358
- 32
- Konu Sahibi White Mocha
-
saol cnm düz saçtansa bu daha havalı duruyo bence =) yapmaya çalışıcam
bu ölcüler kim bilir kac sene önce alinmistir. ilk ciktigi senelerde cok inceydi adriana o zamanlarin ölcüleridir. ölcüler güncellestirilmedi.
bence kilosu gayet iyi ama 30 yasindaki adriana 22 yasindaki candice'in yaninda daha iri durur cünkü onlar daha citi piti döneminde.
adriananin beli kalin diger mankenlere nazaran. bacaklari ince. bir röportajdada demisti bacaklarini begenmedigini, cok ince olduklarini. bence tam kivaminda
Adriana Lima'nın göğüslerinde silikon var evet, ama dudaklarında herhangi bir müdahale yok. Kadın gülünce üst dudağı çizgi gibi oluyor, son zamanlarda çekilen fotoğraflarda da bu böyle. Before kısmına güldüğü, after kısmına da açık renk likit ruj sürülmüş ve dudaklarını büzmüş poz icabı ağzını aralamış fotoğraflarını koyarsanız tabii ki insanları kandırırsınız :)) Kadının 16 yaşındaki videolarını izleyin, fotoğraflarına bakın anlarsınız hiçbir değişiklik olmadığını.
taş gibi kadın
bazılarınız belleri ne kadar ince falan demiş benimde öyle malesef
malesef diyorum çünkü giydiğiniz hiçbişe yakışmıyo kızlar günlük hayatta
ama şimdiki hali süpermiş
canım herkes belini inceltmeye çalışıyo normal kiloya ince bel herkesin istediği şey diğer yerlerin çok zayıf değilse gayet güzel oluyodur bence
Adriana Lima'nın göğüslerinde silikon var evet, ama dudaklarında herhangi bir müdahale yok. Kadın gülünce üst dudağı çizgi gibi oluyor, son zamanlarda çekilen fotoğraflarda da bu böyle. Before kısmına güldüğü, after kısmına da açık renk likit ruj sürülmüş ve dudaklarını büzmüş poz icabı ağzını aralamış fotoğraflarını koyarsanız tabii ki insanları kandırırsınız :)) Kadının 16 yaşındaki videolarını izleyin, fotoğraflarına bakın anlarsınız hiçbir değişiklik olmadığını.
Adriananın dudaklarında dolgu oldugunu herkes gayet iyi biliyor, bununla ilgili milyon tane fotograf ekledim foruma:) sadece gülerkenki halleri degildi normal durdugu hallerindede fark ortada, yüzünde estetik müdahale yok ama dudaklarında dolgu var, zaten cok ince dudaklı bir kız degilmis ama dolgu ile dudakları daha güzel olmus, bilginize:)
15 yaşındaki videolarındada dudakları şimdiki gibi ama
dudak yapısı çok değişen bir şey bence çok aşırı olmamakla beraber ben çok dikkatliyimdir insanlarn dudaklarında şişmeler inmeler oluyor bunu arkadaslarımın önceki sonraki resimleriylede onayladım adriananın o küçüklük videolarındada öyle çok kalemli bir makyaj görmedim ben canım ya :44: ruj bile belirgin değil yani o yüzden doğal olduğunu düşünüyorum benCanım bende cok düsündüm bu konuyu inceledimde adriana zaten cok ince dudaklı bir kız degilmiş biraz kalem ve rujla ince dudaklar bile dolgunladsıyor hele cok ince olmayan dudaga kalem cekilip profesyonel makyaj yapildigini düsün, su anki dudagına yakın bir hal alması normaldir, ama adriana nin seklende dudagını degistiren dolgular yaptirmis oldugu bence kesin, hatta arsivime bakip bir kaç resim ekleyeyim:)
bende o yüzden böyle bir kanıya vardım ufak bir değişiklik olur dudakta aslında o kadar yıl geçmesine rağmen ama yok aynı :26:ben videolarını gördüm nerdeyse çocuk yaşta bile dudakları apaynı.bi fark göremedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?