• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

saol cnm düz saçtansa bu daha havalı duruyo bence =) yapmaya çalışıcam:1::1:

ne demek canım ama kesin yaparsın bu modelden ama tabi saçın bu şekilde tam olarak durmayabilir adriananın resimdeki saçı çok katlı seninde bu kadar katlıysa saçların aynı bu sonucu alırsın bencede bu saçlar daha güzel herkes pırasa gibi dümdüz kafalarına yapışık saçları kullanıyor hiç sevmiyorum :50:

bu ölcüler kim bilir kac sene önce alinmistir. ilk ciktigi senelerde cok inceydi adriana o zamanlarin ölcüleridir. ölcüler güncellestirilmedi.

tabi canım onunda etkisi var bu güne kadar vücududa değişti ama 58 cm bel çok ince yani ben adrianada hiçbir zaman öyle ince bel görmedim.kaldıki 60 en ideal bel ölçüsü kabul edilir ama oda çok ince adriananın bel yapısınada ters zaten o ölçü.

61995_161636910514268_123550137656279_532329_7524907_n.jpg

60481_161636940514265_123550137656279_532331_6111770_n.jpg

163064_183389588339000_123550137656279_670152_6265075_n.jpg

burda adriananın kilosu diğerlerinden çok farklı:53:
aynı defilede manken değil gibiler adriananın bu kilosu ona çok yakıştı çok güzel oldu ama manken için biraz fazla kilolu sanki :44:

67144_183389621672330_123550137656279_670154_1791230_n.jpg

bence kilosu gayet iyi ama 30 yasindaki adriana 22 yasindaki candice'in yaninda daha iri durur cünkü onlar daha citi piti döneminde.

bence kilosu gayet iyi ama 30 yasindaki adriana 22 yasindaki candice'in yaninda daha iri durur cünkü onlar daha citi piti döneminde.

yok bence adriananın kilosu iyi zaten gayet güzel normalde candice çok zayıf zaten ama mankenlerin öyle olması gerek diye biliyorum ben birde adriana hiç bu kadar ince olmadı zaten yapı olarak böyle ince değil ama daha güzel bence.

adriananin beli kalin diger mankenlere nazaran. bacaklari ince. bir röportajdada demisti bacaklarini begenmedigini, cok ince olduklarini. bence tam kivaminda:75:

Son düzenleme:
Adriana Lima'nın göğüslerinde silikon var evet, ama dudaklarında herhangi bir müdahale yok. Kadın gülünce üst dudağı çizgi gibi oluyor, son zamanlarda çekilen fotoğraflarda da bu böyle. Before kısmına güldüğü, after kısmına da açık renk likit ruj sürülmüş ve dudaklarını büzmüş poz icabı ağzını aralamış fotoğraflarını koyarsanız tabii ki insanları kandırırsınız :)) Kadının 16 yaşındaki videolarını izleyin, fotoğraflarına bakın anlarsınız hiçbir değişiklik olmadığını.

Adriana Lima'nın göğüslerinde silikon var evet, ama dudaklarında herhangi bir müdahale yok. Kadın gülünce üst dudağı çizgi gibi oluyor, son zamanlarda çekilen fotoğraflarda da bu böyle. Before kısmına güldüğü, after kısmına da açık renk likit ruj sürülmüş ve dudaklarını büzmüş poz icabı ağzını aralamış fotoğraflarını koyarsanız tabii ki insanları kandırırsınız :)) Kadının 16 yaşındaki videolarını izleyin, fotoğraflarına bakın anlarsınız hiçbir değişiklik olmadığını.

kesinlikle yüzünde müdahale yok yüzü orjinal ee göğüslerindede silikon oluversin nolucak göğüsleri orjinal halindede kalsaydı adriana limay dı silikon taktırdıktan sonrada adriana lima güzel her türlü güzel silikonlarıda çok doğal ve orjinal duruyor zaten :nazar:

taş gibi kadın:1::nazar:
bazılarınız belleri ne kadar ince falan demiş benimde öyle malesef:14:
malesef diyorum çünkü giydiğiniz hiçbişe yakışmıyo kızlar günlük hayatta:50:
ama şimdiki hali süpermiş:69:

taş gibi kadın:1::nazar:
bazılarınız belleri ne kadar ince falan demiş benimde öyle malesef:14:
malesef diyorum çünkü giydiğiniz hiçbişe yakışmıyo kızlar günlük hayatta:50:
ama şimdiki hali süpermiş:69:

canım herkes belini inceltmeye çalışıyo normal kiloya ince bel herkesin istediği şey diğer yerlerin çok zayıf değilse gayet güzel oluyodur bence :34:

Adriananın dudaklarında dolgu oldugunu herkes gayet iyi biliyor, bununla ilgili milyon tane fotograf ekledim foruma:) sadece gülerkenki halleri degildi normal durdugu hallerindede fark ortada, yüzünde estetik müdahale yok ama dudaklarında dolgu var, zaten cok ince dudaklı bir kız degilmis ama dolgu ile dudakları daha güzel olmus, bilginize:)

Adriananın dudaklarında dolgu oldugunu herkes gayet iyi biliyor, bununla ilgili milyon tane fotograf ekledim foruma:) sadece gülerkenki halleri degildi normal durdugu hallerindede fark ortada, yüzünde estetik müdahale yok ama dudaklarında dolgu var, zaten cok ince dudaklı bir kız degilmis ama dolgu ile dudakları daha güzel olmus, bilginize:)

15 yaşındaki videolarındada dudakları şimdiki gibi ama

15 yaşındaki videolarındada dudakları şimdiki gibi ama

Canım bende cok düsündüm bu konuyu inceledimde adriana zaten cok ince dudaklı bir kız degilmiş biraz kalem ve rujla ince dudaklar bile dolgunladsıyor hele cok ince olmayan dudaga kalem cekilip profesyonel makyaj yapildigini düsün, su anki dudagına yakın bir hal alması normaldir, ama adriana nin seklende dudagını degistiren dolgular yaptirmis oldugu bence kesin, hatta arsivime bakip bir kaç resim ekleyeyim:):54:

Canım bende cok düsündüm bu konuyu inceledimde adriana zaten cok ince dudaklı bir kız degilmiş biraz kalem ve rujla ince dudaklar bile dolgunladsıyor hele cok ince olmayan dudaga kalem cekilip profesyonel makyaj yapildigini düsün, su anki dudagına yakın bir hal alması normaldir, ama adriana nin seklende dudagını degistiren dolgular yaptirmis oldugu bence kesin, hatta arsivime bakip bir kaç resim ekleyeyim:):54:
dudak yapısı çok değişen bir şey bence çok aşırı olmamakla beraber ben çok dikkatliyimdir insanlarn dudaklarında şişmeler inmeler oluyor bunu arkadaslarımın önceki sonraki resimleriylede onayladım adriananın o küçüklük videolarındada öyle çok kalemli bir makyaj görmedim ben canım ya :44: ruj bile belirgin değil yani o yüzden doğal olduğunu düşünüyorum ben
ben videolarını gördüm nerdeyse çocuk yaşta bile dudakları apaynı.bi fark göremedim..
bende o yüzden böyle bir kanıya vardım ufak bir değişiklik olur dudakta aslında o kadar yıl geçmesine rağmen ama yok aynı :26:

Back
X