-
- Konu Sahibi KilicBaligi
1 haftalık DOA krem ve şampuan deneyimlerimi aktarayım arkadaşlar, malesef çok memnun değilim tek avantajım saç diplerimdeki kaşıntıdan kurtuldum. Saç dökülmesi devam ediyor, hafifte olsa kepek var. Ve son şikayetim, kremdenmi şampuandanmı bilemiyorum saçımda sanki hiç yıkanmamış hissi var, saça sprey sıkarsınız saatler sonra tararsınız saçınızda böyle bir ağırlık hissi oluşur, saçımın arasından parmaklarımı gezdirince sanki saçımda bir şey var tutuyor parmaklarımı. Sonuç itibariyle satıcıdan çok memnun kalsamda, üründen memnun kalmadı en azından benim saçıma uygun değil onu anladım, devam etmiyecem kaşına kaşına gene Nude ye dönücem aşkam son kez yıkadım DOA ile, ziyan olmaz oğlum kullanır saç diplerinde egzema var ona yararlı olabilir die düşünüyorm. öpüldünüz.
Bende 29 ocak da yaptırdım brezilya fönümü. Şampuanı burda okuduğum gibi Live clean aldım. Kuaförün verdiği çok pahalıydı. Kuaför bir de Ossion marka Kuru ve Yıpranmış Saçlar İçin Onarıcı Saç Bakım Maskesi verdi. 500 ml 60 TL. Çok yoğun bir bal kokusu var. Bende almadım internetten sipariş verdim. 10 TL. İkisini kullanıyorum ama henüz 3 ay olmasına rağmen saçlarımda dalgalanmalar başladı. Sizin fönünün ne kadar devam etti.
Ben de yapalı 3 ay oldu benim saçım hala dümdüz.Hele benim saçım yani :) Kılıç balığım durumunu daha biliyor. Ben şampuan olarak nude kullanıyordum.Fakat 1 aydır saçım çok kepeklendi.Kepekten olsa gerek çok kaşınıyor. Bu kepeklenme şampuandan mı, havadan mı, mevsimden mi bilemedim.Çünkü ilk başlarda kepeklenme yoktu.Şampuanım bitince değiştirmeyi düşünüyorum.
İşlemi uygulama esnasında ve sonrasında sodyum sülfat içermeyen şampuan kullanmak gerekiyor.Benim saçım aslında kıvırcık ama oryalden dolayı ondan eser kalmadı.Kabarık kuru ve çalı süpürgesi gibi saçım vardı.Ben çok memnun kaldım.Bu konuda kılıç balığına minnettarım zaten konuyu bizimle paylaştığı için.Benim saçımla ilgili resim aşağıdaki linkte mevcut.işlemi yaptırınca ona özel şampuan mı kullanmak gerekiyor şart mı yani? ben fön için zor para biriktiriyorum bi de ona vermeyim :) Sen memnun kaldın mı saçların çok mu kıvırcıktı?
İşlemi uygulama esnasında ve sonrasında sodyum sülfat içermeyen şampuan kullanmak gerekiyor.Benim saçım aslında kıvırcık ama oryalden dolayı ondan eser kalmadı.Kabarık kuru ve çalı süpürgesi gibi saçım vardı.Ben çok memnun kaldım.Bu konuda kılıç balığına minnettarım zaten konuyu bizimle paylaştığı için.Benim saçımla ilgili resim aşağıdaki linkte mevcut.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...si-yapmanin-incelikleri-496.html#post22884344
İşlemi uygulama esnasında ve sonrasında sodyum sülfat içermeyen şampuan kullanmak gerekiyor.Benim saçım aslında kıvırcık ama oryalden dolayı ondan eser kalmadı.Kabarık kuru ve çalı süpürgesi gibi saçım vardı.Ben çok memnun kaldım.Bu konuda kılıç balığına minnettarım zaten konuyu bizimle paylaştığı için.Benim saçımla ilgili resim aşağıdaki linkte mevcut.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...si-yapmanin-incelikleri-496.html#post22884344
çok güzel duruyoor :) bende para biriktirip gidip hemen yaptırmam lazım :) peki diplerden çıkan saçlar kötü durmuyor mu?
bi de evde mi yaptın sen kuaföre mi yaptırdın?
maliyeti ne kadar oldu? peki kuaförde yapıyorlar ya gidip orda yaptırsam yine aynısı olur mu ki
cok yasa emi balıgım ben daha dusunur dururdum ne nıye ne zaman dıye
Kilicbaligi yardim
Ben tekrar brezilya fonu yaptiricam fakat ondan once sacimi boyatmak istiyorum sacim siyah ben balkopugu istiyorum tabi acici falan kullanicaklar sacim yipranirsa cok fazla brezilya fonu bu yipranmayi onarirmi
Kullandıkları brezilya fönü onarıcı özellikteyse onarır canım, ben zaten akıtıcıdan yanan saçlarım yüzünden başladım brezilya fönüne ama ben yerinde olsam aşama aşama açtırır sonra brezilya fönü yaptırırdım...
Canim ben antalyada oturuyorum suan bursadayim vaktim yok ayni gun yaptirmam gerekiyo ama cok korkuyorum sacim yanar diye sacimida beyazlarim wardi bi kac tane onlar kapaansin diye 4 ay once siyaha boyadim kendi dogal rengide siyah ama hep bal kopugu yada acik kumral war icimde ayni gun butun islemler yapilirsa cok zararli olurmuki
canım hangı markalar vardır bılemıyorum ama kılıcbalıgı gorunce kesın yardımcı olacaktır en azından ıcerıgınde hangı maddelerın olmaması gerektgnı soyler ona gore bakar alırsın canımMerhaba ben güney korede yaşıyorum burda kullanabilecegım şampuan bulamadım bana ne önerirsiniz ne yapmalıyım kargolar sıvı taşımıyor neyapacagım hakkında en ufak fıkrım bıle yok yardıma ıhıtıyacım var fonumun yanamasını ıstemıyorum
Öncelikle konuyla ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaşan herkese teşekkürler.
Özellikle de Kılıçbalığı :)
Ben de Cuma günü iş çıkışı yaptırdım fönümü, kuaförüm Organic (siz hep organix'ten bahsediyorsunuz, bu marka hiç geçmedi forumda sanırım) marka şampuan ve saç kremi satmaya çalıştı, şampuan 45 TL.Krem 41 TL. almadım tabi ki, eve gelir gelmez nette küçük bir araştırma yapayım dedim ve sizler imdadıma yetiştiniz:))
Hemen Watsons'a gidip Nude şampuan ve saç kremi aldım, ikisi toplam 23 TL falan tuttu:))Kuru ve boyalı saçlar için olanını aldım.
Bugün kuaförüm ilk yıkamayı yapacak, bir sonraki yıkamaya da şampuanımı deneyeceğim, sonucu sizlerle paylaşırım:
Tekrar teşekkürler, iyiki varsınız:))
Öncelikle konuyla ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaşan herkese teşekkürler.
Özellikle de Kılıçbalığı :)
Ben de Cuma günü iş çıkışı yaptırdım fönümü, kuaförüm Organic (siz hep organix'ten bahsediyorsunuz, bu marka hiç geçmedi forumda sanırım) marka şampuan ve saç kremi satmaya çalıştı, şampuan 45 TL.Krem 41 TL. almadım tabi ki, eve gelir gelmez nette küçük bir araştırma yapayım dedim ve sizler imdadıma yetiştiniz:))
Hemen Watsons'a gidip Nude şampuan ve saç kremi aldım, ikisi toplam 23 TL falan tuttu:))Kuru ve boyalı saçlar için olanını aldım.
Bugün kuaförüm ilk yıkamayı yapacak, bir sonraki yıkamaya da şampuanımı deneyeceğim, sonucu sizlerle paylaşırım:
Tekrar teşekkürler, iyiki varsınız:))
canım hangı markalar vardır bılemıyorum ama kılıcbalıgı gorunce kesın yardımcı olacaktır en azından ıcerıgınde hangı maddelerın olmaması gerektgnı soyler ona gore bakar alırsın canım