Saç Bakım Ürünleri Brezilya Fönünden sonra kullanılması uygun olan şampuan ve saç kremleri...

Bende 29 ocak da yaptırdım brezilya fönümü. Şampuanı burda okuduğum gibi Live clean aldım. Kuaförün verdiği çok pahalıydı. Kuaför bir de Ossion marka Kuru ve Yıpranmış Saçlar İçin Onarıcı Saç Bakım Maskesi verdi. 500 ml 60 TL. Çok yoğun bir bal kokusu var. Bende almadım internetten sipariş verdim. 10 TL. İkisini kullanıyorum ama henüz 3 ay olmasına rağmen saçlarımda dalgalanmalar başladı. Sizin fönünün ne kadar devam etti.

Canım sen önce saçlarını ıslatıp kremi tamam sürmeyi dene sonra şampuanla yıka, bir çok arkadaşım böyle yapıyor maalesef içerikteki maddeler doğala yakın olduğu için şampuanın temizleyicilik yeteneği bu kadar ama kremle iyi iş görüyor diyorlar, ben kullandığım dönemde sadece bir kere denedim yağlı bakımları çıkartmak için sende böyle dene...

3 ay iyi bir süre canım, zaten öyle bahsettikleri gibi 6-8 ay kalması ilk seferde zor... Beni kıstas olarak almayın yani çünkü benim saçlarım düz, hiç dokunmasam 1 sene gider...

Ben de yapalı 3 ay oldu benim saçım hala dümdüz.Hele benim saçım yani :) Kılıç balığım durumunu daha biliyor. Ben şampuan olarak nude kullanıyordum.Fakat 1 aydır saçım çok kepeklendi.Kepekten olsa gerek çok kaşınıyor. Bu kepeklenme şampuandan mı, havadan mı, mevsimden mi bilemedim.Çünkü ilk başlarda kepeklenme yoktu.Şampuanım bitince değiştirmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:

işlemi yaptırınca ona özel şampuan mı kullanmak gerekiyor şart mı yani? ben fön için zor para biriktiriyorum bi de ona vermeyim :) Sen memnun kaldın mı saçların çok mu kıvırcıktı?

işlemi yaptırınca ona özel şampuan mı kullanmak gerekiyor şart mı yani? ben fön için zor para biriktiriyorum bi de ona vermeyim :) Sen memnun kaldın mı saçların çok mu kıvırcıktı?
İşlemi uygulama esnasında ve sonrasında sodyum sülfat içermeyen şampuan kullanmak gerekiyor.Benim saçım aslında kıvırcık ama oryalden dolayı ondan eser kalmadı.Kabarık kuru ve çalı süpürgesi gibi saçım vardı.Ben çok memnun kaldım.Bu konuda kılıç balığına minnettarım zaten konuyu bizimle paylaştığı için.Benim saçımla ilgili resim aşağıdaki linkte mevcut.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...si-yapmanin-incelikleri-496.html#post22884344

çok güzel duruyoor :) bende para biriktirip gidip hemen yaptırmam lazım :) peki diplerden çıkan saçlar kötü durmuyor mu?

bi de evde mi yaptın sen kuaföre mi yaptırdın?

cok yasa emi balıgım ben daha dusunur dururdum ne nıye ne zaman dıye

ben akıllı o kadar girdim buradaki yorumumu unutmusum :) bişey sormak istemiştim canım ama sanırım benim 100 mesajım dolmadığı için cevap yazamıycaktım zaten dimi? :2: :)

Kilicbaligi yardim
Ben tekrar brezilya fonu yaptiricam fakat ondan once sacimi boyatmak istiyorum sacim siyah ben balkopugu istiyorum tabi acici falan kullanicaklar sacim yipranirsa cok fazla brezilya fonu bu yipranmayi onarirmi

Kilicbaligi yardim
Ben tekrar brezilya fonu yaptiricam fakat ondan once sacimi boyatmak istiyorum sacim siyah ben balkopugu istiyorum tabi acici falan kullanicaklar sacim yipranirsa cok fazla brezilya fonu bu yipranmayi onarirmi

Kullandıkları brezilya fönü onarıcı özellikteyse onarır canım, ben zaten akıtıcıdan yanan saçlarım yüzünden başladım brezilya fönüne ama ben yerinde olsam aşama aşama açtırır sonra brezilya fönü yaptırırdım...

Canim ben antalyada oturuyorum suan bursadayim vaktim yok ayni gun yaptirmam gerekiyo ama cok korkuyorum sacim yanar diye sacimida beyazlarim wardi bi kac tane onlar kapaansin diye 4 ay once siyaha boyadim kendi dogal rengide siyah ama hep bal kopugu yada acik kumral war icimde ayni gun butun islemler yapilirsa cok zararli olurmuki

Canım siyahtan bal köpüğüne dönmek zaten saçını epey yıpratacak, tabii ki zararı olur saçlarına Birde düşün normalde renk hemen oturmaz, biraz akar,genelde aktıkça güzelleşir veya kötüleşir buna göre de yeniden boyanıp boyanmayacağına karar verilir, sen üzerine brezilya fönü yaptırdığında o renk akmayacak, akmadığı için oturmayack eğer beğenmezsen yeniden boyatmak isteyeceksin ve yaptırdığın brezilya fönüde boşa gidecek... Aynı gün yaptırman taraftarı değilim ben...

Merhaba ben güney korede yaşıyorum burda kullanabilecegım şampuan bulamadım bana ne önerirsiniz ne yapmalıyım kargolar sıvı taşımıyor neyapacagım hakkında en ufak fıkrım bıle yok yardıma ıhıtıyacım var fonumun yanamasını ıstemıyorum

canım hangı markalar vardır bılemıyorum ama kılıcbalıgı gorunce kesın yardımcı olacaktır en azından ıcerıgınde hangı maddelerın olmaması gerektgnı soyler ona gore bakar alırsın canım

Daha bir ay bile olmadan saçlarım bozuldu( Üstelik sadece Nude şampuan ile yıkdığım halde. Şampuandan da hiç memnun değilim, yıkadığımın ertesi günü yağlı bir saça sahip oluyorum, sönük cansız ve mat..
Kısacası benim brezilya fönü maceram kötü sonla bitti..

Daha bir ay bile olmadan saçlarım bozuldu( Üstelik sadece Nude şampuan ile yıkdığım halde. Şampuandan da hiç memnun değilim, yıkadığımın ertesi günü yağlı bir saça sahip oluyorum, sönük cansız ve mat..
Kısacası benim brezilya fönü maceram kötü sonla bitti..

teşekkür ederim :)
içeriğinde ne olmaması gerektiğini biliyorum ama burda hemen hemen neredeyse yok gıbı bebek şampuanı nasıldır bilmiyorum ki tuhaf burası ya türkiyedeki markaların %100 yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…