- 8 Mart 2012
- 15
- 0
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
arkadslar bu elıdorun düzlesttıren serısı mor sısedekı kremın ıcınde sulfad sodyum yok sanırım ıcergne bakdım ama bulamadım krem olarak bunu kullansam bozarma bu brzlya fonunu
teşekkür ederim canımmm... pekı sampuan olarak ne kullanmalıyım buradakı heryere baktım ama sampuanı bulamadım hepsınde sulfad ıle sodyum var
merhaba kızlar,bende bu ara prezilya fönüne merak sardım yazılarınızda okuduğum kadarıyla prezilya fönü yaptırdıkdan sonra özel şampuanlarından almak lazım ama şaç kreminde herhangi bir saçkremi kulanılabiliyormuş yanlız bir sorunum var benim saçlarımda çok beyzlar var nerdeyse 15 günde bir boyuyorum kloston köpük boyalardan alıyorum acaba saçımı yapdırsam sürekli boya yapmak zorundayım sanırım fönümü bozar yardımcı olursanız sevinirim
dip boya yapıcaksan bir problem yok ama saçının tamamını boyarsan illa ki bozulur anladığım kadarıyla dip boya yapıyorsun o yüzden bir sakınca yok
kızlar otacının şampuanını kullanan yokmu hiç aranızda...forumu okudum ama bahsi çok az geçmiş gibi geldi bana...bende fönümü otacı şampuan ve elime hangi krem geçerse kullandım. brezilya fönüm ilk uygulamayla süperdi. artık etkisi geçti gibi. sebebi şampuanım olamaz dimi. siz hiç yazmayınca korktum bi an. çünkü ben fönümün bozulmasını hep mükemmel zor saçlarıma yaptığım tek uygulamaya vermiştim
malesef dip boya ama saçımın diğer taraflarınada değiyor öyle olunca hepsini boyuyorum işin aslı
önce marka ismi paylaşmıyoruz konuyu takip ediyorum diyosun ama marka adı paylaşılmadığını bilmiyorsun markaları silersen iyi olur
sorularına gelirsek gliss ve saç spreyi hakkında birşey diyemicem kılıçbalığını bilir onu ama watsons avakadolu maskeyi kullanabilirsin ayrıca saçın çok dalgalı kıvırcık falansa daha çabuk bozuluyormuş o yüzden ikinci uygulama şart ya da birşey atlamış olabilirmisin bilemiyorum ki
biraz daha kibar olursanız sevinirim öncelikle... uslubunuz sert geldı ama herneyse,uye degıldım ben detaylı takıp edemedım ancak burada bu konuya ozel marka ısımlerının verıldıgını gordum.
marka adı nasıl paylaşılmıyor ? doa watsons vs ben bunların hepsını burdakı konudan okudum. ha keratinin adıysa marka dıye nıtelendırdıgınız onu bılmıyorum ancak dedıgım gıbı marka ısmı verıldıgını gormesem bende yazmazdım.. bu yazdıgım urunlerın cogu burda zikredılmiş.
bana 2. uygulama şart evet mecbur yapıcam. ılgınıze tesekkur ederım .
tabiki şampuan saç kremi adı paylaşıyoruz ama keratin markası yasak kılıçbalığı istemiyor benim kararım değil başlık sahibinin ricası üç beş kendini bilmez yazıyor işte yazmayın denildiği halde üslübüm sert de değil sert olsa sorularına cevap vermezdim bildiğim kadarıyla yardım etmeye çalıştım sana sorun havada kalmasın diye yanlış anlaşıldım sanırım