Braxton Hicks kasilmalari

Ya kızlar beni korkutanda var normal diyende gün icinde kasılma mı bebek toplanmasımı ayrt edemiorum ama sıkca oluyo ve rahatsz oluyorum napcamı sasrdım acile gtsem agrın suyun kanaman yoksa ilgilenmiyo doktoruna görün diolar ondan gtmekte istemiyorum doktorumda nisan 4 ekadar yok izinli bska 1 tane doktor var onada güvenmiyorum napcamı sasrdım yha bi korku aldı beni

Evet bende oyle duymustum rahim genisledigi icin olabiliomus ama emin olamiyorum iste bende bu ara biraz sklasti bir kac gunde.bir oluyo acaba yoruluyomuyum ondanmi anlamis degilim. Her yazilanada guvenemiyorum. Ama okadarndomtor kontrolune gidiyoruz birsey olsa cikardi herhalde.
Evet canım yorulmayla da çok ilgisi var. Benim doktorum mümkün olduğunca dinlen dedi ve magnezyum verdi. O da rahatlatıyor baya bi.

Ya bendede bebek cok toplanio kendni disa dgru bastiriyo onun bi zarari varmiki ? Ben aslinda cok yorulacak is ypmiorum ama vucudum agrlastgi icn gucsuzlestim kaldoramiorum ondan yoruluyorm.

Merhaba arkadaşlar..kasilmalariniz ne durumda? Bende gün içinde çok sik yaşıyorum bunları doktor ilaç verdi ama etkisi olmadı pek..

Canim kasilmalarimda artis var... artik sanki elimin altinda bsy toplanio gibi oluyo yada adet sancisi gibi hafif sancilarim oluyor. Doktorum normal oldugunu soyledi. Tabi artik bebekte buyudugu icin pek rahat gecmiyor bu donemlerim... herhangi bir sorun yok allaha sukur suan icin.

oezishh, post: 40603524, member: 667242"]Pek doktorun neden ilac verdi ? Magnezyum falanmi[/QUOTE]
Gunaydin canimm..benimde toplanmaları oluyor.karnın sertlesiyor.ben bunları çocuğun dayanması sanıyordum ama kasilmaymis.bu yüzden adalat diye bir ilaca başladı doktorum.magnezyum da alıyorum akşamları.ve mümkün olduğunca Dinleniyorum.zaten yapabileceğimiz başka birşey de yok maalesef..

Kızlar yalancı kasılmalar ne zaman başlar ki? Benim daha kasılmam olmadı şahsen .

Alalaa. Canm aynsii bendede oluyodu toplanma vs. Ama doktorum normal dedi cogalincada magnezyum verdi 1 hafta duzenli ic dedi snrada cok kasilman oldugunda ic dedi. Hmm bilemedim smdi ... benim kasilmalari m 24.hftada fln basladi

Nasıl ayırdediyorsunuz kasılmayla bebeğin karna dayanmasını? İlk hamileliği olanlar nasıl bilebiliyor?

Acikcasi canim dogrumu ayirdediorun bdnde bilmiyorum ama bebek dayandiginda cok farkli oluyo bence cunku ayagi basi falan oldugunu anlayabiliorm ve birazcik oksamayla kendisi gidio zaten. Ama rahim toplandiginda icimde sanki poset gibi bsy toplanio hissi oluyo bende... umarim yeterince acik olmustur :)

X