- 7 Ekim 2009
- 566
- 202
- 333
- Konu Sahibi deliminebe
-
Ben dün aldım ve ilk defa kullandım. Çok memnun kaldım. Vatan bilgisayardan 199 tlye aldım. 170 tl olanda 1 adet yüz temizleme fırçası var, 199 olanda bu yüz temizleme fırçasının yedeği var. yüz temizleme fırçasını henüz kullanmadım ama epilatör çok güzel. annem ve ben ikimiz de kullandık. en kısa tüyleri bile çok güzel bir şekilde alıyor. kesinlikle tavsiye ediyorum. tüyler çıktıktan sonra nasıl olacak, onu bilemiyorum ama sanmam ki sert çıksın. çünkü kökten çekiyor tüyleri. kırmıyor. bu yüzden sert çıkmaz bence. braun bu konuda çok başarılı. vücut epilatöründen de çok memnunum. o yüzden çok düşünmedim alırken.
Tabii ki. Bilgi veririmtüyleriniz çıkınca da yazar mısınız? sertleşme falan oldu mu diye. ona göre ben de alıcam da:)
Ya bende alcam da sormak istedigim bi iki soru var cevap verirsen sevinirim canim benim cenemde sert kalin killar var onlarida alir mi acaba bide cimbizliya azaltamaz deme keske azaltsa iyi olurdu neyse ikinciside yanaklarki ince ayva tuylerini de aliyormusun onlari alinca kalinlastirir mi acaba cimbiz ya sonucda kalinlastirir diye dusunuyorum da uzun oldu kusura bakmakızlar bugün aldım ve hemen denedim bence başarılı. kumral olmama rağmen çene bölgemde sert sert kıllar oluyo en ufağını bile aldı pürüzüsüz oldu. bıyık bölgesinde de denedim orda ki en cılız tüyleri bile aldı. çok da ufak ve pilli çantanızda her yere taşıyabilirsiniz. ben çok beğendim tavsiye ederim
ince tuyleri kalinlastirirsa diye korkuyorum sende öylebir sorun oldu mu[/QUOTE][QUOolaria, post: 39832710, member: 637198"]Bende 2ay oldu galiba alalı yüz temizleme başlığı zaten harika bayılıyorum epilatör kısmıda kullanımı çok kolay hiç kuaföre gitme derdi kalmadı kısa sürede hallediyorum
kızlar braun face 820 yedek başlıklı epilatör 200 tl yerine kadınlar günü dolayısıyla %25 indirime girmiş 150 tl ye aldım çok memnun kaldım tavsiye edi,yorum
Bende 2ay oldu galiba alalı yüz temizleme başlığı zaten harika bayılıyorum epilatör kısmıda kullanımı çok kolay hiç kuaföre gitme derdi kalmadı kısa sürede hallediyorum
Ben temizleme başlığını takamadım bi türlü. Yerinden çıkartamadım epilatör başlığınıçevirerek mi açılıyor?
:)))) Ne kadar kolaymış meğer. Çok teşekkür ederim. Ben de çevirmeye çalışıyordum. Ellerimi acıttım kaç kere :)Evet yukarı doğru çekin bende zorlanmıştım ama çok pratik hafif çekmek yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?