Braun Silk-épil 7 SkinSpa 7951 Kullanlar var mı ??

pembekoLiq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
85
5
Merhaba arkadaşlar Braun Silk-épil 7 SkinSpa 7951 yeni çıkan ürünü kullanan var mı acaba ? Almayı düşünüyorum ama kalitesi, kullanımı falan bilmiyorum. Olumlu kullanıcı yorumları var ise yardımcı olabilir misiniz ?

Merhaba arkadaşlar Braun Silk-épil 7 SkinSpa 7951 yeni çıkan ürünü kullanan var mı acaba ? Almayı düşünüyorum ama kalitesi, kullanımı falan bilmiyorum. Olumlu kullanıcı yorumları var ise yardımcı olabilir misiniz ?

onu ben de çok merak ediyorum, fiyatını, falan. kullananlar varsa yorum yapabilirler mi ?

Kullanan biri olarak yorum yapayım :)

Dün elime geçti. Bugün kullandım. Kollarımı normalde almamama rağmen denedim ve acı vermiyor. Işığı sayesinde bölge aydınlanıyor. Bu süper bir şey. Şarjlı zaten, kablo derdi yok. Şarjı bitince yavaşlamak yerine ışığını yakıyor. Hemen doluyor zaten. 40 dakika da gidiyor yaklaşık.

Diğer süper özelliği ise su altında kullanılabilmesi. Bu özelliğini henüz tam anlamıyla test edemedim. Biraz daha uzamasını bekliyorum tüylerimin. Peeling fırçası da süper. Peeling jelinden sürüp su ile köpürttüm. Çok güzel bir his.

En güzel tarafı da hediye olmasıydı. Everydayme ve denedimbiliyorum.com hediye olarak gönderdi bunu bana. Böyle şeylere hiç inanmazdım ama başıma gelince çok mutlu oldum :) Çok imreniyordum bu cihaza ama alacak durumda değildim.

$pr_01_11654_min.jpg

Özetle, bu cihazı öneriyorum. Başka sorunuz varsa cevaplamaya hazırım.

kızlar bugun aldım skinspayı ve inanılmaz derecede beğendim tek geçişte en ufak tüyleri topluyor sanki kolumdan jilet geçirmişim gibi duruyor pürüzsüz.

bende bu epilatörü almayı düşünüyorum peling başlığı batığı önlüyor mu? ve en kısa ve ince tüyleri de alıyor mu acaba?

Bugun sıparısım elıme ulastı henuz kullanmadm.kullanan arkadasların goruslerını almak ısterım

onu ben de çok merak ediyorum, fiyatını, falan. kullananlar varsa yorum yapabilirler mi ?

Bende çok araştırdım ve dün 370 tl ye aldım.reklamlarda diyor ya ağdanın alamadığı tüyler diye gerçekten de öyle!!! 8 sene philips kullandım ama bu harikaymış çook memnun kaldım.sadece fırçası gereksiz bir detay.fırçası hiç bir işe yaramaz yumuşacık bir şey zaten..boşuna fiyatta fark ödemişim o fırça için onu anladım.fırçasızı varsa onu alın..

arkadaşlar, bu ürünü en yakın zamanda almayı düşünüyorum. ancak kafama takılan şeyler var? çok ses çıkarıyo mu ve ağırlık olarak nasıl diğer epilasyon aletlerine göre ? kullanan arkadaşlar bu konuda da yorum yazarsa çok sevinirim.

arkadaşlar, bu ürünü en yakın zamanda almayı düşünüyorum. ancak kafama takılan şeyler var? çok ses çıkarıyo mu ve ağırlık olarak nasıl diğer epilasyon aletlerine göre ? kullanan arkadaşlar bu konuda da yorum yazarsa çok sevinirim.
Ürün güzel uzun suredir fiyatini ve kendisini arastiriyorum en son karar verdim arkadaşımın bir sitesinden 244 tl ye görünce hemen aldım diğer sitelere göre çok caziptı tavsiye ederim

X